Şimdi Ara

atakantunıng.com guvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
9.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ben Ankarada oturuyorum.orta olcekli bir pioneer teyp almak istiyorum vatan indirimini beklerken bu siteyi kesfettim. http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-1400-UB-USB-li-MP3-Calarli-Oto-Teyp,PR-265.html Piyasadan baya ucuz fiyatlar vermisler. Acaba guvenilir mi? Var mi burdan alisverisyapan? Ismail berke adli kisinin sanrm bu site. Tesekkurler haftasonu bitmeden cevaplarni bekliyorum. Iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

Merhaba arkadaslar, ben Ankarada oturuyorum.orta olcekli bir pioneer teyp almak istiyorum vatan indirimini beklerken bu siteyi kesfettim. http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-1400-UB-USB-li-MP3-Calarli-Oto-Teyp,PR-265.html Piyasadan baya ucuz fiyatlar vermisler. Acaba guvenilir mi? Var mi burdan alisverisyapan? Ismail berke adli kisinin sanrm bu site. Tesekkurler haftasonu bitmeden cevaplarni bekliyorum. Iyi forumlar.

güvenli alışveriş yapabilirsin

• Cevap için teşekkurler pekı pıyasadan neden daha ucuz ozellıkle pıoneer teypler? Bılgınız var mı

• quote:

Merhaba arkadaslar, ben Ankarada oturuyorum.orta olcekli bir pioneer teyp almak istiyorum vatan indirimini beklerken bu siteyi kesfettim. http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-1400-UB-USB-li-MP3-Calarli-Oto-Teyp,PR-265.html Piyasadan baya ucuz fiyatlar vermisler. Acaba guvenilir mi? Var mi burdan alisverisyapan? Ismail berke adli kisinin sanrm bu site. Tesekkurler haftasonu bitmeden cevaplarni bekliyorum. Iyi forumlar.

alışveriş yapmadım bilmiyorum fakat o teybi alma derim 1 tane amfi çıkışı var

http://www.atakantuning.com/Pioneer-MVH-155-UI-Radyolu-USB-Girisli-Kumandali-Oto-Teyp,PR-599.html

bu teybi al zaten cdler tarih oldu usb sana yeterli olucaktır

2 rca çıkışı 4 kanallı amfiyi tebin rca çıkış voltajını düşürmeden tam performans kullanabilirsin

• http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-1550-UB-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-535.html Pekı bu teyp ıcın ne dusunuyorsunuz hocam? Attığınız teypte da RDS yok ve stokta tukenmış.

• quote:

http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-1550-UB-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-535.html Pekı bu teyp ıcın ne dusunuyorsunuz hocam? Attığınız teypte da RDS yok ve stokta tukenmış.

2 adet amfi çıkışı var bildiğim kadarıyla buda olur

• Teşekkur ederım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kompent.com guvenilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceden oradan alışveriş yaptım şimdilik sorun yok spot ürünler satıyorlar
  • Hiç alışveriş yapmadım, geçen bir ürün sormak için aradım, adam resmen başından savdı.
    Oysaki ilanlarında arayın bize sorun diyor :) Satış sonrasıda böyleyse kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert CaN...

Daha önceden oradan alışveriş yaptım şimdilik sorun yok spot ürünler satıyorlar

Hocam spot derken tam olarak ne oluyor? garantide mi degisiklik oluyor? tesekkurler
  • quote:

quote:

Hocam spot derken tam olarak ne oluyor? garantide mi degisiklik oluyor? tesekkurler

spot ürünün garantisi yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

quote:

spot ürünün garantisi yoktur

hmmm sitede kocaman harflerle garantilidir yazmislar hocam yalan soyluyorlar o zaman

• quote:

hmmm sitede kocaman harflerle garantilidir yazmislar hocam yalan soyluyorlar o zaman

ben spot satıyor demedim eğer ürünler spotsa garantisi yoktur dedim.

ara tekrar sor bakalım seeri numarasına fatura kesiyormsunuz de terslerse sende tersle kim buranın müdürü onunla görüşücem falan de

atara atar yap bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

ben spot satıyor demedim eğer ürünler spotsa garantisi yoktur dedim.

ara tekrar sor bakalım seeri numarasına fatura kesiyormsunuz de terslerse sende tersle kim buranın müdürü onunla görüşücem falan de

atara atar yap bakalım

Yanlış alıntı yapmısım pardon yarın arayacağım ınsallah

• bende atakan tuning de alısveris yaptım tsw309d4 aldım ürün cakma

orjinal diye direytiyor ama cakma bass sesleri hic de güzel degil
  • teyp siparisi vermedi isen bi tavsiyede bulunabilirim..pioneer 9550 bt
    sanalpazarda var hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aconitum

bende atakan tuning de alısveris yaptım tsw309d4 aldım ürün cakma

Büyük sıkıntı var ohalde. Teyplerde de çakmalk olabir mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

teyp siparisi vermedi isen bi tavsiyede bulunabilirim..pioneer 9550 bt
    sanalpazarda var hocam

Hocam alet güzel bütcemin bayağı üstünde bana max 160-170 aralıgında olması lazm :)

• quote:

Tam ordan woofer almayı planlarken olmadı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Tam ordan woofer almayı planlarken olmadı bu

evet bak bende cvx alabilirdim oradan ama 1-2 kere daha düşünücem alırken

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.