Şimdi Ara

At eti zararlımıdır ? (ssli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
2
Favori
8.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Oha konuyu görmeden önce, ''ulan at eti at eti diye aşşağılıyolar ucuz etleride, atınki et değilmi nolacak sanki, hem kim 5 liraya iskender yiyebilir lan başka türlü'' diye geçiriyodum aklımdan konuyu gördüm.

kanıtla

kanıtlayı katzalize diye okudum.

ben de katzelize yi şanzelize diye okudum

gidiyoruz o zaman ?

• Tek tirnak ve ust damaginda dis olan hayvanlar yenmez her onune geleni yerseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmaz ye.
  • @Cesur4dam
    Sizin gibi adamlar yüzünden şu konudışından gitgide soğuyorum.Blok!
  • Dünyanın en kaçak etidir.......şaka bir yana fazlasıyla serttir pişirldiğinde karaciğer gibi bire hal alır...aşırı besleyicidir yağ veya kalorisi çok düşüktür...kas yapar ve dayanıklılığı arttırır...çok sağlıklı bir ettir ama tadı nasıl desem...Kötü değildir ama öyle suyuna ekmek banıp iştahla yiyemezsiniz...biraz bahartla yağsız kıymaya benzer...çiğköftesi ve kebabı olabilir ama yahnisini hiç tavsiye etmiyorum...kebabına biraz taşlık ve kuyruk yağı katatrsanır kuzu eti gibi oluyor...Türk kültürünün vahşi savaşçıları ve ataları bu etle beslenir...bozkırlarda yabani kısrak ve geyikten başka bir hayvan yoktur...kışın geyik yazın ise at yenir...

• Günahtır beyler yemeyin. Savaş sırasında yenilebiliyor diye biliyorum sadece o da sol döşü yenilebiliyor diğer yerleri haram. Ayrıca savaş sırasında zor durumda kalırsanız kanınıda içebilirsiniz atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

Tadı berbattır genellikle Türkmen ve Tatarlar yerler haa miden kaldırıyorsa bilemem.

Sanki yedin de hüküm vermişsin hemen .

Geçen aylarda at eti yediren bi lokanta haberi vardı İzmitte o lokantanın üst katında oturuyorum :(( Tarım il müd yetkilileri etten numune alıp tahlil yaptıklarında at eti olduğu ortaya çıkmıştı .Yıllarca bize at etini gömmüş herif ama ben hayatımda ne böyle kavurma ne de böyle tas kebabı yemedim ki yiyen herkes de bayılıyodu .

O haberden sonra işleri baya kötü durumda hala kapanmadı gerçi .
  • Kuranı kerimde :
    -akıtılmış kan
    -Allah dılında başka bir tanrı adına kesilmiş hayvan
    -domuz etimecbur iseniz bir miktar yiyin diyede belirtilir
    -ölmüş hayvan (mundar) hayvan haramdır,geriye kalan temiz ve helal yarattıkların dan yiyin yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 8 Aralık 2012; 0:13:19 >
  • benim bildiğim zararsız ama ben olsam bir zorunlu luk dışında yemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

zürafa eti neden yemiyorlar kaç kişiyi besler.

Toplasan zürafaların sayısı bir elin parmağını geçmez. Direk soykırım olur o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Criminal

Günahtır beyler yemeyin. Savaş sırasında yenilebiliyor diye biliyorum sadece o da sol döşü yenilebiliyor diğer yerleri haram. Ayrıca savaş sırasında zor durumda kalırsanız kanınıda içebilirsiniz atın.

Haram falan değil biraz usturuplu salla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Herkes ciddi ciddi konuşmuş... İnsan at eti mi yer ?

yedim kardeş ne var bunda ? çiğ köfte içinde güzel oluyo sinirsiz et at etini kimler yermiş

Ben daha önce bi insanın at eti yediğini hiç görmedim kimler yer bilmiyorum.. Afiyet olsun.

Türk cumhuriyetlerinde yeniyor Türkiye'de tatarlar yer bende eskişehirde akraba ziyaretinde yemiştim haberim olmadan normal et gibi

• Bence bu dünyada her et yenebilir.
    Geçen yerlilerin belgeselini izliyorum. Adamların yemediği et, hayvan yok.
    Maymundan kunduza, fareden, karıncaya adamlar ne bulurlarsa yiyorlar ve hepsi de çok sağlıklı.
  • quote:

Herkes ciddi ciddi konuşmuş... İnsan at eti mi yer ?

+1 sazanlama felan sandim hepsi ciddi . yarin obur gun kopek eti de yersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki Türk vatandaşıyım,başka ülkelerde böylesi şeyleri gördükçe hep şükrediyorum valla.Ama yiyenede asla karışmam,zevk renk meselesi

Afiyet olsun,ayrıca bilmiyorum bende farkında olmadan yemişimdir illa ki hani şu 2 liralık martı eti türden dönerlerden yiyordum lise zamanlarında

at etini asıl türkler yer git araştır çık bi google la

Bak şimdi,

Yukarıdaki arkadaşada aynı ithamı kullanmışsın,ben senin sokakta gördüğün arkadaşınmış gibi bana böyle bir ithamda bulunman yanlış,daha kibar bir dilde söyleyebilirsin.Ben sadece düşüncemi belirttim,her konudada ricamı sunarım,bana alıntı yapan mantıklı şeyler söyliyecek ise alıntı yapsın,lütfen dikkat edelim rica ediyorum.

Onun neredeyse tüm mesajları bu yönden, açtığı konularda kendi kafasında sabitlediği millete sataştı türden bu yüzden aldırış etme biz alıştık.

Konuya dönersek sizin mesajınız bana da tuhaf geldi. Asıl türkler tüketmiyor muydu at etini ?

• Şeriat atı olsa yersiniz ama !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Bırak onu sen Yarrah ye

[imag]http://galeri7.uludagsozluk.com/262/whiskas-yoksa-yarrah-yesinler_344300.jpg[/simage]

Kedi eti mi bu da?
  • Ben anlamam arkadaş bu eti yedikten sonra ölmüyorsam sorun yoktur. Bu yüzden eğer doğu ülkelerine gidersem bolca iğrenç şey denerim Ayrıca ne tartışıyorsunuz ya zararlı değil işte 1500yıl önceki bilgiyimi kaynak alıyorsunuz?
  • Bir zamanlar atalarımız at etinden başka şey yemezlerdi. Sutunu bile icerlerdi kimiz yapıp.

• Turk devletlerinde satisi serbest niye yenmesin aslinda

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.