Şimdi Ara

Asus Zenfone 6 mı 5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus zenfone 6 nın kamerası daha iyi bataryası daha iyi ama 6inç çok büyük değilmi kullanan arkadaşlarımız elinde ve cebinde foto atarlarmı telefon heryerde tükenmiş inceleme fırsatım olmadı Asus zenfone 5 in ekranıda ideal ama onunda kemrası ve bataryası zenfone 6 dan düşük çok kararsız kaldım keşke 5.5 olaydı zenfone 6 yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyım.

Asus Zenfone 6
  • xCloseR kullanıcısına yanıt
    6 kullancısıyım. Pişman mıyım? Değilim ama telefon çok büyük. Hiçbir yere sığmıyor. Takım elbisenin iç cebine zar zor sığdırıyorum o da eğilsem düşecek. Ama kullanımı zevkli 6 inç'in. Taşıma problem değilse 6 alın.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim öyle telefonla çok uğraşan birisi değilim ama cepte vs rahatsız ederse o zaman kötü olur ama 6 inç le de oyun,fil,internet kullanımı zevkli olur sanırım zenfone 6 alıcam.
    Cepte rahatsız etmeme durumu yok mutlaka eder. Ben 1.80 boyunda 80 kilo civarındayım. Ne çok dar ne çok bol giyiniyorum. Hafta sonları kot giydiğimde düşük bel kotta cepten hafif çıkıyor, ön cep tabi ki. Hafta içi ise iş dolayısıyla hep takım elbise ama onda da sadece iç cebine koyuyorum. Bazen kolumu kaldırıp tahtaya yazarken ceketi de o yöne çekiyor Ama dert de etmiyorum. Sizin için taşıma problem değilse 6 alın. Ya da yeni seri zenfone'ları bekleyin. Onlar daha kibar olacaktır muhtemelen.

Burda bahsetmişte muhtemelen gelecek yılda gelir ve özelliklerini artırıp fiyatı yükseltirler
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence Zenfone6 alın taşıma ve kullanım kolaylığı dışında büyük ekran her zaman daha iyi olur 5.5 in gelmesi biraz uzun sürebilir

PSN ID: Shyuuheii
  • Günlük kullanımda 6 biraz büyük gelebilir ancak Zenfone 6 alırsanız bataryası 5 e göre daha iyi , kamerası 5e göre daha iyi ekranı büyük olduğu için oyun,film,internet kullanımında daha iyi olur ama size kullanımınıza bağlı olarak Asus zenfone 5 in yeterli olduğu düşüncesindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xCloseR

Arkadaşlar Asus zenfone 6 nın kamerası daha iyi bataryası daha iyi ama 6inç çok büyük değilmi kullanan arkadaşlarımız elinde ve cebinde foto atarlarmı telefon heryerde tükenmiş inceleme fırsatım olmadı Asus zenfone 5 in ekranıda ideal ama onunda kemrası ve bataryası zenfone 6 dan düşük çok kararsız kaldım keşke 5.5 olaydı zenfone 6 yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyım.

Eğer kararsızlıgınız hala gitmediyse;

Zenfone 6 öncelikle daha iyi bataryaya sahip fakat ekranıda büyük oldugu için aşırı bir batarya farkı gözlemlenmiyor aralarında 1 saat kadar fark oluyor kullanımda

Zenfone 5 var elimde ve Ekran boyutu 5 inş aşagıdaki şekil yan siyah boş yerleri vs. çok fazla ve ekran boyutu 5.3 5.4 inç civarına yükseltiyor bu da benm için ideal bir boyut ki sizede yeterli boyuttur istekleriniz anladıgım kadarıyla benim gibi cebe sıgsın zorluk çıkartmasın aşırı vs. Zenfone 6 yı düşünecek olursan 6 inç ekran boyutu ve yanlar 6.4 inç fln oluyor telefon taşınması güç anca çanta vs. ile taşırsınız başka türlü 6 inçlik hiçbir cihaz cepte taşınmaz tabi kullanan arkadaşlar taşıyabiliyorlarsa bilemem ben kullanmadıgım için dışardan yorumumdur bu.

Zenfone 5 in kamerası gayet yeterli kamera konusunda pişman olacagınızı sanmıyorum ..

Yani kısacası Zenfone 5 size daha uygun gibi gözüküyor.

• eger öyle telden film oyun vs. yapmıyorsan bence zenfone 5 al ben bugün zenfone 6 aldım gerçekten büyük bir telefon.
  • benim telefon 5.1 bu bile buyuk geliyor. montun ic cebine koyunca montu bildigin cekiyor oraya dogru. cebi kucuk kotlarda kosarken tutuyorum firlamasin diye. 6 cidden cok buyuk. 5 e bakmani tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.