Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
171
Favori
1.191.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitkat 2.22.40.54 sürümü batarya kullanım ve ekran süresi...

Tamamına yakın wifi aktif, 2-3 saat 3G, mobil bağlantı kullanmadığım zamanlarda 2G, gereksiz Asus uygulamaları dondurulmuş durumda. Daha iyisi için sanırım kullanımı biraz daha kasmak gerekir. Normal kullanımla 22 saat batarya, 4 saat ekran süresi.

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhPolitik -- 15 Eylül 2015; 14:13:38 >

• TEŞEKKÜRLER
    sabredebilirsem biraz daha beklicem.
    Benimkisi sıkıntıdan ve değişiklik merakından yoksa gerçekten benim beklentimi fazlaca karşılıyor. 40.54 romu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 15 Eylül 2015; 14:36:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: srdrrr

quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: srdrrr

Günaydın.
    Dün Asus Zenfone 5 aldım.Android 4.4.2 sürümü yüklü.İnternetten araştırdım,gerekli dosyaları indirdim.Ancak lollipop sürümüne güncelleyemedim.Güncelleme paketinin telefonun ana diznine attığı halde telefon görmüyor.
    Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?

Hayırlı olsun.
    Cihazınızın tam olarak 4.4.2 Kitkat ın hangi derlemesinde olduğunu Ayarlar-hakkında-yazılım bilgisi kısmından kontrol eder misiniz. 2.22.40.44 ve 2.22.40.54 olmak üzere 2 derleme mevcut şuan. Lollipop versiyonuna geçmek için 2.22.40.54 derleme sürümünde olmanız gerekiyor. Ayrıca yüklü yazılımınız SKU WW ise indirdiğiniz Lollipop güncelleme dosyasının da WW sürümü olması gerekiyor. Bazen aceleyle CH veya TW sürümler de indirilebiliyor. WW sürüm geneldir ve Türkiye için de geçerli olan sürümdür.

iyi akşamlar biraz araştırdım da sanırım benim cihaz bu : Zenfone 5
    Şöyle deva ediyor yukardaki linkten android'i seçip,firmware 'e tuklayınca..

"Sürüm WW_2.22.40.61

Tanım ASUS ZenFone 5(T00K) software Image: V2.22.40.61 for WW SKU only*
    Improvement Item:"

Benim cihazda 2.22.40.61.Lollipop videolarına bakıyorum neredeyse tamamında2.22.40.xxx 'yani 40 tan sonraki sürüm numarası farklı.

Ek:Sanırım bendeki zenfone 5 lite olarak geçiyor.Az önce bir yerde okudum tesadüfen.

Cihazınız 1 gb ramli modellerden. Şuan için bildiğim kadarıyla cihazınız için Lollipop sürümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Zenfone 5 (501CG) için maksimum şarj süresini almam için hangi firmware önerirsiniz? Şuan Lollipop kullanıyorum ama downgrade yazılımları iniyor. Şarj konusunda beni pek memnun etmedi. Root, rom her türlü işten anlarım. Ancak ne yaptıysam ekran süresi 3 saati geçmedi. Bu süreyi daha yukarılara çeken, 5-6 saatleri gören arkadaşlar var. Nasıl başarıyorlar acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

2.22.40.54 Kitkat sürümünde Otomatik başlatma yöneticisi, Clean master ile açılışta başlayan uygulamaların engellenmesi, Greenify kullanımı, Pilin kalibre edilmesi ve biraz da ihtiyaç dahilinde internet kullanımıyla 4,5-5 saate yakın ekran süreleri alabiliyorsunuz.
    CM 12.1 romlarıyla da bu sürelere yaklaşabilirsiniz ancak birkaç ufak sorunu var henüz o romların da.

Ekran sürelerin konusuna çok fazla takılmanın da anlamı yok. Önemli olan ne kadar kullanımın size yettiği. Yoksa, açarım dahili bellekten filmi 6-7 saat film izlerim tek şarjla.

• Hocam bu google play servislerinden hangilerini disable yaptınız acaba rica etsem fotoğraflarını atabilir misiniz veya yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 15 Eylül 2015; 21:49:05 >
  • Merhabalar, başka bir ana konuda daha var oraya yazdım ama o konu güncelliğini kaybetmiş galiba.
    Şu ürün hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim?Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.Yenilenmiş ürün diyor satıcı.2 yıl Asus Türkiye garantiliymiş.

http://m.n11.com/asus-zenfone-5-akilli-telefon-16gb-yenilenmis-P59649093

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Paramedik -- 15 Eylül 2015; 21:59:56 >

Flat Style Bar Indicators (pro) indirildiğinde görselde görünen menü üzerinden bir çok özelleştirme seçeneği çıkıyor. İlgili ikona tıklayınca, ikonla ilgili görünüm vb bir çok seçenek daha sunuluyor.

İkon şekli, boyutu, yerleşimi vb...

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

@siyamas @LoveTheMooN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhPolitik -- 16 Eylül 2015; 0:17:23 >

• Hocam çok tesekkur ederim cidden iyi oldu bu :)

Hocam takip ediyorsunuz galiba, bu Cyanogenmod ve Resurrection Remix üzerinde çalışmalar devam ediyor mu, yoksa böyle beta olarak mı kalacak? Özellikle CM'de çok fazla bir hareket göremiyorum uzun zamandır. Umarım şu romlardaki sıkıntılar çözülürde en azından bi alternatif çıksa bize
    ben cmsiz 24 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

cyanogen mod sorunsuz çalışıyor mu?

Seste bir sorun var. Kulaklıktan , bir şarkı başlatırken , birden siren sesi gibi çok rahtsız edici bir ses çıkmaya başlıyor. Kulaklığı çıkarmadan durmuyor. Bu Lollipop güncellemesinden sonra başladı. Bir çözüm bulamadım. Benzer sorun yaşayan var mı?

CyanogenMod 12.1'de şarj adına bir problem göremedim ben, gerçekten iyi denebilir. Ama Wi-Fi'ı bir kere açıp kapattıktan sonra ya da bir kaç kez, telefonu yeniden başlatman gerekiyor tekrar bağlanabilmek için. Depolama alanı sürekli dolu gösteriyor, çözümü var dediler ama bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 14201421142214231424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.