Şimdi Ara

Asya Motor ASYA 100-8 mi? Yoksa MONDiAL 100 SFC SNAPPY X mi? HANGİSİ DAHA İYİDİR ARKADASLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asya Motor ASYA 100-8 mi? Yoksa MONDiAL 100 SFC SNAPPY X HANGİ MOTOR DAHA İYİ ARKADASLAR BASKA MODEL MOTOR DAN BAHSETMEDEN Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM HANGİSİNİ ALAYIM SİZCE ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vampir78

Asya Motor ASYA 100-8 mi? Yoksa MONDiAL 100 SFC SNAPPY X HANGİ MOTOR DAHA İYİ ARKADASLAR BASKA MODEL MOTOR DAN BAHSETMEDEN Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM HANGİSİNİ ALAYIM SİZCE ?

Bence ikisinide alma . Cup olarak kuba KB100-6 Tavsiye ederim . Ama illa ikisinden birini alıcam diyosan tercihin Mondial olmalı
  • kardes asya daha iyi diyolar bildiğim kadarıyla fren disk ve şanzıman özelliği varmıs 4 den 1 e otomatik takıyomus durduğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampir78

kardes asya daha iyi diyolar bildiğim kadarıyla fren disk ve şanzıman özelliği varmıs 4 den 1 e otomatik takıyomus durduğunda

Biraz arastırırsan mondialin daha iyi olduğunu anlayabilirsin . Asya ile servisten çıkamayabilirsin .
  • aynı fikirdeyim arkadaşlar ile

Mondial tavsiye ederim

veya KUBA ürünleri gayet kaliteli ve servisleride çok ilgililer
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.İsgenderli

aynı fikirdeyim arkadaşlar ile

Mondial tavsiye ederim

Arkadaşlar derken ? Konuda yardım eden sadece ben varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

quote:

Mondial tavsiye ederim

Hahaha :D. Mesajlari okurken isme dikkat etmedim :D

Caktirma :P

ileriye donuk dusunerek yazdim oyle :P:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

quote:

Mondial tavsiye ederim

Hahaha :D. Mesajlari okurken isme dikkat etmedim :D

Caktirma :P

ileriye donuk dusunerek yazdim oyle :P:D

Ölü taklidi yapmak en iyisi . Rezil oldun

• selam, ben mondial sfc 100 basic kullanıcısıyım. 3 hafta oldu motoru alalı. şu anda 250 km deyim, hiç bir sorun yok çalışması gidişi rampa çıkışı çok güzel. 100 kg ağırlığında biri olarak motorla 80 km hıza rahatlıkla ulaştım (düz yolda). Ben çok memnunum tavsiye ederim, Ayrıca motor 3. viteste çok güzel hızlanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan7564

selam, ben mondial sfc 100 basic kullanıcısıyım. 3 hafta oldu motoru alalı. şu anda 250 km deyim, hiç bir sorun yok çalışması gidişi rampa çıkışı çok güzel. 100 kg ağırlığında biri olarak motorla 80 km hıza rahatlıkla ulaştım (düz yolda). Ben çok memnunum tavsiye ederim, Ayrıca motor 3. viteste çok güzel hızlanıyor...

slm hocam bende bu snappy den almayı düşünüyorum yakıt konusunda beni km-lt bazında bilgilendirsen çok sevinirim.
  • tabıkıde spanyx sormam yalnıs yol tutusu ve ve denge konusu yakıtı saymıyorumbıle kusursuz ıscılık ve led gosterge panelınden olusan led arka stopla harıka bır modıfıkasyon acısından da baklırsak 100 1000 1000 derımben

• bende snappy kullanıyorum sıfır aldım 1300 lerde şuan harika her işimi görüyor tavsiye ederim en kaliteli çinli cub
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.