Şimdi Ara

Ataköy NEF22'den motorum çalındı, 34CEN486 Yamaha R25 Siyah (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
257
Cevap
2
Favori
28.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güvenlik kamerası kaydı var mı hocam, onu da paylaş da herkes görsün hırsızı
  • Konuyu açıp gitmişim ama bi açıklamada yap güvenlik nasıl var filan çok şüpheli bir hareket oldu bu peki güvenliğe dava aç görevi Suistimal etmek den kesin zaten kazancan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.Umarım en kısa sürede bulunur.Bence vakit kaybetmeden site yönetimi hakkında şikayette bulunun ve mahkemeye verin.Güvenlik var diye aidat almayı biliyorlar.
  • Geçmiş olsun , motoru olan biri olarak sokağa bir yere bırakmaya çok korkuyorum. Güvenlikli hemde -4'den nasıl çalabiliyorlar hayret bir şey
  • Geçen günlerde de bizim iş yerinin önünden, gündüz vakti arkadaşın motorunu çalmaya çalıştılar. Şans eseri biri son anda fark etti de başarısızlıkla sonuçlandı hırsızlık girişimi.

Size de çok geçmiş olsun.
  • Yukarı

• Geçmiş olsun. Kamera kayıtları, polis yardımı filan olmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny_zuko -- 16 Mayıs 2020; 11:11:31 >
  • Facebook'ta çalıntı motor grubu var orda da paylaşın.
  • Çok şey yazarım da ban yerim. Çok geçmiş olsun hocam

• Arkadaşımın da aynı model motoru çalındı forumda konusunu da açmıştım hatta. Ümidi kesti yeni bir motor almıştı 1 senenin sonuna doğru bulundu. Umarım sizinki fazla uzun zaman geçmeden bulunur çok geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun uste tasiyalim

• Geçmiş olsun.
  • Modeline ve rengine kadar aynı motora sahibim, o can sıkkınlığı ben hissettim resmen. Umarım en kısa zamanda bulunur.
    Kilit vs var mıydı? Çalınma anının görüntülerini paylaşabilir misin?
  • şerri hükümler gelemdikce bu ülke düzelmez çünki 10 ayrı ülkenin kanunlarını almışız..yetmemiş yıllarca topluma "yaptıgın yanına kar" anlayışını aşılamışız.. bu ülkede 7 adam öldüren seri katil 16 sene yatıp çıktı 8 ciyi yok yere öldürdü. akp nin en büyük günahı ve vebali adalet sistemi... bu ülkede adalet yok sadece kadın adı... bu ülkede düşük puan alarak hakim savcı olan binlerce boş beleş adam var yeni kanun çıardılar puanarı yükselttiler böyle adalet sistemimi olu.mekkeli müşrikelerin bile kanunları bizden iyiyidi kanunlarımız helva istedigin zaman yeee...
  • Geçmiş olsun umarım bulursun, peşine düşüp, facebook motor gruplarına yayman lazım, insanlar seferber oluyor. Youtube'da bir kaç kişi o şekilde aylar sonra buldu motorun, yani ümidini kesme hiç.

Bende de r25 2017 model var, bu kış acıbademde güvenlikli sitede oturdum ama her gün çalınacak korkusuyla yaşadım. Türkiyenin diğer şehirlerinde bu kadar büyük problem değil ama istanbulda çalınma riski neresi olursa olsun çok yüksek.
  • Geçmiş olsun. Konuyu güncel tutalım. Güvenliği olan o tarz bir siteden bile çalabiliyorlarsa ben diyecek bir şey bulamıyorum yazıklar olsun. Site yönetimini ve güvenliği yasal yollardan sıkıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 16 Mayıs 2020; 12:36:57 >
  • Geçmiş olsun hocam. Polisler ne diyor. HGS falan varsa bir hareket var mı orayı da kontrol etmeyi unutmayın.

• Up

Geçmiş olsun..

• up up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.