Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
679.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 29 temmuzda telefonu ilk sayfada anlatıldığı gibi garantiye gönderdim.telefonu evden ups kargo aldı ama bildiğim kadarıyla farklı bir kargoyla anlaşmalıydı asus ? telefonun gideceği yer teleservice ataşehir olarak biliyordum fakat ups kargonun verdiği teslim belgesinde asus bilgisayar yazıyor gönderim yerinde ? asus bilgisayarın netten araştırdığım kadarıyla cihaz takip sistemini bulamadım arkadaşlar telefonunu ups kargoyla gönderen ve kargo teslim belgesinde teleservice ataşehir yerine asus bilg. yazan arkadaşlar mevcutmu ? yardımlarınızı bekliyorum saygılar ...
  • Selam arkadaşlar,
    küçük bir sorunum var.
    Kullandığım ve etrafımdaki diğer akıllı telefonlarda bu sorun yok.

    Telefonla konuşurken ekran kararıyor.
    Görüşmeyi sonlandırmak için,güç düğmesine basıp ekranı aydınlatmam gerekiyor. O zamana kadar karşı taraf kapatmış oluyor zaten.

    hiç bir şekilde kılıf kullanmıyorum.

    Sizde de durum böyle midir?
    Değil ise çözümü nedir?

    Cevap için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehberi uygulayın düzelecektir telefonunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu ekran kırıldığı için 3 4 gun önce servise yollamıştım takipte ONARIM SÜRECİNDE yazıyordu demin baktığımda BEKLEMEDE yazıyor ne anlama geliyor bu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarina sifirladim acildiginda sadece saatib ve el fenerinin oldugu bir ekran cikti o ekrandan cikamadim telefonu sarja taktigimda kendi kendine acildi kurulumu yaptim fakat hala sarjdan cikardigimda o ekran geliyo tekrar fabrika ayarlarina sifirladim recovery mode dan hard format attim hala ayni su anda da sarja takiliyken yaziyorum yardimci olabilecek var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 2 nin foto kalitesi uyduruk olmasaydı şu an çoktan zf2 ye geçmiştim. zf5,6 ların yazılım desteği kesildi zf2 ler tırt asus yavaş yavaş düşüşe geçiyor güzel ivme yakalamışlardı baştan halbuki.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende de öyle bi ayarı yok sanki kafasına göre performans veriyor bende bi 4 saat bi 5 saat ortası yok yani garip bişe yani bazen pil ömrü mü azaldı diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    zenfone 2 nin foto kalitesi uyduruk olmasaydı şu an çoktan zf2 ye geçmiştim. zf5,6 ların yazılım desteği kesildi zf2 ler tırt asus yavaş yavaş düşüşe geçiyor güzel ivme yakalamışlardı baştan halbuki.

    Aynen katılıyorum bir daha asus telefon almam bunlar tam dolandırıcı çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar garantiye gönderdiğim telefon elime ulaştı sadece üzerine ekran jelatini yapıştırıp lollipop yükleyip ( kit-kat yüklüydü ) geri göndermişler... tabiki dokunmatik sapıtmasi durumu , telefonun aşırı ısınma durumu ve hafıza -sim kartı çıkarıldı hatası devam etmekte.telefonu garantiye gonderip değişim -para iadesi alan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen arıza açıklama kısmına neler yazdınız nasıl sorunlar vardı telefonunuzda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu garanti işlemlerini başlatınca kargo aynı gün mü gelip teslim alıyor yoksa ertesi gün mü?
    Bilgisi olan hemen cevaplarsa sevirinirim ona göre işlemleri başlatacağım.

    Benim telefondaki sorunlar titreşim iyice bozuldu ekranın sol üst köşede hilal şeklinde sararma var ve iyice gözüme batıyor canımı sıkıyor, dokunmatik sorunu az da olsa tuş kilidini açtığımda 4 5 sn kadar sıkıntı olabiliyor çok sorun etmiyordum ama şimdi o da sorun oluyor.

    Ayrıca 1 2 hafta önce de teli şarja takmıştım gece yastığımın yanına koyarım teli gece elim değdi ve uyanmam bir oldu telefon alev gibi yanıyordu şarjda olmuyordu. Telefonu elime alamadım bile şarj kablosundan tutup koltuğa koydum şarjı prizden çektim soğumasını bekledim farketmesem ya da gece elim çarpmada patlayabilirdi. Çok severek kullanıyorum telefonu ama bunlar çok canımı sıktı. Artık garantiye gitmeli telefon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar61 -- 4 Ağustos 2015; 12:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    Garanti işlemlerini 28 temmuzda hallettim 29 temmuzda telefonu almaya geldiler yani ertesi gün geliyorlar...umarım değişim yada para iadesi çıkar ... sorunlarımız hemen hemen aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xlspread X kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saol yedek tel bulursam hallecem garanti işini inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞU AN İTİBARI İLE 40.39 DÖNÜŞ İÇİN GÜNCELME YAPMAKTAYIM HADİ HAYIRLISI BAKALIM
  • ASUS IN SEARSCH
    DE TAKILI KALDI ??????????
  • 1.Cİ AŞAMA TAMAM BAŞARDIM ŞİMDİ 2,AŞAMADA SIRA
  • sorunsuz bşardım huyırlı olur inş
  • Telefonu garantiye göndermiş ve iade yada değişim almış arkadaşlar var mı aramızda ? Telefonu iade ettirebilirsem lenovo p70 düşünüyorum telefonun büyüklüğü sorun olmaya başladı kamyon şoförüyüm çıkmıyor cepten bazen yolda sıkıntı olabiliyor ayrıca malum yaz mevsiminde short mort giyiyoruz cebe sığmıyor 6 inc lik ve kasası alttan üstten gereksiz büyük olan zenfone artık soğutuyor kendinden insanı ,diğer ekran sapitmasi aşırı ısınma kendi kendine resetleme sim kart hafıza kartı çıkarıldı - takıldı hataları da cabasi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Orjinal arka kapağın yerine deri arka kapak takma şansımız var mı? Böyle bir ürün var mı daha doğrusu, aradım çıktım bulamadım bir yerde. kılıfla kalınlaştırmak istemiyorum, sadece arka kapak.
  • Jackuuy kullanıcısına yanıt
    Deri kapağı bırakın normal arka kapak bile yok piyasada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • START MANEGER programını KK a nasıl yüklerim yardımcı olurmusunuz ??????????????
  • 
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.