Şimdi Ara

ATİK & YASİN ELEKTRONİK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
47.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ve artı olarak şu ceplerden ulaşabilirsiniz:05426935250
    buradanda ulaşamazsanız siz en iyisi xbox almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 22 Ekim 2009; 16:56:28 >
  • (0212) 526 73 00 numarasından ulaşmıştım ben zamanında. Bazen açmadıkları da oluyor ama denemeye devam edin. Açacaklardır.
  • Bugün sonunda ulaştım amaa memnun atikte 820 milyon çektiler elite 100de garanti için istediler İNANMIYORUMMM 3hafta önce570e verdiklerini söylediler şimdi piyasada yok diye geçiriyolar anlaşılan Birkere euro € düştü xbox fiyatları avrupada kampanyalarla dibe vurmuşken nası oluyoda bizimkiler fiyat yükseltebiliyorlar..YUHHH diyorum
  • Çünkü piyasada mal yok

Her ne kadar iyi insanlar olsalarda sonuçta onlar da ticaret le uğraşıyor ve de nabza göre şerbeti anında weriyorlar
  • haha anında görüntü bu olsa gerek :)
  • Atik kendi getirtmiyorki.Bu piyasada mal getirten 1 kişi var ve gelen malın fiyatına göre rakam belirleniyor.Piyasada ne elite ne military var doğru düzgün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Atik kendi getirtmiyorki.Bu piyasada mal getirten 1 kişi var ve gelen malın fiyatına göre rakam belirleniyor.Piyasada ne elite ne military var doğru düzgün.

+1
  • Yok o kadar da az değildir mal getirenler. Ben birkaç kişi tanıyorum, onlar adamdan sayılmıyor mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Yok o kadar da az değildir mal getirenler. Ben birkaç kişi tanıyorum, onlar adamdan sayılmıyor mu

iyide işin aslı myfranco'nun da dediği gibi ülkeye bi kişi getiriyor diğer toptancılarda ordan alıyor.
  • BENCEDE 1 KİŞİ DEĞİLDİR GETİREN MANTIĞA YANLIŞ
  • Atik kendi getiriyor.Mete düzenli olarak uzakdoğu ya gidip fln anlaşıyor

Bunun dışında kendi kablolarını da ürettiriyorlar xbox360 için

Ps3 için de hdmi 1.3 kablo ürettiriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erimo

Bugün sonunda ulaştım amaa memnun atikte 820 milyon çektiler elite 100de garanti için istediler İNANMIYORUMMM 3hafta önce570e verdiklerini söylediler şimdi piyasada yok diye geçiriyolar anlaşılan Birkere euro € düştü xbox fiyatları avrupada kampanyalarla dibe vurmuşken nası oluyoda bizimkiler fiyat yükseltebiliyorlar..YUHHH diyorum

Arkadaşım atik yurtdışından getirirken kampanya ve stok ile getiriyor 360 ları ve üzerine koyduğu kar yüzdesi hemen hemen her zaman aynıdır.Bilip bilmeden konuşmayalım ve karalama yapmayalım
    Atilla bey ve mete bey i tanımadan ticaret ahlaklarına dil uzatmayalım
    100 adet getirmek ile 1000 adet getirmek arasında ciddi bir pazarlık payı ve rakam vardır,570 e sattıkları dönemde yurtdışındada bol miktarda 360 vardı ve uygun getirdiler,şu anda yok öyle bir durum çok cüzi miktarlarda geliyor ve buna bağlı olarakta gelen fiyat ve giderler rakamı kabartıyor

• bu üç kırmızıyı tamir edebiliyorlar mı gerçekten geçici bir iş mi bu yoksa
  • Siz eğer yurtdışına çıktığında 3-4 tane yanında getirenleri mal getirtiyor sanıyorsanız,bir an önce o kadar malla bu piyasanın dönmeyeceğini öğrenmeniz lazım.
    Bu piyasayı domine eden 1 kişidir.Başka da yoktur.Diğer getirenler uğraşamaz bu adamla.Tahtakale piyasasını İstanbul görmeden bilenler ne kadar çokmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Siz eğer yurtdışına çıktığında 3-4 tane yanında getirenleri mal getirtiyor sanıyorsanız,bir an önce o kadar malla bu piyasanın dönmeyeceğini öğrenmeniz lazım.
    Bu piyasayı domine eden 1 kişidir.Başka da yoktur.Diğer getirenler uğraşamaz bu adamla.Tahtakale piyasasını İstanbul görmeden bilenler ne kadar çokmuş

Bu söylemin banamıydı
  • Atik' e net üzerinden ulaşılabilecek bir link var mıdır ?
  • siteleri yapım aşamasındaydı diye biliyorum..
    ama telefon açıp mail adreslerini alabilirsin
  • mafya getiriyormus
  • eh bir ülkeye gümrüksüz, vergisiz, kayıtsız idda edildiği gibi yüzlerce ürünü birden getirmek, bir elektronik dükkanı sahibinin yapacağı şey değildir haliyle

düşük meblağlarda getirmekte çok sorun yok ama yüksek miktarlarda geliyorsa ortada mali açıdan büyük bir kaçakçılık vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 4 Ocak 2008; 12:22:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

eh bir ülkeye gümrüksüz, vergisiz, kayıtsız idda edildiği gibi yüzlerce ürünü birden getirmek, bir elektronik dükkanı sahibinin yapacağı şey değildir haliyle

düşük meblağlarda getirmekte çok sorun yok ama yüksek miktarlarda geliyorsa ortada mali açıdan büyük bir kaçakçılık vardır.

bizim de işimize gelir yani devlet işin işine girse olur xboxlar 2000 ı:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.