Şimdi Ara

ATARİ SALONU MUHABBETLERİ (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
944
Cevap
17
Favori
60.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Hiç değişmemişsin. Hala laf sokmaya çalışıyorsun. Nereden geliyor bu kendini savunma veya saldırı psikolojisi? Bütün insanların kötü olduğunu mu düşünüyorsun? Yoksa kendin mi kötüsün?

  • Ben tatlıyım ATARİ SALONU MUHABBETLERİ 

  • Atari salonlarında az zaman geçirmedik. 90'larda gitmeye başlamıştım. Fakat tarihi daha eskilere 70'lere dayanıyormuş.



     ATARİ SALONU MUHABBETLERİNostaljiTRyoutube
    Atari salonları yani Arcade oyun makineleri denilen ve ilk video oyunları oynamayı sağlayan 70'li yıllardan sonra yaygınlaşmaya başlayan ve 80'lerde popüler hale gelen Arcade makinelerinin bulunduğu oyun salonlarına verilen isimdir. Ülkemizde de 90'lı yıllar ve 2000'lerin belli dönemlerine kadar varlığını sürdüren oyun salonlar nasıl yaygınlaştı ve ne zamana kadar varlıklarını sürdürdüler? Nostalji videomuzda bunlardan bahsediyoruz iyi seyirler. Kanala Abone Olup Destek Olmak İçin: https://www.youtube.com/channel/UCIhOOpj3Zp34cOx3S923AjQ?sub_confirmation=1 Instagram: https://www.instagram.com/NostaljiTRinsta/ Facebook: https://www.facebook.com/whi.wiz.3/ Twitter: https://twitter.com/Yusufab06344696 #atarisalonu #arcade #oyun #oyunlar #nostalji #eskioyunlar #oyuntanıtım #retro #pong #pacman #galaga #mario #spacewars #nolanbushnell
    https://www.youtube.com/watch?v=Ez3p43z0Nuo&feature=youtu.be
  • josephdauntless J kullanıcısına yanıt

    Tabii ki hocam, özellikle 80’lerin başları süperdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.