Şimdi Ara

AT&T Iphone Unlock Platformu / online chat eklendi [Konu Anlatımılı] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.144
Cevap
28
Favori
240.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim anlamadığım konu bu olumsuz cevap alan arkadaşların telefonları nasıl unlock oluyor. Bende 30 tane mail attım ama hala imei.infoda SIM locked: yes gözüküyor. Bu adamlar bazı insanlara söylediklerinin tersini mi yapıyorlar.

    Bütün konulardan okuduğum kadarıyla unlock yapmamak için yokuşa sürdükleri konuları alt alta sıralayalım herkes bilsin.

    1. IMEI Nosu
    2. Telefon Numaranız
    3. Mail Adresiniz
    4. Şuan maille ya da Skype ile AT&T kullanıcısı değilseniz unlock yapmıyorlar. Telefonla aramanız lazım. Yeni aldıkları kararlar böyle.
    5. IMEI nonuza ait AT&T kullanıcısı değilseniz yani başka birinin hesabından yaptırmaya çalışıyorsanız yine yapmıyorlar.
    6. Faturanın fotokopisini faksla isteyebiliyorlar.
    7. Security Number (Güvenlik Numarası) son iki rakamını istiyorlar. Bu da Amerika'da yaşayıp çalışma izni olanlarda mevcut.
    8. Bir de sözleşmesi bitmemiş telefon durumunda yokuşa sürme olayı var.

    Aklıma başka birşey gelmiyor. Başka durumlar varsa listeyi düzeltip tazeleyebilirsiniz.




  • arkadaşlar bunlar başka stratejiye geçtiler dünden beri şimdide verdikleri case id için yanlış diyorlar ne yapacağız bu durumda hatta case id açan arkadaşın log göndermeme rağmen yanlış diyip duruyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcik

    arkadaşlar bunlar başka stratejiye geçtiler dünden beri şimdide verdikleri case id için yanlış diyorlar ne yapacağız bu durumda hatta case id açan arkadaşın log göndermeme rağmen yanlış diyip duruyorlar.

    case id hikaye sıfırdan başka mail at.
  • Arkadaşlar Ateşleyin 80$ vardı burada açan 1 kardeşimiz. Kafanızı yormayın...
  • bize de olumsuz cevap vermişlerdi dün telefon açılmış... 26 Nisan da case açmıştım 4 kere falan chatte görüştüm. ben de bir şey anlamadım...
  • Arkadaşlar, ben de nisanın 25 inden beri mail ve chat yoluyla unlock için uğraşanlardanım. Ha oldu ha olacak derken 4,5 tane olumsuz cevap aldım. ABD'de ki kuzenim att ile iletişime geçti, fatura, numara vs istemişler ardından unlock yapmayacaklarını söylemişler. Tam bütün uğraşlar boşa gitti derken, bugün aldığımız mail ile telefonun unlock yapıldığını öğrendim ve imei infodan teğit ettim, sim lock no olduğunu gördüm. Restore ettim, telefon sim free oldu. Yaşadığım süreci özet olarak sizlerle paylaşmak istedim. Herkese kolay gelsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssyildirim

    Arkadaşlar, ben de nisanın 25 inden beri mail ve chat yoluyla unlock için uğraşanlardanım. Ha oldu ha olacak derken 4,5 tane olumsuz cevap aldım. ABD'de ki kuzenim att ile iletişime geçti, fatura, numara vs istemişler ardından unlock yapmayacaklarını söylemişler. Tam bütün uğraşlar boşa gitti derken, bugün aldığımız mail ile telefonun unlock yapıldığını öğrendim ve imei infodan teğit ettim, sim lock no olduğunu gördüm. Restore ettim, telefon sim free oldu. Yaşadığım süreci özet olarak sizlerle paylaşmak istedim. Herkese kolay gelsin..



    Kardeş hayırlı olsun. Kontrat süresi ile ilgili sorun çıkıyormu. kontrat bitmesi mi gerekli illaki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanGD -- 9 Mayıs 2012; 13:08:48 >
  • Arkadaslar bende chat vasıtasıyla unlock talep ettim. Tamam dediler. Mail gelmedi ama imei.info da simlock: No. Gözüküyor. Bi sorun cikmaz değil mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimkilinc07

    Arkadaslar bende chat vasıtasıyla unlock talep ettim. Tamam dediler. Mail gelmedi ama imei.info da simlock: No. Gözüküyor. Bi sorun cikmaz değil mı

    tamam işte simlocked : no yazıyorsa senin tel unlock olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimkilinc07

    Arkadaslar bende chat vasıtasıyla unlock talep ettim. Tamam dediler. Mail gelmedi ama imei.info da simlock: No. Gözüküyor. Bi sorun cikmaz değil mı

    Ne zaman yaptınız. Yeni mi? Uzun bir zamandır chatten yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca at&t numara var mıydı?
  • Arkadaşlar bende chatten 20 nisandan beri uğraşanlardandım. Amcam vardı amerikada onla konuştum falan bi netice alamadım. Dün imei infodan baktığımda unlock yazıydou bende restore yaptım açıldı şuan kullanıyorum. Benim attığım maillerden açıldı zannediyordum meğersem amcam at&t cilerle biraz tartışmış falan sonra açmışlar. Ama anlamadığım ne bi unlock maili nede başka bişey geldi.. Restore ettikten sonrada o ekrana gelen yazı gelmedi sadece yeni operatör ayarları indirilsin mi dedi o kadar. Ama amcama yazmışlar işiniz hallolmuştur diye. Bu arada sadece imei numarasıyla yaptı amcam. Bilginize.
  • Merhaba,

    Bende uzun süre ugrasip birden fazla ticket açtırıp sonrasında imei.info'dan unlock olduğumu anlayanlardanım bana sadece "your ticket is solved " mesajı geldi. Durumla ilgili bir bilgi verilmedi, chatte bu nedemek dediğimde bilgi veremeyiz dediler. Üzerlerinede gidilmiyor hani. Neyse sonuçta imei.info'dan ögrendim. Şehir dışında oluğum için hafta sonuna kadar restore yapamayacağım ama 2 kez kontrol ettim unlock:no görünüyor. Önceden kilitli görünüyordu, mesajdan sonra unlock görünüyor.

    Son durumla ilgili fikrimi söylemek isterim, benim gibi nasıl olduğunu anlamadan açılanlar. 08.Nisan'dan bu yana her yolu deneyen cengaverler, öyle yada böyle case id açtırmış , uzun süre beklemiş olmayınca telefonla, chat ile olmadı e-mail ile tüm yolları deneyerek birşekilde başarılı olduk. Bundan sonra durum biraz daha zor görünüyor. AÇtırmak için uğraşanlara önerim.


    1. Mutlaka ticket açtırılması gerekiyor. Ticket numarası almadan unlock beklemek hayalcilik olur.
    2. Bir AT&T abonesi üzerinden ( Amerika'dan bir tanıdık yolu) açtırmak bence çok kolay. AT&T abonesi bir tanıdık üzerinden sadece EMEI bile yeterli bence. Ama oradaki kişininde biraz dikkatli konuşması gerekli, bence bizlere göre çok daha kolay bir şekilde açılabilir.

    3. Buradan ticket açtırmak isterseniz , ben en son 03 Mayıs'ta buradan bir ticket açtırmıştım. Bir kere eğer gerçekten kilitli telefonla ilgili gerçek bir hikaye varsa bunu anlatın, yoksa iyi bir hikaye yazın. Eğer karşı taraf bu hikayeye inanırsa ticket ve sonrası olumlu olma ihtimali yüksek. Çünkü artık açılabilen ticket'lara daha fazla olumlu cevap veriyorlar.
    Elinizde varsa bir belge , telefonun geçmişi ile ilgili bir bilgi bu hikayede kullanabilirsiniz.

    4. Son olarak ne yaparsanız yapın kesinlikle kibar olmakta fayda var. Bence ortada kesin denilebilecek hiçbir kural yok, kimin telefonunu ne için aötıkları belli değil. Açtırdığım 3 ticket'tan birine nötr, bir olumsuz, birinede hiç cevap gelmedi. O nedenle stratejinizi siz belirleyin am bence tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.


    Özellikle 04.11.08 mağduru tüm arkadaşlara bol şans diliyorum,

    Ben hala imkansız olduğunu sanmıyorum.




  • ARKADAŞLAR TELEFONUM UNLOCK( KONTROL EDİLDİ) OLDU VE BASEBAND KORUMADAN GÜNCELLEDİM..HERHANGİBİR SORUN ÇIKMADI FAKAT TELEFON SİM KARTIMI GÖRMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR=?


  • Şu cihaz şuan amerikada. Kuzenim 22 mayısta yollayacak. Telefonu burada nasıl kullanabilir. En basit ve net bir şekilde birisi açıklayabilirmi :)
  • Geveyle kullanırsın.
  • Gevey çıkmadı diyorlar.
  • Çıktı forumda satan bir iki kisi var diye biliyorum.
  • ve bu akşamki kontrolümde yaklaşık 20 nisanda yaptığım başvuru ile telefonum unlocking olmuştur burada konu hakkında başından geçenleri anlatanlara ve konuyu hazırlayan arkadaşlara teşekkür ederim
  • Arkadaşlar rica etsem biriniz bana iphone 4 faturası yollayabilirmi? imei kısmını silip yollayın tabiki yanlız fazla hasar vermeyinde kendi imeimi yazabiyeim oraya.Att fatura diye tutturdu.
  • Orijinalden alıntı: disasterrr

    benimde boyleydi sonra "simlocked:no" gördum. Insallah sizede olur. Ama ben damardan girdm bastirdm. Belki oyuzden acildi. Bende bilmiyorm nasil acildgni. Anlamadm bu attyi


    Benim imei.info sonucum bu;

    purchase country: United States
    activated: yes
    carrier: AT&T United States
    SIM locked: no


    Simdi benimkisi Unlock oldu manasina mi geliyor hic olumlu mail almama ragmen ? Iki case'imde
    Thank you for contacting AT&T Customer Care about unlocking your iPhone.

    We are unable to complete your request at this time due to the following reason:
    - No valid current or former mobile/account number associated with request.
    Cevabiyla sonuclandi... Imei.info sonucu guvenilir mi yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymurat00 -- 10 Mayıs 2012; 1:31:48 >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.