Bildirim
ATA DEMİRER SHOW
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ata abi gitti,avrupa yakası bitti !!!
ama bu 1.sezon.1.sezon biraz heyecandan mıdır o kadar iyi değildi.ama 2.sezon mükemmel yav.her gece saat 2:30 sularında çıkıyor ,valla izleyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 16 Ağustos 2007; 14:59:13 > -
süper -
-
Ya bu adam süper. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: darkdarkprince
ata abi gitti,avrupa yakası bitti !!!
ama bu 1.sezon.1.sezon biraz heyecandan mıdır o kadar iyi değildi.ama 2.sezon mükemmel yav.her gece saat 2:30 sularında çıkıyor ,valla izleyin derim.
bazı günler saat 3 civarı başlıyor
-
-
Dün starda 5 gibi gördüm.Bu adam Fatih Terim'i manyak yapıyor yav. -
quote:
Orjinalden alıntı: srgnaau
Dün starda 5 gibi gördüm.Bu adam Fatih Terim'i manyak yapıyor yav.
bülent ersoyuda güzel yapıyor -
-
manyak güldürüyo ya bağımlılık yaptı bende her gece bekliyorum 3 e kadar -
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
manyak güldürüyo ya bağımlılık yaptı bende her gece bekliyorum 3 e kadar
bende bekliyorum 3e kdar -
şimdi sizden öğrendim arkadaşlar 2. sezonun yayınlandığını.sanırım artık bende bekleyeceğim 3'e kadar -
quote:
Orjinalden alıntı: sauron86
şimdi sizden öğrendim arkadaşlar 2. sezonun yayınlandığını.sanırım artık bende bekleyeceğim 3'e kadar
ben bi kaç gecedir izleyemiyorum -
bence en superi ata demirer tek kisilik showdaki geyik ve aslan tiplemesi. cooook komik -
ata demirer 1 numara -
adam acayıp komık ya korsan tv yi zamanında ne seyrederdım müthiş taklitler yaprdı yanlıs hatırlamıyorsam bı skecı vardı hayvvan doktoru dıye aloo efendım evıme at gırdı nasıl cıkartabılirim en cok orda kopuyodum tek kişilk gösterilerini seyredinonlarda super
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X