Şimdi Ara

ASUS z270 yongalı anakartlarında Coffee Lake CPU desteği verebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz sistem toplamamış olanlar ve yeni nesile geçmeyi düşünüp ellerinde ASUS Z270 anakartı olanlar biraz daha beklesinler.

ASUS Confirms Z270 Platform Could be Compatible with Intel Coffee Lake CPUs
    https://www.techpowerup.com/237957/asus-confirms-z270-platform-could-be-compatible-with-intel-coffee-lake-cpus

VGA: ASUS GeForce RTX 5080 TUF GAMING OC/
    MONITOR
    : 34" ALIENWARE AW3423DWF OLED + ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 360hz G-Sync 
    HDD: Samsung 3 TB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2
    PSU: MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W
  • hadı buyur buradan yak :D

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • Milletle dalga geçiyorlar artık

Millet z370 anakartları aldı şimdi mi açıklıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ta az değil. Hem diyor ki; "bu sadece Intel'e bağlıydı", hem de "kendi Z270 anakartlarımıza uyumluluk getirebiliriz" diyor. Hadi verdin diyelim neden sadece Z270 anakartlara destek veriyorsun? H110, B150, B250, H170, H270 ve Z170 anakartlarına da destek ver o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 19 Ekim 2017; 12:52:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir Umut SARIKAYA karikatüründen;
    -abi yılların aşı karşıtısın, şimdi bu hastalığın aşısı çıksa yaptırmaz mısın?
    +g*tüme bile sokarım
  • Dalga geçiyorlar.
    Asrock tan hamle bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 19 Ekim 2017; 12:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben acıkcası eski chipsetlere destek verilebilceğini sanmiyorum

Orijinalden alıntı: Jam Gaming

ben acıkcası eski chipsetlere destek verilebilceğini sanmiyorum

Belli olmaz. Her firma kendi kazancına oynuyor. Baksanız ya Asus böyle bir şey söylüyor ama sadece Z270 desteği verebiliriz diyor. Az çakal değil. Maksat Z270 stoklarını eritmek.

SONY Playstation 5 Digital Sürüm

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Intel izin vermeden bir şey yapamayız ancak olsa uyumlu olur, herhangi bir sorun yok diyor. Bir takım arkadaşlar sabah 9 akşam 12 kendini yırtıyordu "Soket yapısı değişmiş o sayede TDP'ler düştü, o yüzden Z370 şart" diye
    Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa
  • Üç kağıtçı firmalar

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Daha geçende donanımsal farklılık olduğu açıklanmadımı? Hiçbirşey anlamadım bu işten.Ya o haberde yanlışlık yada bu haberde.

Aynen öyle. Hatta birçok kişi anakart üreticilerine mail atıp sormuştu da. Kendileri de uyumlu olmayacak. Çünkü değişiklik var dediler. Şimdi de kıvırıyorlar. Kimin ne dediği belli değil. Herkes kendi cebine oynuyor.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.