Şimdi Ara

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.118
Cevap
74
Favori
445.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

Beklemede şarj az gitmesi için ne yapmak gerekiyor
    Benim bekleme sarjim hic azalmiyor. Butun ozelliklerim de acik. Bluetooth kapali tabii. NFC kapali. Onun disinda gerektiginde Wi-Fi gerektiginde 4.5 acik. Geceleri sunu yapmaya basladim. Wifi kapat, lokasyon kapat. Bu sekilde iki gecedir yuzde 5 azalma oldu.

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

Mobil ağ bekleme şarj tüketme sorununun çözümü için bu yöntem işe yaradı. Dilerseniz ilk sayfaya ekleyerek diğer kullanıcıların da istifade etmesini sağlayabilirsiniz.

Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 2 problemim var. İlki fm radyonun hata verip kapanması ve frekanslara bakmak için aşağı kaydırışımda kasarak ilerlemesi ikincisi ise müzik dinlerken google play müzik bildirim panelinde oluyor ya yine aşağı doğru çekerken kasılarak geliyor sadece bu uygulamaya has değil mesaj bildirimleri hariç çoğu bildirim de kasma yapıyor kaymak gibi inmiyor aşağıya yazılımsal galiba güncelleme ile giderilebilir acaba sadece bana ait sorunlar mı bilgilendirir iseniz sevinirim. Bunların haricinde tasarımı çok hoşuma gitti klavye olarak SwiftKey i indirmenizi öneririm telefona arkadan parmakla vurunca zıng zıng hissiyatı hiç hoş değil kalitesiz bir hissiyat uyandırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tarik00

Merhaba 2 problemim var. İlki fm radyonun hata verip kapanması ve frekanslara bakmak için aşağı kaydırışımda kasarak ilerlemesi ikincisi ise müzik dinlerken google play müzik bildirim panelinde oluyor ya yine aşağı doğru çekerken kasılarak geliyor sadece bu uygulamaya has değil mesaj bildirimleri hariç çoğu bildirim de kasma yapıyor kaymak gibi inmiyor aşağıya yazılımsal galiba güncelleme ile giderilebilir acaba sadece bana ait sorunlar mı bilgilendirir iseniz sevinirim. Bunların haricinde tasarımı çok hoşuma gitti klavye olarak SwiftKey i indirmenizi öneririm telefona arkadan parmakla vurunca zıng zıng hissiyatı hiç hoş değil kalitesiz bir hissiyat uyandırıyor.
    Spotify da bildirim panelinde oluyor ve asagi dogru cekerken dediginiz gibi kasilarak geliyor. Cogunda bu sekilde ama spotify uygulamasinda bariz hissedilir durumda.

• Son pil durumu genelde evdeydim evde wifi dışarda 4.5g dışarda çok durmadım.dün gece şarjdan çıkardım şimdi tekrar koyucam.

•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları ••

ZenTalk
    Notification pulldown lag and stutter
    https://www.asus.com/zentalk/thread-206956-1-1.html

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Bende note fe ile. Zenfone 5 arasında çok kaldım.Zenfone aldm ama aklım hala fe de.Sitersen takas edelim

İkisinin de artıları ve eksileri var kendince ama sonuçta memnunum zenfon dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 16 Mayıs 2018; 1:20:16 >

Hele Apple'ın iOS 11 rezaletinden sonra buna sorun olarak bakamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Bende note fe ile. Zenfone 5 arasında çok kaldım.Zenfone aldm ama aklım hala fe de.Sitersen takas edelim

İkisinin de artıları ve eksileri var kendince ama sonuçta memnunum zenfon dan.
    Hocam bende çok memnunum fe den, asus biraz erken benim için, cihazı çok beğendim, konuyu da yakından takip ediyorum, ikna olursam 1, 2 ay sonra inşallah. Mi 7 de çok merak ettiğim bir cihaz, onu da görmüş olurum bu arada.

Orijinalden alıntı: inexo

Arama ekranı ne kötü gri renk küçük yazılar ikonlar. Eski asus larda daha iyiydi. Özelleştirme oluyor mu. Bir de geri tuşunu sağ tarafa nasıl alabilirim?
    Bir de mesaj gibi bildirimlerde ekran açılması oluyor mu
    Telefon da orjinal olarak, bildirim geldiğinde ekranın uyanmaması kötü, sürekli açık ekran da yok sanırım.

Glimpse notifications isimli uygulama şahane çalışıyor, işinizi görür.

Orijinalden alıntı: Jengaver

Hocam benim elimde olsa mağazadan alacaktım ama mağazalara çıkacağı tarihte Kıbrıs'a gidip gelmem gerekti, internetten alayım ben geldiğimde stok kalırsa iptal eder mağazadan alırım diye düşünmüştüm döndüğümde stok bitmişti. Neyse kısmet değilmiş, Note FE ya da Xiaomi Mi Mix 2 alacağım sanırım.
    Not fe de, mix 2 de çok güzel cihazlar. Kamera önemli ise kesinlikle fe.

Ama pil ve performans önceliğim diyorsan mix. Kamera malesef vasatın bir tık üstü mix de.

İkisi de kullandım, zaten şu an fe kullanıyorum.

Duvar Kağıtları ve temalardan beğendiğiniz resimleri indir tuşuna basarak indiriyoruz.

Ekranı çift tıklayarak yada güç tuşu ile uyandırıyoruz, Sol alttaki simgeyi sağa çekiyoruz ve beğendiğimiz resimlere tıklayarak seçkilerime eklemiş oluyoruz...

Eminim daha kolay bir yolu vardır ama henüz bulamadım.

Hafızadaki 14 fotoğrafın yerini bulamadım. oraya nasıl fotoğraf eklediniz ?
  • theman32 T kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözümü için Haziran ayı ortalarında yeni bir güncelleme gelecekmiş diyorlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.