Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.118
Cevap
74
Favori
444.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Bazen 1 haftada geldiği de oluyor, bazen hiç gelmediği de oluyor. Ancak bilinen ve çok satış yapan yerden ufak ücretli kargo seçerseniz sorunsuz ve kısa zamanda gelir.

Zaten burada da şu anda adam gibi bir markanın (Spigen vs) Z5 için ürünü yok ya da ben bulamadım. Çinden gelenleri satıyorlar. Onu da haliyle 1'e alıp 5'e satanlarda var.
    Ben onları da bulamadım. Yani İnternet harici bir yerde. :)

Spigen bir yapsa iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theman32 -- 15 Mayıs 2018; 15:4:49 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 15 Mayıs 2018; 15:6:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Aliexpress'te asus zenfone 5 (ze620kl) glass protector falan diye aratırsanız seçenekler çıkıyor. Orada bile seçenekler sonsuz değil.
    Aslında şu tam istediğim tarzda ama sanki kavisli ekran için yapılmış gibi.

• İşte bakının, kafanıza uyanı alın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 15 Mayıs 2018; 16:16:51 >

Hardware Plusyoutube
    ASUS ZenFone 5 ahize sorunu doğru mu?
    https://www.youtube.com/watch?v=se1PCgEhQt0

Orijinalden alıntı: forshire

ASUS ZenFone 5 ahize sorunu doğru mu?

https://www.youtube.com/watch?v=se1PCgEhQt0
    sadece vodafone hatlara sahip kişilerde sorun olduğu belirtiliyor, ben 4 gündür kullanıyorum bir sorun yok Turkcell, ayrıca vodafone de dün itibariyle sorun çözülmüş sanırım öyle duydum ama bekleyip göreceğiz
  • Teknosa ön siparişle aldığım telefonu "stok sıkıntısından" (!) dolayı iptal etti. Bir daha teknosanın kapısının önünden bile geçmem. Telefon olarak 2000Tl civarındaki başka önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jengaver -- 15 Mayıs 2018; 16:1:42 >

urun.n11.com
    Asus Zenfone 5 Ze620kl Nano Glass Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/asus-zenfone-5-ze620kl-nano-glass-ekran-koruyucu-cam-P254797984

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Ben bu ikisini kullanıyorum gayet memnunum.Kılıf biraz kaba gibi ama sağlam.Cam koruyucu baya ince ama güzel oturdu.

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/asus-zenfone-5-ze620kl-nano-glass-ekran-koruyucu-cam-P254797984

https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/asus-zenfone-5-ze620kl-2018-kilif-shield-armor-zenfone-5-kilif-P254967307
    Bu kılıf tuşları kapatıyor mu yoksa tuşlar açıkta mı kalıyor? Kapatıyorsa alacağım çünkü şu tuş sallanma olayı sinirimi bozuyor. :)

Bir de cam koruyucu resimlerde sanki bu ürün için değilmiş gibi gözüküyor. Görüntü koymanız mümkün mü? İkisi birlikte nasıl duruyor görmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theman32 -- 15 Mayıs 2018; 16:9:24 >

• •• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

Yanlar tamam da arkadan biraz daha ince olsaydı daha şık olabilirdi.

Çok teşekkür ederim. Taş gibi duruyor gerçekten de. :) Sipariş vereyim.

Orijinalden alıntı: Jengaver

Teknosa ön siparişle aldığım telefonu "stok sıkıntısından" (!) dolayı iptal etti. Bir daha teknosanın kapısının önünden bile geçmem. Telefon olarak 2000Tl civarındaki başka önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar.
    Gercekten mi ? on siparisten sonra bir suru telefon sattin 2. Parti gelecek dedin..vallahi ayip ..cok da heveslenmistim

Ben de Onsiparisten almis bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 15 Mayıs 2018; 17:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yanlar tamam da arkadan biraz daha ince olsaydı daha şık olabilirdi.
    Ciddi anlamda kalınlaştırmış. Telefonun premium hissiyatı sıfıra iner bununla. :/ Kafam karıştı.
  • quote:

Hocam emailini kontrol et mail atmışlardır. Rezalet resmen, benim aldığım telefonu başkasına satıp stok sorunu var demek ne kadar dürüst bir davranış bilemiyorum.
    Ulkede tuketici hakki olsa vereceksin mahkemeye ..

Ne yapabilirz kanunen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 15 Mayıs 2018; 17:5:5 >

"Tüketici olmayan ALICI’lar tarafından birden fazla ürüne ilişkin yapılan alımlarda sipariş gerçekleşmiş ve tutarı ALICI’nın kredi kartından ALICI’nın ödediği şekilde (veya havale ile) alınmış olsa dahi, SATICI herhangi bir sebep belirtmeksizin sözleşmeyi (siparişi) veya siparişten bir kısmını teslimat gerçekleşmeden önce iptal ederek, ödenen tutarı kredi kartına (veya hesaba) iade edebilir. İadesi gerçekleştirilen tutarın ALICI’nın hesabına aktarılması kartı veren/hesabın ait olduğu kuruluşun yükümlülüğünde olup, oluşabilecek gecikmelerden dolayı SATICI’nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır."

Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir ancak yapılabilecek bir şey olduğunu pek sanmıyorum.
    Evet kalınlaştırdı malesef.Spigen’in rugged armour modeliine benziyor bu kılıf.Başka alternatif şimdilik olmadığından bunu aldım....şimdilik işimizi görsün yakında çeşitli modeller çıkınca bakarız.

Kanunen yapılabilecek hiçbir şey yok satış sözleşmesini kabul ettiğimiz için maalesef

"Tüketici olmayan ALICI’lar tarafından birden fazla ürüne ilişkin yapılan alımlarda sipariş gerçekleşmiş ve tutarı ALICI’nın kredi kartından ALICI’nın ödediği şekilde (veya havale ile) alınmış olsa dahi, SATICI herhangi bir sebep belirtmeksizin sözleşmeyi (siparişi) veya siparişten bir kısmını teslimat gerçekleşmeden önce iptal ederek, ödenen tutarı kredi kartına (veya hesaba) iade edebilir. İadesi gerçekleştirilen tutarın ALICI’nın hesabına aktarılması kartı veren/hesabın ait olduğu kuruluşun yükümlülüğünde olup, oluşabilecek gecikmelerden dolayı SATICI’nın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır."

Tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilgi verebilir ancak yapılabilecek bir şey olduğunu pek sanmıyorum.
    Haklisiniz sozlesme cok acik note fe dusunulebilir

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.