Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayar kitlendiğinde açma tuşuna basıpmı kapatıyorsun ve kapandıktan sonra hemen açılıyormu normal şekilde? Büyük ihtimal benim sorunumla aynı sorun sendeki. Hiç bekleme servise gönder değişim kararı çıkar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama aldığımdan beri 3 kere oldu. Power tuşuna basıp kapatıyorum. Tekrar açılıyorum. Biraz yavaş olarak açılıyor. Sendeki sorun neydi?
  • asarman A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun. Asus sitesine gir destek kısmında servis kaydı oluştur. Sorununu iyice yaz. Benden doa kapsamında göndermemi istemişlerdi.boşuna bekleme 10 güne sonuçlandı benimkisi. 2. Bilgisayar geldi ama kullanamadım daha 10 gün sonra kullanmaya başlıcam, ondada sorun cıkarsa artık iade isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkayGRBZ

hemen hemen aynı fiyata gelir hocam fazla oynamaz

Teşekkür ederim. Ben kararımı verdim
  • Dostlar ben de 16 gb versyonu var karar veremedim kimi alintilisam da grafik gerektiren oyunlari oynuyorum ve pazar gunu butun gun oynuyorum ama hic birinizin dedigi gibi sicaklik kapanma kitlenme sorunu yaasamadim. Hani ya ben sansliyim yada sizin cihazlar arizali. Tamam bak hic isinmiyor demiyorum ama suradan hesap ediyorum once ki laptopum da sicaklik 80 i gordugun de artik dizimde tutamiyordum ayagimda iz bile cikti ama bunu butun gun dizimde tutabilirim. Cunku sicaklik oyunlarda bile normal tahminim 70 ustune pek cikmiyor yada o civarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rinoard R kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler ısı değerlerini merak ediyordum kuzen acer marka almış onunki u işlemci çok ısınıyor ve kasası ısıyı hissettiriyormuş aynı mesele olmasın diye bu bilgisayara bakıyorum. N11e sordum kasası plastik dediler ama üzerinde alüminyum yazıyor siz ne diyorsunuz ?

Edit: Vatan bilgisayar yorumları çok tutarsız
    ASUS X550VX-XX147D Notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4308AE4A3 -- 23 Haziran 2016; 20:12:34 >

• Benim de gordugum kadariyla su var nereden alinmis olursa olsun sonuc 2 ye ayriliyor. Sorun yasayanlar ve yasamayanlar. Ben sahsen sorun yasamadim. Tekrar diyorum isiniyor ama istanbulda havanin sicak oldugu su gunlerde beni rahatsiz etmeden dizimde oynayabilecegim bi sicakliktan oteye gecmiyor kaldi ki ben sicagi haz edemeyen birisiyim. Kasa soruna gelecek olursam pek anlamam acikcasi ama eski dizustumun plastik oldugunu bildigimden karsilastirirsam asusun bu modelinde ya kaliteli bir plastik yada orta dusuk kalite de bir aluminyum kullandigini soyleyebilirim. Cunku ne plastik gibi ne de aluminyum henuz bende karar veremedim. Sicakligi pek hissettirmiyor ama hic yok dersemde yalan olur.

• Arkadaşlar hdd ile ayrı olarak teknik servise götürüp dvd romdan ssd taktırsak garanti dışı kalır mı? Birde hem ssd hemde hdd aynı anda olunca bilgisayarda performans açısından bi yükselme olur mu??

• yasinbzk06 kullanıcısına yanıt
    ben n11de atılım bilgisayarın soru cevap kısmına baktım ordaki görevli dvd rw yerine ssd takabilirsiniz garanti dışı kalmaz fakat bi sorun oldu garantiye göndermeniz gerekecek olursa ozaman ssdyi çıkarıp dvd'yi geri takmanız gerekecek demiş. Ayrıca bende alacağım x550vx-xx147d modelini 12 gb ram olanı. benden size tavsiye açtırmayın içini. kutuyu ilk siz açın. ısınma problemi kapanma kitlenme problemi diyorsunuz ben biraz korkmaya başladım açıkcası bu konuda çünkü ben aldığım andan itibaren win10 yükleyip windows'u kendime has ayarlayabilmem için en az 3 saat lazım. eğer ki ota çöpe kitleniyosa bu işlemci bu ram bu hdd boşuna. UEFI kurulum için yardım edebilirim arkadaşlar.

bu arada rufus 2.9 ile uefi boot yaptım usb'ye inşallah sorun çıkarmaz yakında alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frukan71 -- 25 Haziran 2016; 3:29:29 >
  • frukan71 kullanıcısına yanıt
    Ama bi almadan önce sağlammı düzgün mü çalışıyo öğrenmek için açmak lazım

• Üründen memnun arkadaşlar ürünü nereden aldınız. Şuan atılım bilgisayar ve sadecenotebook sayfalarında iyi fiyatlar var ama bu donma kitlenme vs. problemleri düşündürdü...
  • Beyler ben bu pcyi aldım. Windowsun sitesinden windows 10 64 bit iso versiyonunu indirdim. Rufus ile usbye attım. Daha sonra usbyi takıp seçiyorum fakat yükleme ekranı yerinde bu çıkıyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Rufusta hangi ayarlarda yaptınız mesela siz?
    Bu mesaja eklenen görseller:

ASUS X550VX-XX147D Notebook

• yasinbzk06 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle
  • olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Rufustaki sistemi daha net görebilmeniz için sizin mesajınıza geri döndüm hocam :)
  • Bunun 4gb ramli versiyonunu alıp daha sonra ram takviyesi yapmayı dsünüyorum. 4gb ramli versiyonunu aldıgımda max. ram kapasitesi 12gb mi oluyor 16gb mı oluyor ? 12gb oluyorsa almaktan vazgeciciem sanırım.
  • viorith V kullanıcısına yanıt
    maksimum ram kapasitesi 12 gb ama ddr4 ustam 2133MHz :) bence otur bdaha düşün derim
  • Hocam cok bir bilgim yok o yuzden soruyorum. Benim korkum 2 sene sonra yeni oyunlar ciktiginda 12gb ramin yeterli gelip gelmeyecegi. Bir de sunu merak ediyorum, piyasaya direk 16gb ramler ciktiginda ben bunu takip 20gb ram e cikarabilecek miyim? Yani max 12 gb ram demesinin sebebi 8gblik ramlerin satista olmasindan dolayi mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Edit: simdi tekrar baktim tek basina 16gb ramler de satiliyormus sanirim benim dedigim gibi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viorith -- 25 Haziran 2016; 18:55:49 >
  • viorith V kullanıcısına yanıt
    hocam şuan maksimum 6 gb ram istiyor en mükemmel oyunlar. O yüzden 12 gb ram sana en az bi 5 yıl gider. Ki bu notebook'un ram hertzi 2133mhz. 16 olanların ddr4 ramli modellerine bakarsan acaip pahalı. Bu fiyata bu özellikler muazzam :) merak etmeyiniz :) yine de sizin bileceğiniz iş. :)
  • Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin

• 4gb ramli olan almayı düşünüyorum bende. Çünkü 12 gb olan modeller aslında 4gb fakat satıcılar üzerine ram ekleyip öyle satıyorlar. O yüzden 4 gb ramli kutusu açılmamış alıp sonradan ram takmak daha iyi.

4g lı model şuan en ucuz nerede acaba?

Edit. Şu linkteki fiyatı uygun gibi.

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-xx147d-4gb-ram-4gb-gtx-950m-ekran-karti-notebook-P115736631

2539 lira, 100 lira indirim çeki ile 2439 liraya gelir. Birde n11 banka kampanyasını bekleyip 100 150 TL puan alırsam 2300 e falan gelecek. Neyse n11 den artık banka kampanyası beklemeye başlayayım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 25 Haziran 2016; 23:58:48 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.