Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CS Go da 97 dereceyi gördüm bu gece yarım saatlik oyunda 1 sene oldu alalı neden ısınıyor olabilir bu kadar önceden bu kadar çıkmazdı sıcaklıklar laptopa format attım windows updatelerin hepsini yaptım driverlar vs. herşey güncel şimdi problem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Yarısı

bios güncellemesi gelmiş. asus'un sitesinden bakıp indirebilirsiniz. 302 sürümün adı.

Hocam yeni bios güncellemesiyle nasıl yenilikler geliyor değer mi cihazı bozma riskine sizce?

cihazın bozulması gibi bir durum söz konusu değil. sürüm notlarını incelemedim ama performans konusunda çok fazla kayda değer bir gelişme göremedim ben. ancak güncelleme çıkarılıyorsa bir sebebi vardır mutlaka. sürüm notlarını inceleyerek gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bende ASUS X550VX-XX147D modeli var 8gb ram alıcam ama ddr4 8gb farklı farklı ramler çıkıyor en uyumlusu hangisidir ben şunu aldım tavsiye ederim dediğiniz varmı?

misal bu:http://www.hepsiburada.com/kingston-valueram-8gb-2133mhz-ddr4-notebook-ram-kvr21s15s8-8-p-HBV000000H153 500 lira olmuş laptopu aldığımda 300 civarı birşeydi

edit: bunu buldum baya daha ucuz :D https://www.bilisimport.com/urun/kingston-kvr21s15s8-8-kingston-8gb-ddr4-2133mhz-cl15-notebook-bellegi?ref=akakce&v=1.50.7 ama farklılıkları varmı varsa neler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penta1 -- 28 Kasım 2017; 16:42:2 >

• penta1 P kullanıcısına yanıt
    Farkı yok. Aynı RAM ikiside. Sizin için önemli olan 2133 mhz ddr4 olması. En uygun nerde bulursanız ordan alın. Fiyatlar uçmuş gerçekten. Bu devirde sıfır malzeme almak cidden zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs Go da kaç fps alıyorsunuz arkadaşlar ? Galiba pc de bir problem var eski aldığım fps yi alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayGRBZ

Cs Go da kaç fps alıyorsunuz arkadaşlar ? Galiba pc de bir problem var eski aldığım fps yi alamıyorum.

Kaç fps alıyorsunuz vsycn açık sabit 60 alıyorum ben ultra da. Ekran 60 hz zaten istersen 500 fps al fark etmez
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    sabit 60 almıyorum 130 fps ama düşmeler oluyor sürekli
  • Isınma ve/veya HDD sorunu için servise gönderip olumlu geri dönüş alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

Isınma ve/veya HDD sorunu için servise gönderip olumlu geri dönüş alan var mı?

Hdd de ne sorun var hocam bilgisayarın yavaş çalışmasını mı diyorsunuz? Öyleyse servisin yapacak bir şeyi yok windows 10 SSD olmadan kullanılmıyor 8.1 e döndüm ben biraz daha iyi durum

• daha önce fanın durması gibi bi sorunla karşılaşan oldu mu? 5 aydır bilgisayarı kullanıyorum 2-3 kez başıma geldi oyun oynarken. oyun sesinden farketmedim. sıcaklıktan oyunda fps drop yaşamaya başlayınca farkettim. bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi hep ama neden kaynaklanıyor olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

Isınma ve/veya HDD sorunu için servise gönderip olumlu geri dönüş alan var mı?

Hdd de ne sorun var hocam bilgisayarın yavaş çalışmasını mı diyorsunuz? Öyleyse servisin yapacak bir şeyi yok windows 10 SSD olmadan kullanılmıyor 8.1 e döndüm ben biraz daha iyi durum

Yavaş çalışmasına Hdd sebep oluyor diye düşünmüştüm ben, normal bi yavaşlık değil hocam ciddi bi kasılma var. Hatta iki kez mavi ekran aldım. Servisin bu yüzden bi değişim onarım yapacağına pek ihtimal vermiyorum ama sorayım dedim.

• Arkadaşlar 3 gün önce vatan bilgisayara verip garantiye yolladım cihazı. Duruma göre açıklarım burada. Bilgisayarda ilk aldığım günlerde durduk yere kilitlenmeler vardı bir süre sonra o düzeldi ve mavi ekran hatasıyla karşılaştım düzeltemedim full format attık sonra kendiliğinden düzeldi. Ama yine mavi ekran hatasıyla karşılaşınca başa çıkamadım ram kontrolü yaptığımda hata bulundu. Wifi'sinde de kopmalar oluyordu ve oyunda ısınmadan kapanmalar alıyordum.
  • Arkadaşlar laptopu açıp temizleyen oldu mu? Temizlik için pek garantiye göndermek istemiyorum kimbilir nasıl gelcek o laptop geri. Kendim temizlemeyi düşünüyordum ama içini açmak biraz uğraştırıcı galiba.

• American Psycho kullanıcısına yanıt
    İçinde sarı garanti etiketi var açınca sıkıntı olabilir,cihaz garanti dışı kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

daha önce fanın durması gibi bi sorunla karşılaşan oldu mu? 5 aydır bilgisayarı kullanıyorum 2-3 kez başıma geldi oyun oynarken. oyun sesinden farketmedim. sıcaklıktan oyunda fps drop yaşamaya başlayınca farkettim. bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi hep ama neden kaynaklanıyor olabilir?

Garantiye verin
  • 13/06/2016 tarihinde aldım bu bilgisayarı, dün bilgisayarı açtım ve hoparlörden ses gelmediğini farkettim, kulaklığı taktığımda sorun yok. Driverları tekrar kurdum farklı farklı bir çok yöntem denedim. Sorun çözülmeyince format attım format attıktan hemen sonra bilgisayar açıldığında ses geliyordu düzeldiğini düşündüm fakat hemen sonra tekrar gelmemeye başladı. Az önce kulaklığı taktığımda ses çok bass'lı ve farklı gelmeye başlamıştı fakat bu sorun düzeldi. Ancak hoparlörden ses gelmiyor. Donanımsal bir sorun olmadığını biliyorum formattan sonra ses verdiği için

Genel ses sürücüsünde bir problem gözükmekte fakat windows bu problemi çözemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalet -- 5 Şubat 2018; 21:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: criminalet

13/06/2016 tarihinde aldım bu bilgisayarı, dün bilgisayarı açtım ve hoparlörden ses gelmediğini farkettim, kulaklığı taktığımda sorun yok. Driverları tekrar kurdum farklı farklı bir çok yöntem denedim. Sorun çözülmeyince format attım format attıktan hemen sonra bilgisayar açıldığında ses geliyordu düzeldiğini düşündüm fakat hemen sonra tekrar gelmemeye başladı. Az önce kulaklığı taktığımda ses çok bass'lı ve farklı gelmeye başlamıştı fakat bu sorun düzeldi. Ancak hoparlörden ses gelmiyor. Donanımsal bir sorun olmadığını biliyorum formattan sonra ses verdiği için

Genel ses sürücüsünde bir problem gözükmekte fakat windows bu problemi çözemiyor

Windows güncellemelerinden dolayı olabilir mi acaba formattan sonra güncellemeleri kapatıp öyle deneyin isterseniz ama herkeste olması gerekirdi güncellemeden dolayı olsa ilginç bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: criminalet

13/06/2016 tarihinde aldım bu bilgisayarı, dün bilgisayarı açtım ve hoparlörden ses gelmediğini farkettim, kulaklığı taktığımda sorun yok. Driverları tekrar kurdum farklı farklı bir çok yöntem denedim. Sorun çözülmeyince format attım format attıktan hemen sonra bilgisayar açıldığında ses geliyordu düzeldiğini düşündüm fakat hemen sonra tekrar gelmemeye başladı. Az önce kulaklığı taktığımda ses çok bass'lı ve farklı gelmeye başlamıştı fakat bu sorun düzeldi. Ancak hoparlörden ses gelmiyor. Donanımsal bir sorun olmadığını biliyorum formattan sonra ses verdiği için

Windows güncellemelerinden dolayı olabilir mi acaba formattan sonra güncellemeleri kapatıp öyle deneyin isterseniz ama herkeste olması gerekirdi güncellemeden dolayı olsa ilginç bir durum

İlginç bir şekilde çözdüm kulaklığın jakını çıkartırken düz bir şekilde değilde kademeli olarak jak girişinin etrafındaki metal kısıma değdirerek yavaş yavaş çıkardım jak'ı bu şekilde elimle üste doğru bastırarak tutarken hoparlörden sesin geldiğini farkettim Realtek'in uygulaması açıldı otomatik olarak ve taktığınız aygıt neydi gibi bir seçenek vardı kulaklık işaretini hoparlör olarak değiştirdim ve şu anda bir sorun yok ancak sorun gider dediğimde hala Genel ses sürücüsündeki problem gözüküyor.

• Arkadaşlar elinde bozulmuş, bu pc nin fan ve bakr soğutma bloğu(heatsink)nu satan var mıdır. Kazaen fan ve bakır bloğu harap ettim de.

• Arkadaşlar selamlar bilgisayarım garantiden geldi termal macun temizlik vs. yapmışlar. Donma sorunum çözüldü. Ama cs go'da fps'yi 70lere düşürsem de bilgisayarım ısınmadan kaynaklı 3-4 rek attıktan sonra kapanıyor. Pubg oynarken de aynı şekilde Bunla karşılaşan var mı? Çözüm için ne yapılabilir?
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.