Şimdi Ara

ASUS X550VX-XX147D Notebook (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
36
Favori
96.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha birde Windows 10 un orjinal son sürümü olan 1703 ü kullaniyorum gayet stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu mevsimde ve bu sıcaklarda uyku modundayken dahi fanın ara sıra güçlü bir şekilde devreye girmesi normal mi? Bir haftadır yapmaya başladı.

• bios güncellemesi gelmiş. asus'un sitesinden bakıp indirebilirsiniz. 302 sürümün adı.
  • Arkadaslar X550VX ile R510VX arasinda ne fark var donanim ayni tip ayni farkli olan nedir ?

• merhabalar klavyesini değiştirme imkanımız var mı? çok karanlık benim için
  • evet istersen üstüne beyaz yazılı olan stickers alabilirsin istersen beyaz klavye alabilirsin
  • kasaları farklı
  • MstfGcl M kullanıcısına yanıt
    Aydınlatmalı bir şey yok mu acaba bu modele uyan
  • Alma.Güven bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Alma.Güven bana.

Cok fazla problemli kullanici var hocam elim gitmiyor zaten tesekkur ederim.

• Cihazı fazla ısınmadan ve hdd den gelen cızırtı sesi yüzünden servise yolladım.kasanın üst köşesinde yer alan ufak bi çiziğe çatlak diyip tamir yapmadan geri yolladılar kargo ücretini de benden aldılar ki bu çizik de kargoda oluştu muhtemelen.kargodan hasar raporu oluşturup cihazı geri gönderdim bu sefer de altta da bi çatlak bulmuşlar 380 lira ücret talep ediyolar şu an.Müşteri hizmetleri ücreti kargodan tahsil etmem gerektiğini söylüyor ancak ben niye kargoyla muhatap oluyorum bu nasıl bi ilgisizliktir.Servis özellikle tamir etmiyor cihazı üstüne para almaya çalışıyor.Haram zıkkım olsun verdiğim para bir daha da asustan hiçbir ürün almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverinemre

Cihazı fazla ısınmadan ve hdd den gelen cızırtı sesi yüzünden servise yolladım.kasanın üst köşesinde yer alan ufak bi çiziğe çatlak diyip tamir yapmadan geri yolladılar kargo ücretini de benden aldılar ki bu çizik de kargoda oluştu muhtemelen.kargodan hasar raporu oluşturup cihazı geri gönderdim bu sefer de altta da bi çatlak bulmuşlar 380 lira ücret talep ediyolar şu an.Müşteri hizmetleri ücreti kargodan tahsil etmem gerektiğini söylüyor ancak ben niye kargoyla muhatap oluyorum bu nasıl bi ilgisizliktir.Servis özellikle tamir etmiyor cihazı üstüne para almaya çalışıyor.Haram zıkkım olsun verdiğim para bir daha da asustan hiçbir ürün almam

Başıma böyle bişey gelmedi ama bende almam bu ilk ve son Asus ürünüm olur. Bilgisayarımızın gerekli parçalarını bile öğrenemiyoruz aptal servisten devlet sırrı gibi paylaşmıyorlar lanet olsun servisinizi istemiyorum garantisi bozulsun full hd panel takıcam kendim ekran pin bilgilerini istiyorum paylaşamıyoruz diyorlar bir daha kesinlikle Asus almam.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    adamlar nerden nasıl koparırız bunun derdinde.ya servise cihaz gönderiyorum çiziği var diyip tamir etmiyolar bi de karşı ödemeli gönderiyolar ürünü :D şaka gibi bi de 380 lira istiyolar üstüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolverinemre

adamlar nerden nasıl koparırız bunun derdinde.ya servise cihaz gönderiyorum çiziği var diyip tamir etmiyolar bi de karşı ödemeli gönderiyolar ürünü :D şaka gibi bi de 380 lira istiyolar üstüne.

Ürününün arkasında duracağı yerde bilgisayarın b'sinden anlamayıp da bilgisayar dükkanı açan çakallar gibi...
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Servisin adı da Teknoser bu arada yazalım buraya belki birileri uzak durur.

• benimde alacağım son asus olur.Birde ısınma sorunu için güç tasarrufunda oynayın kapanmıyor artık bende.Notebook fan control diye bir program var onu kullanın tavsiye ederim.Mesela 60 dereceye çıkana kadar fan çalışmıyor.Son hızda çalışıyor ısınınca.Eskiden en fazla 3700rpm oluyordu artık 4200 rpm çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MstfGcl -- 16 Temmuz 2017; 1:25:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MstfGcl

benimde alacağım son asus olur.Birde ısınma sorunu için güç tasarrufunda oynayın kapanmıyor artık bende.Notebook fan control diye bir program var onu kullanın tavsiye ederim.Mesela 60 dereceye çıkana kadar fan çalışmıyor.Son hızda çalışıyor ısınınca.Eskiden en fazla 3700rpm oluyordu artık 4200 rpm çıkıyor

Hocam ısınınca otomatik olarak fan devrini arttırıyor zaten, gta 5, watch dogs, battlefield 1 gibi oyunları yüksek performans modunda oynadım ısınmadan dolayı hiç kapanmadı

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    fan deviri artırıyor ama 3800 rpm oluyor en fazla daha yükseğe çıkmıyor.Gta 5de bendede kapanma olmadı ama lol ve cs go da kapanma sorunu yaşadım yüksek performans modunda 79 derece olurken güç tasarrufunda 65 derecede oynuyorum.
  • Ben en düşük ayarda bile gta 5 oynayamiyorum

• wolverinemre W kullanıcısına yanıt
    hocam fazla ısınmanın sebebi işlemcinin her zaman yüksek hızda çalıştırılması.Boşta bile olsa en yüksek hızda çalışıyor bu da ısınmaya neden oluyur
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.