Şimdi Ara

Asus Zenpower 10050 mAh Powerbank 69.99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefour SA online mağazasında Asus Zenpower ABTU005 10050 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı 69.99 TL.

-->
    www.carrefoursa.com
    ASUS | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/asus/b/BRN-1139
    <--

Gittigidiyor carrefoursa satıcısından 73.49 TL ücretsiz kargo seçeneğiyle de alınabilir.

-->
    GittiGidiyor
    Asus Zenpower Abtu005 10050 Mah Taşınabilir Şarj Cihazı Altın - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/asus-zenpower-abtu005-10050-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-altin-468688824
    <--

İhtiyacı olanlar değerlendirebilirler. Bu fiyata başka yerde yok.

İçerisinde Micro Usb tip kablo mevcut.

!!! Carrefour SA 20/150 veya Gittigidiyor 10/20, 20/50 gibi çeklerle daha uyguna alınabilir. !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PT.Zafer -- 18 Ağustos 2019; 15:55:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler kablo nun görseli var mı acaba
  • Asus Zenpower 10050 mAh Powerbank 69.99TL

• eski nesil ürün. bu ürünün güncel versiyonu çıktı.
  • Hepsiburada'dan 125 TL'ye Xiaomi 20.000 mAh almak daha mantıklı.
    QC3 desteği de var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunun aynısını beş yıl önce 55 liraya mı ne almıştım. Sıcak bir fırsat değil yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi'nin üçüncü nesliyle bunun arasında gidip geliyorum, hangisi daha iyi sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşım için teşekkürler Xiaomi 3.nesil gibi ince, hafif, şık, hızlı bir powerbank varken yanından bile geçmemek lazım

89 TL Xiaomi Mi 3.Nesil Powerbank 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj(İnce ve Hafif Kasa) Siyah
    yukko.com
    Xiaomi Mi 3.Nesil Powerbank 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj(İnce ve Hafif Kasa) Siyah
    https://www.yukko.com/xiaomi-mi-3nesil-powerbank-10000-mah-tasinabilir-hizli-sarjince-ve-hafif-kasa-v-50097173

125,49 TL Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi 20000 mAh 2C Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı Şarj Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-20000-mah-2c-quick-charge-3-0-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi-p-HBV000009KB2J

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Ağustos 2019; 3:30:51 >

• Şahsen kendim de Asus telefon kullanıcısı olduğum için kalitesine güvendiğimden öneriyorum.
    Gittigidiyor 50/20 veya 20/10 gibi indirimlerle birleşince daha bi eğlenceli olur gibi.
    Yeni çıkan modele ulaşamadım ben. Varsa Asus Qc versiyonu için link atabilecek ilgilenelim hemen.

• Bu ürünü çok önceden almıştım 50 TL gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam daha yeni satışa çıkmıştı o gün bugündür ara ara kullanırım gerçekten kaliteli ve güzel bir cihaz en büyük artısı boyutu sigara paketi boyutunda taşıması çok kolay en büyük dezavantajı çok geç dolması şarj etme hızını ben normal buluyorum yavaş değil fakat aşırı hızlıda değil, eğer powerbank in dolma süresi sizin için çokta mühim değilse kesinlikle alınır gerçekten kaliteli bir cihaz sipariş geçecek olanlar dolum süresi uzun bunu göz önünde bulundurup sipariş geçerse iyi olur

• Bende bu ürün var, güzel ama artık antika mikro USB cihaz almayın. Telefonlarımız yıllardır type-c iken yeni powerbank'i de type-c almak akıllıca olur.

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    asus qc olani trye getirmedi hocam yukarida yazanlari bosverin. bir tek slim modeli var ek olarak burada satilan.

ben de eski alanlardanim ancak o zamanlar ince lipolar yoktu, o sebeple simdi bakinca onlar daha mantikli geliyor tasinabilirlik acisindan. bir de metal oldugundan midir nedir cok agir geliyor bana.

paylasim icin tesekkurler, risksiz ucuz urun almak isteyenler ixin iyi firsat

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Ben bunun aynısını beş yıl önce 55 liraya mı ne almıştım. Sıcak bir fırsat değil yani
    Aynen ben de. Hâlâ aktif kullanıyorum hiçbir sıkıntısı çıkmadı yalnız sağlam ürünmüş.
  • Artık çok fazla seçenek olduğundan bence alınmaz,
    Zaten güncel bir ürün değil, haliyle beklemiş, eski üretim ürünler olabilir. İçindeki piller de nerden baksanız 2 seneliktir. Bu ihtimal bile almamak için geçerli bir sebep bence.

• cohannan kullanıcısına yanıt

10binlik 3.nesil Hepsiburadada da 89,90a düşmüş (sadece gümüş renk) Asus almak istemeyenler değerlendirebilir.

Edit: Başka sitelerde de benzer fiyata bulunabilir

Trendyol.com
    10000 mAh (Versiyon 3) Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah (İnce ve Hafif Kasa) PLM09ZM Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/10000-mah-versiyon-3-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-ince-ve-hafif-kasa-p-4499588?gclid=EAIaIQobChMItpD_lPqL5AIVEo4YCh3yzQGtEAQYAyABEgIbsvD_BwE

Edit 2; EN UCUZ D&Rde görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion20 -- 18 Ağustos 2019; 10:16:49 >

• alınmaz

• asus 215 gram xiaomi 3.nesil 245 gram araştırmadan yorum yapmayın. ayrıca 5 sene önce 55 liraya aldığın şeyi bugün 73 liraya alıyorsan bence bu çok sıcak fırsattır

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

Bu mesaj silindi.
    Zibidi?

5 yıllık ürüne bu parayı vermeyin aynı fiyata daha iyisini bulursunuz bence demek istemiştim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.