Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
171
Favori
1.192.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLegendy

İşimiz zor o zaman Sabah evden çıkıyorum, akşama şarj bitecek diye korkarak kullanıyorum telefonu ki o kadar dikkat etmeme rağmende dayanmıyor. Telefonumda temiz satmaya kıyamıyorum. Verecekleri 500 lira...

Bende öyle düşünüyordum ama telefonun temizse çok rahat 600 üstüne satarsın ben 1 yıllık zenfone 5 imi sahibinden sitesinde ilan vererek 630a sattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oktay1910

quote:

İşimiz zor o zaman Sabah evden çıkıyorum, akşama şarj bitecek diye korkarak kullanıyorum telefonu ki o kadar dikkat etmeme rağmende dayanmıyor. Telefonumda temiz satmaya kıyamıyorum. Verecekleri 500 lira...

Bende öyle düşünüyordum ama telefonun temizse çok rahat 600 üstüne satarsın ben 1 yıllık zenfone 5 imi sahibinden sitesinde ilan vererek 630a sattım.

Yok hocam yok benimki 9 aylık. Sahibinden'e ve foruma ilan verdim. 550 istedim veren çıkmadı. Ama 500 veren çok. 350 olur mu diye mesaj atan utanmazlar var bide onları saymıyorum. 600 e alıcı varsa hemen vereyim

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Yazı önemli iyi bir açıklama koy ilana ama allah var bendeki telde bayağı temizdi çizik darbe vs yoktu 1 yıldır düşmemişti bile sıfırdan farksızdı bende o kadar beklemiyordum 550-600 arasına razıydım ama iyi açıklama çok önemli yaz yazabildiğin kadar ilan metnine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 14 Eylül 2015; 23:47:06 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 14 Eylül 2015; 23:53:44 >

ben de 600 e satmayı denicem bakalım.
    lenovo vibe p1 ide merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ekran sararması yeni serilerde olmuyor diye duydum olsa bile lg türkiye garantili direk değiştiriyorlar. Ben aldım memnunum almadan öncede 1 hafta araştırdım zaten biliyordum bu sıkıntıları bilerek aldım. 15 gündürde kullanıyorum taş gibi maşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Eylül 2015; 0:10:32 >

Zenfone 5 (501CG) için maksimum şarj süresini almam için hangi firmware önerirsiniz? Şuan Lollipop kullanıyorum ama downgrade yazılımları iniyor. Şarj konusunda beni pek memnun etmedi. Root, rom her türlü işten anlarım. Ancak ne yaptıysam ekran süresi 3 saati geçmedi. Bu süreyi daha yukarılara çeken, 5-6 saatleri gören arkadaşlar var. Nasıl başarıyorlar acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Rom, root anlayan adam için şarj süresini arttırmanın fazla bir yolu yok.

CM rom'larla (5.1.1) bir çok modifikasyonla yüksek süreler aldım ama onlarda da bazı sorunlar vardı.

Şimdilik Kitkat'a (2.22.40.54) dönmüş durumdayım. Kitkat üzerinde de bazı Google servislerinin ve Asus uygulamalarının dondurulması yararlı olacaktır.

• quote:

Ekran sararması yeni serilerde olmuyor diye duydum olsa bile lg türkiye garantili direk değiştiriyorlar. Ben aldım memnunum almadan öncede 1 hafta araştırdım zaten biliyordum bu sıkıntıları bilerek aldım. 15 gündürde kullanıyorum taş gibi maşallah...

Öyle öyle de telefon bi gidiyor 1-2 hafta gelmiyor. Eski telefonum 2-3 kere servise gitti 6 ay içerisinde bezdirdi beni. Dediğiniz gibi yeni serilerde öyle bir problem olmuyor deniyor fakat o seriyi bulmakta zor iş. Adama soruyosun kutusu faturası varmı ne yapacan kutuyu faturayı diye kızıyor. Bide onu sorarsak iş kötü Sıfır alınırsa problem olmaz dediğiniz gibi. Ancak G2'de güncelliğini yitirdi. Beni cezbeden tek yönü pil performansı ve custom rom seçenekleriydi. Aslında gözüme Xperia Z2'yi kestirdim ama onunda fiyat malum. Z5 piyasaya girince bi ihtimal düşer diye bekliyoruz ama hadi bakalım Hayırlı olsun telefonunuz, kazasız belasız kullanın inşallah

quote:

Orijinalden alıntı: RhPolitik

CM rom'larla (5.1.1) bir çok modifikasyonla yüksek süreler aldım ama onlarda da bazı sorunlar vardı.

Şimdilik Kitkat'a (2.22.40.54) dönmüş durumdayım. Kitkat üzerinde de bazı Google servislerinin ve Asus uygulamalarının dondurulması yararlı olacaktır.

Bende 2.22.40.54 kurdum az önce. Ortalama 3 saat ekran süresi alıyordum bunda. Lollipop ile 20-25dk daha az bu süre. Lollipop'un da tadı başka ama idare edicez artık ne yapalım Telefonu rootlayıp ilk işim TitaniumBackup ve Greenify kurmak oluyor zaten. Son 2-3 telefonum içinde geçerliydi Bunlara ek olarak gereksiz sistem uygulamalarını donduruyorum, hatta siliyorum genelde ve DisableService ile bir takım gereksiz hizmetleri de sonlandırıyorum. Ama nafile, ne yaptıysam şu 3 saatin üzerine çıkamıyorum. Deep Sleep aktif olması rağmen 8-9 saatlik bir beklemede de %20-25 civarında iniyor pil. Cihazın asıl sorunu da bu aslında. Bekleme anında şarjı çabuk tüketiyor ki bununda işlemci çekirdeklerinin sürekli uyanık olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çift çekirdekli olmasının bir dezavantajı...

• quote:

quote:

Öyle öyle de telefon bi gidiyor 1-2 hafta gelmiyor. Eski telefonum 2-3 kere servise gitti 6 ay içerisinde bezdirdi beni. Dediğiniz gibi yeni serilerde öyle bir problem olmuyor deniyor fakat o seriyi bulmakta zor iş. Adama soruyosun kutusu faturası varmı ne yapacan kutuyu faturayı diye kızıyor. Bide onu sorarsak iş kötü Sıfır alınırsa problem olmaz dediğiniz gibi. Ancak G2'de güncelliğini yitirdi. Beni cezbeden tek yönü pil performansı ve custom rom seçenekleriydi. Aslında gözüme Xperia Z2'yi kestirdim ama onunda fiyat malum. Z5 piyasaya girince bi ihtimal düşer diye bekliyoruz ama hadi bakalım Hayırlı olsun telefonunuz, kazasız belasız kullanın inşallah

quote:

Orijinalden alıntı: RhPolitik

Bende 2.22.40.54 kurdum az önce. Ortalama 3 saat ekran süresi alıyordum bunda. Lollipop ile 20-25dk daha az bu süre. Lollipop'un da tadı başka ama idare edicez artık ne yapalım Telefonu rootlayıp ilk işim TitaniumBackup ve Greenify kurmak oluyor zaten. Son 2-3 telefonum içinde geçerliydi Bunlara ek olarak gereksiz sistem uygulamalarını donduruyorum, hatta siliyorum genelde ve DisableService ile bir takım gereksiz hizmetleri de sonlandırıyorum. Ama nafile, ne yaptıysam şu 3 saatin üzerine çıkamıyorum. Deep Sleep aktif olması rağmen 8-9 saatlik bir beklemede de %20-25 civarında iniyor pil. Cihazın asıl sorunu da bu aslında. Bekleme anında şarjı çabuk tüketiyor ki bununda işlemci çekirdeklerinin sürekli uyanık olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Çift çekirdekli olmasının bir dezavantajı...

Alıntıları Göster
    cyanogen mod sorunsuz çalışıyor mu?

Seste bir sorun var. Kulaklıktan , bir şarkı başlatırken , birden siren sesi gibi çok rahtsız edici bir ses çıkmaya başlıyor. Kulaklığı çıkarmadan durmuyor. Bu Lollipop güncellemesinden sonra başladı. Bir çözüm bulamadım. Benzer sorun yaşayan var mı?

• TheLegendy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler umarım sıkıntısız kullanabilirim.

• arkadaşlar hoparlörden konuşurken mikrofon çalışıyor karşı tarafa sesim gidiyor hoparlörü kapadığım zaman ses gitmiyor. Video denemesi yaptım benim sesim hariç dış sesler geliyor. yakında çırptığım sesi değil de uzakta çırptığım elimi algılaldı mikrofon. sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 15 Eylül 2015; 1:39:51 >

Orijinalden alıntı: Mert103

arkadaşlar hoparlörden konuşurken mikrofon çalışıyor karşı tarafa sesim gidiyor hoparlörü kapadığım zaman ses gitmiyor. Video denemesi yaptım benim sesim hariç dış sesler geliyor. yakında çırptığım sesi değil de uzakta çırptığım elimi algılaldı mikrofon. sorunu nasıl çözebilirim?
    Resurrection Remix V5.5.5 for Zenfone 5 by quanganh2627

kullanan arkadaşlar ben diğer CM12.1 denemiştim.
    Buna henüz hiç bulaşmadım. şimdilik tavsiye eder misiniz? ondan şöyle şöyle iyidir diye.
    Birde bunun kurulumu baya sıkıntılı ve uzun gibi baya bir flashlama var galiba ne dersiniz.
    stock tan sıkıldım da. ya arkadaş ne idi o günler canın sıkıldıkça rom değiştirirdik eskiden.
    Yahu bunda çakıldık kaldık cm12 ye oda stabil değil.

BaiduOS, Miui, CloudOS ve LewaOS hiçbirinde gelişme yok yazmadığım yer kalmadı.

Hepsi aynı vokali yapıyorrr. I HOPE SO. Hay sizin hopunuza diyesin geliyoo

Resurrection Remix V5.5.5 for Zenfone 5 by quanganh2627 kullanım tavsiyeler var mı? yoksa onuda bekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademm35 -- 15 Eylül 2015; 8:26:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademm35

Resurrection Remix V5.5.5 for Zenfone 5 by quanganh2627

kullanan arkadaşlar ben diğer CM12.1 denemiştim.
    Buna henüz hiç bulaşmadım. şimdilik tavsiye eder misiniz? ondan şöyle şöyle iyidir diye.
    Birde bunun kurulumu baya sıkıntılı ve uzun gibi baya bir flashlama var galiba ne dersiniz.
    stock tan sıkıldım da. ya arkadaş ne idi o günler canın sıkıldıkça rom değiştirirdik eskiden.
    Yahu bunda çakıldık kaldık cm12 ye oda stabil değil.

BaiduOS, Miui, CloudOS ve LewaOS hiçbirinde gelişme yok yazmadığım yer kalmadı.

Hepsi aynı vokali yapıyorrr. I HOPE SO. Hay sizin hopunuza diyesin geliyoo

Resurrection Remix V5.5.5 for Zenfone 5 by quanganh2627 kullanım tavsiyeler var mı? yoksa onuda bekleyelim.

Alıntıları Göster
    MIUI CUSTOM ROM FOR ZENFONE5

İSTEYEN DESTEKLEYEBİLİR TEKRAR YENİLEDİM TALEBİ

http://xiaomi.eu/community/threads/we-wait-custom-rom-for-asus-zenfone5-intel-processor.28301/

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet ferid

MIUI CUSTOM ROM FOR ZENFONE5

İSTEYEN DESTEKLEYEBİLİR TEKRAR YENİLEDİM TALEBİ

http://xiaomi.eu/community/threads/we-wait-custom-rom-for-asus-zenfone5-intel-processor.28301/

Çeşitli cihazlarda iki rom'u da kullanmış ve hep CM'yi daha performanslı bulmuşumdur. CM sorunları aşınca bence custom rom derdi bitecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan donmez

Zenfone 5'im vardı, g3 beat aldım 2 adet kılıf elimde kaldı.(siyahımsı şeffaf olanı 10,sert siyah olanı 20 liraya almıştım.)Eğer g3 beat kılıfı elinde olan varsa(kalitesi önemli değil kargo parasına değsin yeter) bana ulaşabilir. (Kapaksız olmasını tercih ederim)
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

Yok mu?

Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

arkadaşlar note 3 e göre sizce nasıl
    ben lumia 920 kullanıyorum ve tablet almak istiyordum bunu gördüm tablet almaya da gerek kalmaz bunu alırsam.

Alıntıları Göster
    Beyler benim asus zenfone 5'in tuş kilidi açma kapama tuşu kopmuş bu tuş telefonun arka kapağına bağlıymış (yeni farkettim) bi telefoncuya götürdüm kasası değişmesi lazım 120 tl dedi dedim bu tuş arka kapağına bağlı değil mi kasayla alakası ne mırın kırın etti bari teknik servise soruyum dedim gün içersinde alabilir miyim kılıf oda taa ataşehirdeymiş gün içersinde alamazsınız diyo son çare dışarda ki bulmak çok zor zenfone 5 kapağı alıcam .Alırsam sizce garantiden çıkar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1983

arkadaşlar note 3 e göre sizce nasıl
    ben lumia 920 kullanıyorum ve tablet almak istiyordum bunu gördüm tablet almaya da gerek kalmaz bunu alırsam.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar arkadaşımın zenfone 5'i var.
    Telefonun power tuşuna basıp ekranı açmak istediğimde ekran simsiyah ve ortasında sadece saat gözüküyor. Yani menü ana ekran v.s başka hiçbir yer açılmıyor. Bunun çözümü nedir? Aramadık yer bırakmadım bir türlü çözemedim sorunu

• 5-6 gün boyunca kullandım. KitKat'dan bu roma girme sebebim sizinki gibi sıkılma nedeniydi. Flaşlama uzun gibi duruyor yalnız kolay iş ya. Root'lu ve driver'ları yüklü bilgisayara bağla, komut sayfasından copy+paste ile flaşla bişeyler :D CM12'ye göre özelleştirilebilir modları fazla. Temalar kullanılamıyordu diyorlardı. Ben temada değiştirmiştim. Çift dokunma ile uyandırma ve uyutma çalışıyor.(ayarlamalarınıza göre: cihaz ile ekranın herhangi bir uygulamasında durum çubuğuna çift tıklayarak ekran kapanıyor, kapasitif ekran tuşlarından menü tuşuna çift tıklayınca ekran açılıyor şeklinde ayarlamıştım ben.) Pil süresi normal. CM'de ki gibi sinir bozucu %1'de kalma yaşamadım fakat, %65'den %63'e birden iniyorken 63'den 62'e inat edip inmediği de oluyordu. Ekran süresi normal yani alıştığımız kısaca. (kitkat için diyorum)
    Ekstra sanal tuşlar yüklü geliyor. İlk olarak sanal kapasitif tuşları kapatacaksın ama gecceleri karanlıkta belli olmayan gömülü tuşları göremeyince belki kullanabilirsin, bu da artı bir özellik bence. Ses kalitesini de beğendim ben. Hoparlörde ses baya yüksek geldi bana. Kulaklıkta fark yok. Şimdi de gelelim olumsuzlaraaaa. GPS ve titreşim yoktu ben yüklediğimde.. Ancak bulduğum güncelleme ile bu iki sorun ortadan kalktı. Müzik çaları sorunlu. Sen inadına müzik açmak istiyorken kafasına göre 5saniye ya da 2 dakika beklettiği oluyor. Sanırım GPlay'den indireceğin bir aplikasyon ile çözülür o. YouTube'da lag oluşuyordu. Sonradan düzeldi. Sanırım update ile çözdüler.
    En kötüsünü yazıyorum şimdi.
    Telefonla arama yaparken karşı taraf açtığında ve sana çağrı gelip sen yeşile bastığında; pat cihaz hızlı reset atıyor. Telefonla konuşamıyorsun. 5 gün boyunca karşılaşmadım ama 6. gün 10 çağrının 10nunda da konuşamadım. Hemen KitKat'a döndüm. Ama bu sorunu yaşamayanlarda varmış. Sanırım çiftsim kart ve teksim kartlı cihazlarla alakalı. Ben tek sim kart modeline sahibim. Yalnız şunu belirtmekde fayda var. Başta bunca gereksiz asus uygulamasından kurtulmak ve lollipop kullanmak için reset sorunu çözülürse bu Rom'a döner rahatıma bakarım. Standart android yüzünü seviyorum

• Dostum geri tuşunun altına bir mıknatıs mı değiyor acaba? Manyetik olan hiçbir şey değmesin oraya. Değmiyorsa da ekranı açıp değdirip çeksin. O sayfadan kurtulursa da ayarlardan>Asus özelleştirilmiş ayarları bulup flipcoverla alakalı olan tiki kaldırsın.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.