Şimdi Ara

atari salonunda tek jetonla oyun bitirmeye çalışan efsane nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler bunu deneyip çoğu kez başarısız olsakta hatta bunu sadece tekken tag'da yapmış olsamda eminim metal slug'u bile bitiren babayiğitler vardır.onun havası bile bambaşka herkes dönüp dönüp sana bakar kendini oyun yapımcısı sanarsın

• o konuda çok efsaneler var, tek jetonla final fight'ı bitirenler vs.. bitiren var, youtube'da seyrettim, bırak tek jetonu, kendisine dokundurtmadan perfect oynayan var.. ama öyle birilerine salonda denk gelen var mı bilmiyorum.. birde herkes kendini en iyi oyuncu zannederdi, arada sallayanlar mutlaka olurdu.. "beni street fighter'da kimse yenemez, beni samurai showdown'da kimse yenemez" gibilerinden..
  • mortal 1'de adam herkesi flawless victory ile geçiyor ve fatality'i de ihmal etmiyordu ;) ninjayı çıkartıyordu.

street fighter da ryu ile aduket(!) yağmuruna tutup hep perfect çekenler.

sonraları bir de king of fighters'çılar çıktı. süper çeke çeke gidenler...hey gidi...

sonraları tekkende law'la paul'le kodu mu oturtanlar ;)
  • Cadillac and Dinasaours
    Final Fight
    Super Sidekick 3

vazgeçilmezlerim.

Kofta bir kere bile biteremedim ona yanarım.
  • final fight 3'ü denemeyen varsa tavsiye ederim.. eski karakterlerden guy ve haggar var.. eski oyuna göre koşma, combo çekme, süper çekme gibi özellikler eklemişler.. tabi koşma ardında yaptığınız hareketlerde var.. her ne kadar ilk oyunun havasını yakalayamamış olsa da (o havayı yakalayan başka oyun yoktur zaten) yine de bir denemeye değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breath Of fire

Cadillac and Dinasaours
    Final Fight
    Super Sidekick 3

vazgeçilmezlerim.

Kofta bir kere bile biteremedim ona yanarım.

superside kick'ten aldığım zevki değme pes'lere fifa'lara değişmem.(ayyşaa törnümınt, förs steyç derdi adam, biterdik yahu ;))

bir de street hoop'u ekleyelim, ateşli, uçarak, kaçarak her türlü smaç atabildiğimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

o konuda çok efsaneler var, tek jetonla final fight'ı bitirenler vs.. bitiren var, youtube'da seyrettim, bırak tek jetonu, kendisine dokundurtmadan perfect oynayan var.. ama öyle birilerine salonda denk gelen var mı bilmiyorum.. birde herkes kendini en iyi oyuncu zannederdi, arada sallayanlar mutlaka olurdu.. "beni street fighter'da kimse yenemez, beni samurai showdown'da kimse yenemez" gibilerinden..

Final Fight'ı yanımdaki arkadaşla tek jetonda bitirmiştim. Yalnız arkadaş 3 jeton harcamıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek jetoncu demissiniz geldim MK 2 ve KoF , Final Fight ( kuzenle ) tek jetonla tarafimca bitirilmistir

Daha oncesinde harcanan jeton sayisi bilinmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Tek jetoncu demissiniz geldim MK 2 ve KoF , Final Fight ( kuzenle ) tek jetonla tarafimca bitirilmistir

Daha oncesinde harcanan jeton sayisi bilinmiyor

Kof bitirdiysen yeteneklisin hacı x)
    Cadillac and Dinasaour ( mustapha ) bitirdiğim nadir oyunlardan tek jetonla.

• Punisher'i birer jetonla bitirmiştik ben orta 3'te, arkadaş orta 2'deydik. Baya bir kasmıştık ama hep sonlara gelip ölüyorduk bitiremeden. Bir gün şansımız tuttu :) Arkamızda izleyenler falan, hey gidi günler :))
  • ben metal slug'u pc de incelemiştim.
    Ne yaparsan yap %100 vurulacağın yerler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metal slug'ı tek jetonla bitirmek imkansız gibi.. büyük konuşmak istemiyroum, benim için hagarda tek jetonla bitmezdi ama bitirenler var.. belli bir taktiği kaptıktan sonra mümkün oluyor ama metal slug aralarında en zoru

tekken 2 ve 3 'ün en sonundaki videoları izlemeyi çok severdik.. çünkü bütün oyunlar 2D, yeni bir 3D oyun gelmiş, ve oyunda tekken.. 2'de bitiren çok hatırlamıyroum ama 3'ü baya oynardık.. lei ile bitirince shaolin temple'da antreman yapıyordu, yumurtaları devirmeden yılan tekniği çalışıyordu vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

metal slug'ı tek jetonla bitirmek imkansız gibi.. büyük konuşmak istemiyroum, benim için hagarda tek jetonla bitmezdi ama bitirenler var.. belli bir taktiği kaptıktan sonra mümkün oluyor ama metal slug aralarında en zoru

tekken 2 ve 3 'ün en sonundaki videoları izlemeyi çok severdik.. çünkü bütün oyunlar 2D, yeni bir 3D oyun gelmiş, ve oyunda tekken.. 2'de bitiren çok hatırlamıyroum ama 3'ü baya oynardık.. lei ile bitirince shaolin temple'da antreman yapıyordu, yumurtaları devirmeden yılan tekniği çalışıyordu vs

Heihachi ve Jin kazama'nınkini ezberleşmiştim artık çünkü atari salonunda en çok seçilen karakterlerinin başındaydı Eddy de dahil
    Tekken 3'te , o bayan karakterlerin oyun sonu videolarını merak etmiyor değilim.)

• eddy'i seçmek street fighter'da dhalsim'ı seçmek gibiydi zaten karşılıklı oynarken "eddyi seçmek yok olm" sözlerine defalarca şahit olmuşumdur.. tekken 3'ün havası çok başkaydı, tekken 5 çok güzeldi ama daha sonra ps3'e gelen tekken 6 hiç sarmadı..
  • ufakken nerden gittim atariye kofa bir başaldık ömrümüz bitti.eskisi gibi değil ama şimdide çağ atladık pc oyunlarını oynuyorum bırakamıyom.ufakken hep kyo gibi saçlarım olmasını isterdim.
  • Dükkanın sahibi heralde oyunu en zora ayarlıyordu. Tek jetonla oyun bitirmek imkansızdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o metal suluğu bitiren babayiğitler şehir efsanesi, yok öyle bir şey
  • Çok jeton götürdü meret Diğerlerine göre kolay olmasına rağmen bir de. Dulton reyiz adamımdı videonun sonundaki o charge vuruşuna biterdim

• final fight, cadillac and dinosaurus, punisher vs bu oyunları 2 kişi tek jeton bitirildiğine inanırım ama metal slug'ı tek jetonla bitirmiş lafına bende inanmam.. boss'lara kadar hiç can vermeden gelsen bile boss'larda mutlaka jeton verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Çok jeton götürdü meret Diğerlerine göre kolay olmasına rağmen bir de. Dulton reyiz adamımdı videonun sonundaki o charge vuruşuna biterdim

Bu oyun geldiğinde biraz oynamıştım sonra tekrar kof :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.