Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
47.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asusun x550vx modelini uzun süre kullanan arkadaşlar yorumlarınız nasıl acaba forumlarda sıklıkla bahsedilen sorunlar mevcut mu?( tek fan yüzünden soğutmanın yetersiz oluşu nedeniyle ısınma, ekran donması, resetleme, cızırtı )
  • iNgetX kullanıcısına yanıt
    ocak ayından beri tabiri caizse hayvan gibi ağır şartlarda kullanmama rağmen bahsedilen sorunlardan hiç birini yaşamadım. ekran donması ve resetleme bir iki defa olmuştur ama elimden geçen 20 den fazla bilgisayarda bunu gözlemledim. yani işletim sistemiyle alakalı bir durum bu resetleme ve donma.
  • 6-7 aydır kullanıyorum üzerine atılan iftiralara rağmen sıkıntısız çalışıyor.
  • Merhaba arkadaşlarhttp://www.sinerji.gen.tr/asus-x550vx-dm277dc-i7-6700hq-12gb-1tb-2-gb-vga-156-dos-pmu402821 bu sürümünümü amlamalıyım ve kullananlar menmnunmusunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xakul -- 2 Haziran 2017; 15:31:9 >
  • Arkadaşlar ben de bu asus x550vx dm277dc 4gb ramli modelini almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var sizlere laptopu alan kişiler umarım sorularımı en kısa sürede cevaplar şimdiden teşekkürler
    Sorularım şunlardır;
    1-4 gb modelini alıp sonradan 4gb eklenebiliyor mu,ekleniyorsa ilerde sorun veya sıkıntı çıkarır mı ?
    2-Youtubeda bu modelin donma,takılma,kasma gibi sıkıntıları olduğu videolar var bu sorunlarla karşılaştın mı,son BİOS güncellemesi ile sorun düzeltildi diyolar varsa bu sorun gerçekten düzeldi mi ?
    Sorularımı cevaplarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • emre53750 E kullanıcısına yanıt
    1- ekleniyor, herhangi bir sorun yok.
    2.o videoları hiç görmedim. 5 aydır oyun oynuyorum sadece arma 3 te bi kaç defa donmuştur. bios güncellemeyi hiç düşünmedim gerekte görmüyorum. alet akıyor.
  • Saolasın kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Peki ben 4gb modelini alıp 4gb ram eklemeyi düşünüyorum ama içindeki ram ile alacağım ram uyuşur mu sıkıntı çıkarır mı acaba içindeki ramin markası felan nedir yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler
  • emre53750 E kullanıcısına yanıt
    ben de aldığım yerden(ebrar bilg.) 4 gb 2133 mhz laptop rami aldım kendim taktım herhangi bir sorun olmadı. garantisi de devam ediyor.
  • DVD Writerı çıkartıp yerine ssd takan oldu mu ? M2 sata girişi yok okuduğum kadarıyla ama dvd writer yerine sata 3 bir ssd takabiliriz değil mi ? Ya da mevcut hdd 'sini dvd writer yerine takıp hdd yerine ssd takabiliriz sanırım ? monster v12.1 almıştım ancak oyun oynamayacağım için boşuna para verdiğimi düşündüm, ürünü iade ettim. Şimdi 2600-2700 seviyelerine bu ürünün 12 gb ramlisini alıp elimdeki ssd'yide bu ürüne takmayı düşünüyorum. Nette yazılan kronik sorunlar bios güncellemesiyle çözüldü mü ? Şuan ürünü önermeyen var mı ??

    Edit : Geçmiş sayfaları okudum. Tahmin ettiğim gibi hdd'yi dvd writer kısmına takıp ssd'yi onun yerine takmak önerilmiş ama garantiden çıkıyormuş. Bu işi yıllardır anlamadım gitti, aletin neresine dokunsak garantiden çıkartıyorlar. Elimde 120 gblık ssd var. Tek başına yeterli gelmeyeceği için ya garantiyi heba etmek gerekecek ya da paraya kıyıp başka bir ssd almak. Mevcut ssd'yi napacaz peki, evdeki teknoloji çöplüğüne yeni bir üye eklemiş olacağız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 25 Haziran 2017; 3:4:29 >




  • Sistem kuracağım zaman dos moddunda 3 kere dondu tepki vrmedi cihaz. N11 den iade istedik bakalım. 4 gb ramli model ben uzak durmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst kasası metal mi arkadaşlar yoksa metal görünümlü mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssariaydin -- 4 Temmuz 2017; 10:51:0 >
  • Paralel ithalat bir ürün alıp takarsanız en azından aradaki garantinin parasını çıkartmış olacağınızı düşünüyorum. Belki üstüne bir de soğutucu alabilirsiniz ya da ileride macun ve temizleme için saklayabilirsiniz aradaki farkı.
  • Arkadaşlar bu laptop'u mimarlık için kullanacağım yeterli gibi geldi bana (Autocad, Revit gibi 3D çizim programları, Render alma gibi...)

    Özellik bakımında fiyat/performans canavarı gözüküyor elbette. Fakat forum yorumlarına göre sahip olduğu işlemci ve grafik kartını soğutabilmek için kasa yeterli kalitede mi kararsız kaldım. Endişelerim bu yönde çünkü eski kullandığım laptoplarda yaşadığım ısı sorunu bu konuda hassasiyetimi çok arttırdı.
  • selamlar, kasası metal değil, ürün üzerinde yazan ibarede "Alüminyum görünümlü sağlam gövde yapısı" şeklinde. Ekranı diğer diğer ekranlarla karşılaştırabilmeniz için kısı bir video çektim. Soldan sağa Samsung , Packardbell , Acer ve Asus x550vx modelleri yer alıyor.









    image host




  • 1 haftadır oyunlarda elektrik kesiyor .. havalar sıcak ondan mı bilmiyorum 10aylık bir cihaz fanı ne kadar kirlenebilir ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın görüntüsü metal olup olmadığı önemli değil bu fiyat segmentinde hem donanım hem işçilik üst kalite de verilemez.

    Cihaz donanımsal olarak gayet yeterli. Elbette bi üst seviye gamer pc değil ama yakın.

    Yalnız önemli olan tek nokta kasa gpu ısısını ve cpu ısını dengede tutabilecek bi soğutmaya sahip mi. Alan arkadaşlar bi test yapıp oyun sırasında fan hızı, gpu ısısı, cpu ısısı gibi verileri paylaşabilir mi.

    Gerçek anlamda bi inceleme yapılırsa çok iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssariaydin -- 13 Temmuz 2017; 14:27:50 >
  • ssariaydin kullanıcısına yanıt
    Gta5 de 93 derece oluyor . Isınıyor çünkü sogutmasi kötü. Acer v17 nitro önerebilirim. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum. Hp pavilion gaming serisi de iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün film izlerken iki kez takıldı, cızırtı sesiyle beraber ilkinde 10 sn kadar sonra kendine geldi. İkincisinde ise restart attı. Bugün bios güncellemesini yapacağım. Umarım tekrarlanmaz, henüz ikinci haftada bu tarz hatalar almak canımı sıktı...

    Edit : BIOS güncellemesiyle 302 sürümünü yüklememde çözüm olmadı. Ürünle ilgili garanti sürecinde önce satın aldığım Ebrar Bilgisayar ile mi görüşmeliyim yoksa doğrudan Asus'a garantiye mi göndermeliyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 15 Temmuz 2017; 16:11:34 >
  • Gecmis olsun ebrar bilgisayara whatsappdan ulasarak sorunuzu yazip urununuzu degistirebilirsiniz Asus ile gorusmeyin cunku size yeni urun gondermez tamir etmeye calisir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fkaplan

    Dün film izlerken iki kez takıldı, cızırtı sesiyle beraber ilkinde 10 sn kadar sonra kendine geldi. İkincisinde ise restart attı. Bugün bios güncellemesini yapacağım. Umarım tekrarlanmaz, henüz ikinci haftada bu tarz hatalar almak canımı sıktı...

    Edit : BIOS güncellemesiyle 302 sürümünü yüklememde çözüm olmadı. Ürünle ilgili garanti sürecinde önce satın aldığım Ebrar Bilgisayar ile mi görüşmeliyim yoksa doğrudan Asus'a garantiye mi göndermeliyim ?

    Merhaba ben bilgisayarı 8 aydır kullanıyorum sizinki bir durumla karşılaşmadım ki çokta oyun oynarım. Belli ki sizin bilgisayarınızda sıkıntı var. Bence görüşün yetkili birileriyle.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.