Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
147
Favori
702.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu flash player ne derece işe yarar bilmem.Fakat puffin web browser var önerebileceğim.Bu browserde flash desteği var haricen kurmanız gerekmiyor.

Program google playde 9 TL.
    Tıklayın

Burada ise apk şeklinde bedavaya indirebilirsiniz.
    Tıklayın

İkisindede sorunsuz çalısmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4NZE -- 30 Kasım 2014; 23:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SWAQ.qtr

Hocam bu flash player ne derece işe yarar bilmem.Fakat puffin web browser var önerebileceğim.Bu browserde flash desteği var haricen kurmanız gerekmiyor.

Program google playde 9 TL.
    Tıklayın

Burada ise apk şeklinde bedavaya indirebilirsiniz.
    Tıklayın

İkisindede sorunsuz çalısmaktadır.

İnternette flash içerikli sitelerde video vs. açmamıza yarıyor

• Ne derece işe yarardan kastım çalışıp çalısmaması

• quote:

Orijinalden alıntı: ancheyn

Hocam bu flash uygulaması normalde ücretli olduğu için mi direk link veriyorsun. sadece stok browser değil de diğerlerinde de çalışan ve de tv'leri izleyebileceğimiz bir flash var mı bildiğin. senin gönderdiğin programın play store'daki ismi nedir hocam. @XhiX

Direk adobe'nin sitesinden aldığım flash player. Yükleyince stock tarayıcı dizi sitelerindeki flash videoları oynatıyor.

Orijinalden alıntı: SWAQ.qtr

Ne derece işe yarardan kastım çalışıp çalısmaması

Jelly bean flash playerını deneyeyim belki çalışır
  • Telefonun stock web tarayıcısına flash desteği kazandırmak için. Resmi Adobe Flash Player'ı kurmanız yeterli. Eski sürüm ama iş görüyor.

BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İntel işlemciler için özel yazılmış bir web browser ---UC Browser x86

Buyrun İndirin hızını ve farkını hissedin.

LÜTFEN TIKLAYIN

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Aralık 2014; 0:13:39 >

• arkadaşlar 3G yi nasıl açıp kapatabiliyoruz bulamadım rica etsem yardımcı olabilirmisiniz ?

Orijinalden alıntı: XhiX

İnternette daha az şarj tüketmek istiyorsanız doğal olarak işlemci ile uyumlu bir tarayıcı kullanmak lazım.

LÜTFEN TIKLAYIN

hocam telefonu aldı saglam güzel şık fakat batarya ömrü ne kadar adam sık kullanırsan 3 yılda biter dedi ben az kullanırım 4 yıl gidermiki rahat şekilde normal kullanımda?

• quote:

Orijinalden alıntı: radinger67

arkadaşlar 3G yi nasıl açıp kapatabiliyoruz bulamadım rica etsem yardımcı olabilirmisiniz ?

Ayarlar-Diğer --- Mobil ağlar --- Tercih edilen ağ türü --- Yalnızca 2g ağlarını kullan -- Tiki kaldır --- 3g gelir --- tikle 2g çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Aralık 2014; 0:23:43 >

Tavsiyem yüzde 20'nin altında şarj yapma. 4 senede baya bir kayıp olacaktır ama kullanılmaz hale geleceğini sanmıyorum. Root yaparak uygulamalar kaldırılarak uyutularak 4. yılda en kötü 2-3 saat arası ekran süresi alınabilir.

BURAYI da bir oku fikir verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Aralık 2014; 0:25:31 >

Bu bataryalarda hiçbir şey yapmasan bile her yıl yüzde 20 ömürlerinden gidiyor.

Tavsiyem yüzde 20'nin altında şarj yapma. 4 senede baya bir kayıp olacaktır ama kullanılmaz hale geleceğini sanmıyorum. Root yaparak uygulamalar kaldırılarak uyutularak 4. yılda en kötü 2-3 saat arası ekran süresi alınabilir.

BURAYI da bir oku fikir verir.

Sağolun hocam şimdi teli kapatsam 6 ay sonra açsam gene kapattığım zamanki gibi bir performansmı alırım yoksa zaman geçtiği için açık olmadığı halde bataryadan kayıp olurmu?_

hocam hiç anlamam telefondan cok sacma bir soru olabilir

birde batarya değişimini servis yapıyormuş böyle bir durumda 1.5 yıl sonra batarya değişince tekrar ömrü uzarmı aynı oranda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 1 Aralık 2014; 0:30:08 >

• teşekkür ederim dostum 2g tikli değil konumda çalışıyor daha 3g uyarısı görmedimde heralde konumumdaki şebekelerden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum gerçi şehir merkezinde sayılırım :)

@radinger67

Büyük ihtimal 3g şebek yoktur bulunduğunuz konumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 1 Aralık 2014; 0:32:37 >

İnternette daha az şarj tüketmek istiyorsanız doğal olarak işlemci ile uyumlu bir tarayıcı kullanmak lazım.

LÜTFEN TIKLAYIN

Hocam az önce yukledim inan sende o ara paylaşmış sın. 10 üzerinden 10 diyorum.

• xby28 kullanıcısına yanıt
    Zamanla uyumlu yazılımlar gelirse telefon daha iyiye gidecektir. Sadece Intel için yazılan bir tarayıcı da bile bu kadar fark ediyorsa oyunlar optimize edilirse çok çok güzel olur. Ama tabi bunun için telefonun milyonlar satması lazım. Asus yeni seri telefonlarında farklı işlemciler de kullanacak. Intel işlemciler umarım telefonlarda yaygınlaşır ve bu durum da bize yarar sağlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Zamanla uyumlu yazılımlar gelirse telefon daha iyiye gidecektir. Sadece Intel için yazılan bir tarayıcı da bile bu kadar fark ediyorsa oyunlar optimize edilirse çok çok güzel olur. Ama tabi bunun için telefonun milyonlar satması lazım. Asus yeni seri telefonlarında farklı işlemci kullanacak. Intel işlemciler umarım telefonlarda yaygınlaşır ve bu durum da bize yarar sağlar.

İnşallah hocam. Bencede dediğin gibi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xby28 -- 1 Aralık 2014; 1:05:40 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.