Şimdi Ara

ATİK & YASİN ELEKTRONİK (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
0
Favori
47.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: inansoft

quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

eh bir ülkeye gümrüksüz, vergisiz, kayıtsız idda edildiği gibi yüzlerce ürünü birden getirmek, bir elektronik dükkanı sahibinin yapacağı şey değildir haliyle

düşük meblağlarda getirmekte çok sorun yok ama yüksek miktarlarda geliyorsa ortada mali açıdan büyük bir kaçakçılık vardır.

bizim de işimize gelir yani devlet işin işine girse olur xboxlar 2000 ı:D

Malesef devletimiz bu tarz şeyleri ciddi bir vergi getirisi sanıp bindirdiği fahiş vergilerle,yurtdışının neredeyse
    2 katına sattırıyor buradaki dağıtıcı firmalara ve hem oyunsever magdur kalıyor hemde oyunu getiren firma
    kazıkçı durumuna düşüyor
    Bu arada atik pal arcade i fw li 650 ytl ye satacaktı,bence çok uygun fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 21 Ocak 2008; 22:52:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

eh bir ülkeye gümrüksüz, vergisiz, kayıtsız idda edildiği gibi yüzlerce ürünü birden getirmek, bir elektronik dükkanı sahibinin yapacağı şey değildir haliyle

düşük meblağlarda getirmekte çok sorun yok ama yüksek miktarlarda geliyorsa ortada mali açıdan büyük bir kaçakçılık vardır.

bizim de işimize gelir yani devlet işin işine girse olur xboxlar 2000 ı:D

Malesef devletimiz bu tarz şeyleri ciddi bir vergi getirisi sanıp bindirdiği fahiş vergilerle,yurtdışının neredeyse
    2 katına sattırıyor buradaki dağıtıcı firmalara ve hem oyunsever magdur kalıyor hemde oyunu getiren firma
    kazıkçı durumuna düşüyor
    Bu arada atik pal arcade i fw li 650 ytl ye satacaktı,bence çok uygun fiyat

bizim insanımıza fazla mı diye düşünüyorlar ki bu tür teknolojileri saçma sapan vergilendiriyorlar. Tam amele mantığı.

• Valla kimin kimi keriz yerine koyduğu da belli yani
  • Bence bu zamanda X360 alınmaz.Ben buna karar verdim.

En iyisi yazın.

Piyasada ürün yok o yüzden pahalıya gidiyor.

Yaza doğru hem 65nm olur her makina hem de fiyatlar düşer.Şimdeden alıpta sonra fiyatı düştü diye pişman olmaktansa beklenir.

Ben de artık ya zune alırım ya da ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Bence bu zamanda X360 alınmaz.Ben buna karar verdim.

En iyisi yazın.

Yaza doğru hem 65nm olur her makina hem de fiyatlar düşer.Şimdeden alıpta sonra fiyatı düştü diye pişman olmaktansa beklenir.

Yaza kadar bekledikten sonra 3 ay daha bekle 2009 gelsin arkadaşım. 12 ay daha beklesen belki yeni Microsoft konsolu çıkar.

• quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Bence bu zamanda X360 alınmaz.Ben buna karar verdim.

En iyisi yazın.

Pal arcade 650 ytl nasıl sence
    Bence fiyat gayet uygun ve bundan daha uygunu için zaman kolluyorsan sana başarılar dilerim
    Birde şunu biliyorum bekle bekle bir yere kadar,oyunları zamanında oynamayınca o konsolun pek tadı çıkmıyor dostum.Bence kararını tekrar gözden geçir

• Pal arcade 650 pahallı bence pal premiumu satıyor Atik o fiyata,daha bugün arayıp sordum ayrıca 1 oyunda varmış yanında . 700 e falan elite satılıyormuş zamanında tamda fiyatlar yükseldiğinde xbox 360 sevdasına kapıldık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 22 Ocak 2008; 21:13:39 >
  • 650 ytl Arcade için çok.Bence arcade maksimum 550 ytl olmalı.
  • Ama arkadaşın dediği yeni Arcade'lerden zannedersem. Eski makinalarla karıştırmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Pal arcade 650 pahallı bence pal premiumu satıyor Atik o fiyata,daha bugün arayıp sordum ayrıca 1 oyunda varmış yanında . 700 e falan elite satılıyormuş zamanında tamda fiyatlar yükseldiğinde xbox 360 sevdasına kapıldık .

Atik e pal arcade fiyatıda sordunmu
  • Arcade PAL yurtdışında yaklaşık 500 YTL. Burada 600'den aşağı satmazlar. NTSC/U ürünlerle kıyaslamayın PAL'leri. Birisi çok kolay yolla getiriliyor, diğeri daha masraflı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Pal arcade 650 pahallı bence pal premiumu satıyor Atik o fiyata,daha bugün arayıp sordum ayrıca 1 oyunda varmış yanında . 700 e falan elite satılıyormuş zamanında tamda fiyatlar yükseldiğinde xbox 360 sevdasına kapıldık .

Atik e pal arcade fiyatıda sordunmu

Ellerinde sadece pal premium varmış telefona çıkan abimiz öyle söylemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 24 Ocak 2008; 6:16:46 >

• arkadaşlar Atikle konuştum 1 haftaya kalmaz pal elit;
    ve pal arcade pack'lerin ellerinde olacaklarını söylediler
    fiyat konusunda bayağı bir seçenekleri olacakmış ,
    oyunlı paket vb..gibi
  • beklemeye devam niyetim elit pal almak bakalım ürünler gelsinde fiyatları görelim
    birde arcade 3k ihtimali elite göre durumu ne?
  • quote:

beklemeye devam niyetim elit pal almak bakalım ürünler gelsinde fiyatları görelim
    birde arcade 3k ihtimali elite göre durumu ne?

İkiside hemen hemen aynı riskteAma bir önceki versiyonlara göre baya bir iyileştirme var,yani yere biraz daha sağlam basıyor arcade ve elite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 24 Ocak 2008; 15:13:03 >
  • Aaa arcade packler geliyorsa alıyım ben

550 ytl olsa çok güzel olur valla.
  • Ya ne 550 si arkadaşlar bunun amerika fiyatı 279 dolar değilmi premiumda amerikadan gelior ntsc/u arcadede aynı yerden gelior ama arcede daha pahalı...
  • yalnız bu dedikleri pal yani euro hesabı senin dediğin ntsc-u'lar
  • ucuz xbox kalmadımı piyasada bılen yokmu

atıke 10 şubartta gelıyomus pal arcade 600 ytl alınırmı acaba

yoksa yurtdısından abd denmı getırsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_s_h_e_n

Ya ne 550 si arkadaşlar bunun amerika fiyatı 279 dolar değilmi premiumda amerikadan gelior ntsc/u arcadede aynı yerden gelior ama arcede daha pahalı...

Bahsi geçen makineler PAL.Dolaysıyla euro hesabı yapılıyor.Zaten pal kelimesi birkaç defa geçmiş,sanırım gözden kaçırdın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.