Şimdi Ara

atakantunıng.com guvenilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dogubank diyeyim, ayrıntısını p.m attım. İnternetten araştırmak yetiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail berke
  • Konuyu hortlatıyorum ancak faydası olması açısından hortlatıyorum :)

    Aracıma burada cenmax alarm ve navix 7708 taktırdım.
    Alarm için sorunlar yaşıyordum baktırmaya gittim bana "cumartesi değil hafta içi gel" dedi.
    Hafta sonu alarmcım yok dedi. Alarmı takan adam gözümün içine baktı o an. Bu arkadaş takmıştı dedim.
    Bugün yoğun dedi. Baştan doğru söylemesini tercih ederdim. Velhasılkelam hafta içi bir gün müsait olup gittiğimde aynı alarmcı (çalışan) arkadaşa kontrol ettirdi, sorunu 10dk içinde buldu ve çözdü.

    Navix 7708 hakkında yorum yapmak gerekirse ise, opel araca çok güzel uyum sağlıyor.
    Bluetooth özelliği harika (hemde mikrofon takılmıyor, çünkü cihazın üzerinde buna rağmen harika)
    TV izleniyor olması harika
    Sd kart Usb disk mp3 resim video okuyor harika
    ipod bağlanabiliyor, (denemedim), internete girebiliyor (denemedim)
    Navigasyon olması çok iyi
    Radyo aynı CD30 gibi güzel çekiyor.
    CD+DVD okuyor film izlenebiliyor...
    Sesin kalitesi ve seviyesi çok çok daha iyi

    Tek dezavantajı dokunmatik özelliği çok kötü, çok ağır, temas etme algılaması kötü, albüm klasörlerini kumandadan seçemiyor, dokunmatik ile seçmek zorunda kalıyorsunuz. bu haliyle işgenceye dönüşüyor.
    Kısacası Özellikler 10 numara, kullanım kolaylığı ise 10 üzerinden 5

    Umarım iyi anlatabilmişimdir.




  • Arkadaşlar merhaba, burada daha önce bir tecrübem olmuştu, yine ses sistemi için piyasa araştırması yaparken aklıma geldi bir bakayım dedim ama pek birşey olmayınca kendi tecrübemi paylaşıp yoluma bakayım dedim. Geçen sene burada ses sistemi taktırmıştım orjinal mi değil mi bilmiyorum, o zaman aldığım sony 2000w wooferı ayaküstü bana satmıştı orada eve gelip baktığımda başka hiçbir yerde satılmadığını gördüm. Neyse asıl sıkıntı orda bağlatmam oldu. İşçilik güzel fakat bağlarken fiyatı elinden geldiğince şişiriyor şahsen biraz benim de eşekliğim var sökün lan almıyorum demem lazımdı ama o an 3 kişi psikolojik baskı falan derken lanet olsun deyip eve gitmiştim, tabi o kadar saat döşemesi uğraşması falanda olunca sökün diyemedim. Telefonda konuştuk kendi teybim var, bir anfim var geri kalanını ordan alıcam vs diye, mono amfi mid set woofer aldım, geçtik elemanlar taktı. Ödemeye geldik takma parasında teyb için para istedi ama konuştuk vs deyince başka birşey buldu para isteyecek öyle böyle derken 100 liraya yakın şişirdi fiyatı. Hem heves hem baskı derken söve söve gitmiştim eve. He sistemden falan memnunum anasını ağlatıyor ortalığın. Ayrıca teyb amfi haricinde garanti vermiyor, yok ayarla oynarsın bozarsın patlatırsın vs dedi o da yolda aklıma geldi ulan ben daha önce başka yerden aldığımda ek garanti bile yaptırmıştım ne demek garanti yok diye düşündüm ama nafile, benim eşekliğim tabi.

    Sonuç olarak sistemden memnunum, işçilikten de memnunum ama insanlık '0'. Alabiliyorsanız başka yerden alın daha sonra sorun olduğunda destek bulabileceğinizi düşünmüyorum tam laf ebesi bu adamlar. Fiyat uygun diye ordan alacaksanız da kesinlikle gelen ürünü falan iyice inceleyin, araştırın.




  • Forumun faydaları, bende malum siteden ürünlerini görüp yazdım sistem almayı düşünüyorum ama iyi ki burayı okumuşum uzak durmak lazım diyelim. Üç kuruş fazla verilir adam gibi yerde montaj yaptırılır.
  • evet forumun faydası az daha jbl kompenat siparişini veriyordum ucuz diye n11 le arasında 50 lira fark var ama en azından güvenilir garantili cihaz alırım
  • Ben aracıma double teyp taktırmıştım navix marka piyasaya göre en ucuzu oydu 1 yıl kullandım sıkıntısı yoktu.
  • Aracima 1 yil once atakantuningden 1500 TL civari olan 2 mid, pioneer subwoofer ve anfi almistim. Baglantiyi da orada yaptirip ses ayarlarini yaptirmistim. 2-3 kez ses ayari icincgitt beceremediler. Uzun uzun yazmayacagim ama teybe bok attilar, ses normal dediler falan. Daha sonra Bostanci sanayide bir elektrikciye gittim, adam dinler dinlemez derdimi anladi. Ayarlari karistirdi tam istedigim gibi oldu. (Hemen hemen atakantuningin ayarindan 2 kati fazla memnuniyet sagladi).



    Bir kac ay sonra sag hoparlorde kesilmeler oldu. Anfiyi kontrol ettim 1+2 uclu kabloda temassizlik vardi. Birkac kez kabloyu kenarlara sikistirdim, duzelip ara ara tekrar ayni sorun oluyordu. En son yine birkac ay once sikistirdim kabloyu simdilik sorun yok.



    Ozet: urunden memnunum ama iscilik ve hizmet sifir. Araba 50 kez yikandi, hala sagdan soldan kablo parcasi cikiyor.


    Ekleme: 10 yillik dh uyesiyim. Ben de seti almadan once foruma konu actim, bir cok kisi konuya mesaj atip yardimci oldu sagolsun ama İstanbul Anadolu yakasinda, oradan degil de suradan al diye yonlendirebilen olmadi. Benim gibi ses sistemi detaylarindan anlamayan kisilerin parca parca veya 2. El alma sansi ya yok ya da cok okuyup arastirmasi lazim ki az cok kafasinda modellerden emin olsun. Sonra da bu modelin 2. Elini arastirma/bekleme suresi var. Sifir alacaksa fiyatinin dusmesini bekleme suresi var vb.
    Bu dedigim sebeplerden ve mahkumiyetten dolayi bile bile atakantuninge gittim. Yukarida belirttigim birkac puruz disinda bana karsi karakterleri veya fiyat politikalari konusunda bir hatalari olmadi acikcasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 14 Aralık 2017; 0:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende hafta sonu sony a200 model teybi aldım piyasanın baya altında mediamaktta 270 hb da 300tl ye satılıyor ben buradan 230tlye aldım sony eurasia garanti

    burdaki yorumlardan dolayı mantajı felan ona yaptırmadım bir sorun yaşamadım
  • Tavsiye etmem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tok satıcı ve piyasanın altında veriyor. Müşteriye olan davranış da tok satıcı olduğunu gösteriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.