Ata Demirer'e ne oldu? Hiç görünmüyor.. Avrupa yakasında zevkle izlerdik. Çok yetenekli bir insandı bence.
kanal d de hacı yatmaz diye programa başlıyo... ama ne zman bilmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: Benek
Ata Demirer'e ne oldu? Hiç görünmüyor.. Avrupa yakasında zevkle izlerdik. Çok yetenekli bir insandı bence.
bende merak ediyorum bunu yazın bir programda gördüm ayağı kırılmış hala da sarılıydı felan ondan uzakmış biraz tv ye...
ata demirerin yakında kanal d'de programı başlıyıcak.Bu zamana kadar neden hiç gözükmedi diyorsan yaklaşık 2-3 ay önce ayak bileğindeki bağlarımı ne koparmış yürüyemiyormuş
geçmiş olsun Ata Demirere
quote:
Orjinalden alıntı: snake_10
ata demirerin yakında kanal d'de programı başlıyıcak.Bu zamana kadar neden hiç gözükmedi diyorsan yaklaşık 2-3 ay önce ayak bileğindeki bağlarımı ne koparmış yürüyemiyormuş
tek kişilik mi olcak yani beyaz şov gibi mi olcak .Eğer öyle olursa süper olur.
bahcevanlığa özenmiş sonra ters bi hareket sonucu ayak bileğindeki bağları kopartmış o yüzden ortada yok ata demirerin yeni programını sabırsızlıkla bekliyom
ben de kemik erimesi yüzünden bacağı incelmeye başlamış diye duymuştum yaz aylarında. demek ki bağları kopmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme