Şimdi Ara

Atarlan Atarlan Nereye Kadar LAN!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüz gençliğindeki bu sinir problemi nedir? Neden her konuda öfkemizle hareket ediyoruz?Bizi fırlama serseri diye kalıplara sığdırmaya çalışanlar bizi tanımadan yargılayanlar acaba haklılar mı?
    En basitinden kızlarla olan diyaloglarda bile bi 'atar' var. Bu bi problem mi yoksa olması gereken bir sey mi?
    Yorumlarınızı bekliyorum.

Orijinalden alıntı: madman1

Günümüz gençliğindeki bu sinir problemi nedir? Neden her konuda öfkemizle hareket ediyoruz?Bizi fırlama serseri diye kalıplara sığdırmaya çalışanlar bizi tanımadan yargılayanlar acaba haklılar mı?
    En basitinden kızlarla olan diyaloglarda bile bi 'atar' var. Bu bi problem mi yoksa olması gereken bir sey mi?
    Yorumlarınızı bekliyorum.

Biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir ?
    Baştan sorayım atar ne ki lan ? Biri bana atarın ne demek olduğunu açıklasın.

Orijinalden alıntı: littlepsycho

Şuan senin yapmaya çalıştığın şeye atar diyoruz halk arasında, konuda asıl belirtmek istediğimizde bu direk atar yani sen bizim sorumuza cevap vermek yerine bu tarz cevaplar veriyorsun/veriyorlar nedir bu sinir? nedir bu stres?

quote:

Şuan senin yapmaya çalıştığın şeye atar diyoruz halk arasında, konuda asıl belirtmek istediğimizde bu direk atar yani sen bizim sorumuza cevap vermek yerine bu tarz cevaplar veriyorsun/veriyorlar nedir bu sinir? nedir bu stres?

Erkeklerin bu kadar sinirli bu kadar stresli olmalarının tek sebebi kızlara köle olmalarıdır bence.
    Kavgalara bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Siz hayatınızda kaç kere bi erkek için kavga eden kız gördünüz ?
    Belki 1 belki 2.
    Ya erkeklerin kavgaları hepsi bir kız yüzünden.
    Yok sen benim kıza bakmışsın, yok benim kıza teklif etmişsin. Sanki evli karısına yatma teklifi edilmiş gibi tepki gösteriyorlar.

Not: Mesajımda bi sinir bi stres belirtisi yok ama bu tarz laflardan sıkıldığım için sordum ne demek olduğunu.
    Yok atarın oluyum,yok şeklin oluyum bir de koyim fahişem ol. Ne yani bu atar şekil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlepsycho -- 19 Şubat 2012; 4:47:57 >

• Tek sebep neden kızlar peki?

Tek sebep neden kızlar peki?

Çünkü herşeyi bıraktı erkekler yaşama amaçları bi kız ayarlayabilmek oldu.
    Yaşama amaçları birileriyle çıkma oldu.
    Ve neden bu kadar sahipleniyorlar bilmiyorum ama karısı gibi sahipleniyorlar.
    İşte buna kölelik diyorum ben.

Değişik ve mantıklı bir yaklaşım. Hayatta sinirlenmek için bir çok sebep bulabiliyoruz. Sen kızlar diyorsun başka biri başka bir şey diyor ama herkes çok çabuk sinirlenebiliyor öfke patlaması yaşıyor sonra olaylar olaylar.

quote:

Değişik ve mantıklı bir yaklaşım. Hayatta sinirlenmek için bir çok sebep bulabiliyoruz. Sen kızlar diyorsun başka biri başka bir şey diyor ama herkes çok çabuk sinirlenebiliyor öfke patlaması yaşıyor sonra olaylar olaylar.

Teşekkür ederim.
    Evet bir çok sebep var bir de sınavlar yüzünden sürekli sınavdan sınava okuldan eve evden dershaneye koşuşturduğumuz için kendimize zaman ayıramamızdan stresimizi atamamamızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben. Ve insanlar sinirini atabilecekleri ilk olayda öfke patlaması yaşıyorlar.

• Finaller veya vizeler'den dolayı uykusuz kalıyorum genelde.Uykusuz olduğumda da çok sinirli oluyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.