Şimdi Ara

Asus X550VX-DM277DC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
15
Favori
48.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar bu laptobu gördüm fiyatıda çok iyi sizce alınabilir bir bilgisayar mı bu fiyata altarnetif önerebileceğiniz laptoplar var mı?

Full hd olması cezbetti Lolde baya bi fark ediyo hd ile fullhd i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmu -- 30 Ağustos 2016; 18:57:09 >

• ben de bunu almayı düşünüyorum, rami 4 yerine 8 görünüyor.

Bu seriden kullanan var mı, kronik bir sorunu var mı? yorum yazarsanız seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fellini

ben de bunu almayı düşünüyorum, rami 4 yerine 8 görünüyor.

Bu seriden kullanan var mı, kronik bir sorunu var mı? yorum yazarsanız seviniriz.
    Galiba yeni çıktı piyasaya bu seri internette video incelmesi de bulamadım ebrarın kendi sitesindeki video X550VX xx147 in incelemesiymiş .Ama asus a güveniyorum

• Ebrardan alan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  • bilgilendiren kişi varsa yardım edebilirse çok da güzel olur.Ben de kararsız kaldım bu modeli almakta.UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-85EF0EEF9

bilgilendiren kişi varsa yardım edebilirse çok da güzel olur.Ben de kararsız kaldım bu modeli almakta.UP
    Bununla X550VX-DM254DC serisi arasında ne fark var acaba.

Özelliklerde bir fark yok gibi, sadece kasaları farklı.

X550VX-DM254DC

X550VX-DM277DC

An itibariyle 277DC olan f/p çok iyi. Fiyatı düşürmek için kasa kalitesinden mi kıstılar acaba.

254DC ile arasında 250 TL fark var. 277DC alınıp, aradaki farka 256GB m2 SSD takılır.

• drowen kullanıcısına yanıt
    Ebrarda ucuz 254DC, diğer sitelerde 2666 ya en düşüğü. belki ebrarın indirimidir bir de ekran kartı belleği daha düşük. X550VX serilerinin kasaları da aliminyummuş fark yok gibi geldi
  • durmu D kullanıcısına yanıt
    250 TL farka 2GB VRAM değmez. Yani 2GB olanı alınabilir.

GTX950 modellerinin GDDR3 olanları da varmış. Ebrar'da X550VX'lerin GDRR5 modelleri satılıyor, ancak alırken kontrol ettirmekte fayda var.
  • Ebrar iyi mi kotu mu? Karar verin artik
  • Isınma sorunu olabilir dikkat edin

• N11 de de var bu modelden biri 4gb ram biri 12gb
    4 gb ram az mi gelir?
    Ikisininde ekran karti 4 gb

• Üstteki fhd 2gb gtx950 ekran kartı, alttaki fhd değil 4gb gtx950m ekran kartı.

Sizce hangisini almak mantıklı. Oyundan ziyade çizim yapacağım bilgisayarda. Gtx950m 2gb ile 4gb arasında çok fark varımdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Üstteki fhd 2gb gtx950 ekran kartı, alttaki fhd değil 4gb gtx950m ekran kartı.

Sizce hangisini almak mantıklı. Oyundan ziyade çizim yapacağım bilgisayarda. Gtx950m 2gb ile 4gb arasında çok fark varımdır?

Çok güzel bir soru sormuşsunuz bende Asus X550VX-DM277DC almayı düşünüyorum daha çok fifa serisi oynarım gta falan 2 gb de yeter heralde. Drowen ne diyorsun duruma ekran kartın oyunlarda 2gb ile 4 gb olması gözle görülür bir fark yapmaz heralde belki 3-5 fps oynar en fazla

• 2GB fazlasıyla yeter bence aradaki farka değmez.
  • ekran kartinin arttirilmasi oyunlarda bi fark saglamaz
  • Sinann7 kullanıcısına yanıt
    2GB / 4GB farkı değil de GDRR daha kritik öneme sahip. Ürün GDRR5 ise tamamdır.

Bildiğim kadarıyla GTX950m'lerin GDRR3 olan modelleri de var.
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Gdrr5 mis daha once teyit ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Gdrr5 mis daha once teyit ettiler
    Bugün sipariş etmeyi düşünüyorum edersem görüşlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmu

Bugün sipariş etmeyi düşünüyorum edersem görüşlerimi yazarım.

izlenimlerini bekliyoruz dostum

• 12gb ramli modeli. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz. Ürünün kronik sorunları varmıdır? Ürün benim hoşuma gitti.
    Birde ebrarbilgisayar güvenilir midir?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.