Şimdi Ara

Asus X550JK-XO012D vs Victor VIC-G451K

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Victor Tamamiyle Daha Avantajlı Duruyor Ama Aklım Bi Yandan Asusta Sizce Hangisi ?

Victor VIC-G451K=http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g451

Asus X550JK-XO012D=http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557

Karşılaştırma [ EKLEMELİ HALLERİ]

Victor VIC-G451K:
    15.6" 1920x1080 FHD ekran, 4.nesil işlemci, 2GB DDR3 GTX 850M
    Intel Core i7 4710MQ 2.5 Turbo 3.5 GHz 6 MB Quad Core
    8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
    1000 GB 7200 RPM 32MB SATA 2.5" HDD
    mSATA yok
    2 GB DDR3 nVIDIA GTX 850M 128Bit Optimus, PhysX
    15.6” (39.62cm) Full HD Parlak IPS (1920x1080) 16:9 panel
    High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
    8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
    2MPxl HD Kamera
    Intel 3160AC Wi-Fi + Bluetooth 4.0
    Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    9u1 Kart Okuyucu MMC/RSMMC SD/mini SD/SD/SDXC/SDHC
    BağımsızTuşlu Numerik Q Türkçe Klavye
    Çıkarılabilir 6 hücreli Akıllı Lithium-Ion battery pack, 48.84 WH
    FreeDos
    Aksesuar yok
    2 YIL ÜCRETSİZ Kapıdan Kapıya Kargo Hizmeti Dahil
    FİYATI: 2.131 TL

Asus X550JK-XO012D:
    ​İşlemci : Intel® Core™ i5-4200H 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz 3MB Çift Çekirdek
    Ram (Bellek) : 12GB (8GB + 4GB) DDR3 1600 MHz, 2 x DIMM soketi 12 GB'a kadar destekler
    Sabit Disk : 500GB 5400 RPM
    Ekran Kartı : 2GB NVIDIA ® GeForce ® GTX850M 128Bit
    İşletim Sistemi : FreeDos
    Ekran : 15.6 "16:9 HD LED (1366x768)
    Optik Sürücü : Super-Multi DVD
    Kart Okuyucu : 3 -in-1 kart okuyucu (SD / SDHC / SDXC)
    Kamera : HD Webcam
    Ethernet : 10/100/1000 Base-T
    Wirelles : 802.11 b / g / n
    Bluetooth : Yok
    Vga Portu : 1 x VGA portu / Mini D-sub harici monitör için 15-pin
    Usb Portu : 2 x USB 3.0 - 1 x USB 2.0
    HDMI : Var
    Ses : Dahili Hoparlörler Ve Mikrofon, SonicMaster
    Pil : 4 Hücreli
    Güç Adaptörü : 19 V DC, 3.42 A, 120 W
    Boyutlar : 38.0 x 25.1 x 2.92 ~3.17 cm (WxDxH)
    Ağırlık : 2.45 kg (Polimer Pil ile)
    Garanti Süresi : 24 ay Asus Türkiye yetkili servis merkezi
    FİYATI: 1.970 TL

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

• servis, ürün kalitesi ve marka güvenirliliği açısından Asus daha mantıklı.

160 lira farkla:
    Full hd parlak ips ekran,
    i7 4710MQ işlemci,
    1000tb 7200rpm hdd,
    orjinal intel wifi + bluetooth
    alıyorsun.

güvenilirlik konusuna gelirsek yeni firma değil. probook, pro2000 ile aynı firmanın üst segment ürünü. f/p olarak 2000tl civarındaki en iyi ürün.

Kendim kullanıyorum.güvenilirlik konusunda atıp tutanlar nerden sallıyorlar?bir sor ondan sonra karar ver.Forumda da bir çok victor kullanıcısı var.teknik destek açısından barış bey (@Victor Gaming Machine) haftanın 7 günü forumda.istediğin zaman ulaşıp aklına takılan birşeyi sorabiliyorsun.

adresi belli telefonu belli bir firma.ben 3 kere işyerlerinde bulundum.kimse bilmediği için korkuyor.güvenilir değil falan diyor.ÖNYARGIyla yaklaşıyorlar.güvenilmez bir firma olması için önce yanlış birşey yapmaları gerekir.

şu mesajım biraz genel oldu ancak forumda güvenilmez diyenler var.çünkü adam ilk defa duyuyor.ancak araştıran ve benim gibi satın alan birçok kişi var.kısaca önyargılarınızdan kurtulun ve at gözlüğünüzü çıkarın veya kendi küçük dünyanızda yaşamaya devam edin.

• Doğru söze ne hacet, üstad döktürmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Victor Probook ve Pro2000'inin üreticileri şuandada Monsterle çekişme yaşanılan bir firma :) Alt yapısının sağlam olduğunu dile getirmiş kanaatindeyim.Evet asus'u gerçekten çok istiyordum ama almışken iyi bir ürün alayım diye düşünüyorum gamebook türündeki victorda da bu mevcut yardımlarınız için teşekkür ederim victor'u alma kanaatini getirmiş bulunmaktayım. :)
    Daha Fazla Göster
  • ya 1 kere mantıklı nedenlerle açıklama yap.hep laf atıp gidiyorsun.bak adam gibi anlatıyorum ben.zaten kimsenin cebindeki para bana gelmiyor.insanların iyiliği için uğraşıyorum şurda. sevap points şelale gibi akıyor, senden ne haber?
  • kasası nasıl victor un ? plastik mi ? rengi açılır mı aşınınca
  • Birader yoldan geçen dayıya öyle dersem diyeceği tepki ne vektörü vektör ne ararla yolda olur. Benim teknik bilgime göre Victor daha iyi özelliklere sahip görünürde ortada ki Üreticilerinin Pro2000 Teknik servisleri heryerde mevcut ben cocuklugumdan hatırladıgım bilgisayarların üreticileri :) Asus'u burada kötülemiyorum veya birbaşka kullanıcı kötülemiyor cidden oda şuanın en iyi f/p ürünü fakat söyle bi olanak varki ben bilgisayarla haşır neşir olan biriyiim içinide açarım kurcalarım bozarım yaparım.Asusta bunlar engel garanti dışına gönderiyor hemen yani bu şu demek kapağı açılmıs bunu tamir etmem . Victor bozulma olmadıgı sürece garanti kapsamına girer diyor yani sen kurcalarken bozmasan birseyi yok..Hemde Monster gibi dişli bir firmaya rakip oldu daha ne olsun değiştirelebilir imkanda olması ayrı bir avantaj benim için Asus'u alırsak 2 sene sonra ram arttırımı 12 GB de kalıcak veya işlemci Victorda değiştirelebilir eklenebilir birçok imkan var.Markası azda bilinse bence sağlam bir firma ve ileriside gelicektir...

• VagabondLAD V kullanıcısına yanıt
    ee victor al o zaman ne boşuna konu açıyosun
  • Birader seni bilemem ama araştırma yapılmadan birşey alınmaz benim fikrimce buradada sizden istediğim özellikleri açısından hangisinin iyi oldugunu benimsetmekti madem belirli bir taslağın yok bilgili bir kaynağın yok sen neden yorum yapıyorsun onu anlamadım konular boşuna açılmıyor ama boşuna yorum yapanlar mevcut işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagabondLAD

Arkadaşlar Victor Tamamiyle Daha Avantajlı Duruyor Ama Aklım Bi Yandan Asusta Sizce Hangisi ?

Victor VIC-G451K=http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g451

Asus X550JK-XO012D=http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-notebook-pmu320557

Karşılaştırma [ EKLEMELİ HALLERİ]

Victor VIC-G451K:
    15.6" 1920x1080 FHD ekran, 4.nesil işlemci, 2GB DDR3 GTX 850M
    Intel Core i7 4710MQ 2.5 Turbo 3.5 GHz 6 MB Quad Core
    8 GB SODIMM 1600 MHz DDR3
    1000 GB 7200 RPM 32MB SATA 2.5" HDD
    mSATA yok
    2 GB DDR3 nVIDIA GTX 850M 128Bit Optimus, PhysX
    15.6” (39.62cm) Full HD Parlak IPS (1920x1080) 16:9 panel
    High Definition (HD) Ses ve Creative Sound Blaster Cinema Ses Paketi
    8X DVD+/-R/RW/4X +DL Super-Multi Slim Dual Layer Yazıcı
    2MPxl HD Kamera
    Intel 3160AC Wi-Fi + Bluetooth 4.0
    Kaydırma ve Çoklu Hareket Algılama Özellikli Touchpad
    9u1 Kart Okuyucu MMC/RSMMC SD/mini SD/SD/SDXC/SDHC
    BağımsızTuşlu Numerik Q Türkçe Klavye
    Çıkarılabilir 6 hücreli Akıllı Lithium-Ion battery pack, 48.84 WH
    FreeDos
    Aksesuar yok
    2 YIL ÜCRETSİZ Kapıdan Kapıya Kargo Hizmeti Dahil
    FİYATI: 2.131 TL

Asus X550JK-XO012D:
    ​İşlemci : Intel® Core™ i5-4200H 2.8 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz 3MB Çift Çekirdek
    Ram (Bellek) : 12GB (8GB + 4GB) DDR3 1600 MHz, 2 x DIMM soketi 12 GB'a kadar destekler
    Sabit Disk : 500GB 5400 RPM
    Ekran Kartı : 2GB NVIDIA ® GeForce ® GTX850M 128Bit
    İşletim Sistemi : FreeDos
    Ekran : 15.6 "16:9 HD LED (1366x768)
    Optik Sürücü : Super-Multi DVD
    Kart Okuyucu : 3 -in-1 kart okuyucu (SD / SDHC / SDXC)
    Kamera : HD Webcam
    Ethernet : 10/100/1000 Base-T
    Wirelles : 802.11 b / g / n
    Bluetooth : Yok
    Vga Portu : 1 x VGA portu / Mini D-sub harici monitör için 15-pin
    Usb Portu : 2 x USB 3.0 - 1 x USB 2.0
    HDMI : Var
    Ses : Dahili Hoparlörler Ve Mikrofon, SonicMaster
    Pil : 4 Hücreli
    Güç Adaptörü : 19 V DC, 3.42 A, 120 W
    Boyutlar : 38.0 x 25.1 x 2.92 ~3.17 cm (WxDxH)
    Ağırlık : 2.45 kg (Polimer Pil ile)
    Garanti Süresi : 24 ay Asus Türkiye yetkili servis merkezi
    FİYATI: 1.970 TL

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

Bence Victor al, ekran kalitesi çok daha fazla, oyun oynarken bu çok önemli. Servisinin artısı şöyle olur, gelişmekte olan bir firma olduğundan daha az - Asus,Lenovo gibi firmalara göre - müşteri var, senle birebir ilgilenebilirler. Victor için elde ettiğim izlenim olumlu yönde, daha başka artıları da var. ( mSATA slotu gibi ) Ben Victor alman taraftarıyım.

Ama Asus ta f/p yönünden gayet iyi, fakat dediğim gibi ekranlar arasında ciddi bir fark var.

Edit : Şimdi farkettim Victor da mSATA slotu yokmuş, özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackdanger_99 -- 3 Kasım 2014; 0:51:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

yoldan geçen bi dayıya ben 2000 tl verip victor laptop aldım de tepkisni merak ediyorum.
    asus kullanıcısıyım makina canavar

gece gece ne güldüm be
    ne kullanıyosun dostum kafası çok iyiymiş

yoldan geçen dayıya "notebook" desen "yeniyor mu?" der.dik dik bakar sana.teknolojik bir alet alırken yolden geçen dayılara sormamız ve onay almamız gerekiyorsa hemen gürcel i arıyıp kapattırıyorum forumu.sokaktaki dayılar ne güne duruyor!

şaka bir yana sokaktan geçen insanların %99unun herhangi bir bilgisayar bileşeniyle ilgili bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.ancak çocuklar ve gençlerin bir kısmı ekran kartı, işlemci gibi şeyleri bilir.doğrudan bu konuyu araştırmamış birinin de gtx850m gibi bir kartın varlığından bile haberdar olduğunu sanmıyorum.kavun aldırsan anlarım adam koklar veya güvendiği manav vardır ona yönlendirir.

hatta örnek bir video koyayım hayal etmen kolay olsun.burdaki dayı benden sana gelsin:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 3 Kasım 2014; 1:17:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

yoldan geçen bi dayıya ben 2000 tl verip victor laptop aldım de tepkisni merak ediyorum.
    asus kullanıcısıyım makina canavar

gece gece ne güldüm be
    ne kullanıyosun dostum kafası çok iyiymiş

yoldan geçen dayıya "notebook" desen "yeniyor mu?" der.dik dik bakar sana.teknolojik bir alet alırken yolden geçen dayılara sormamız ve onay almamız gerekiyorsa hemen gürcel i arıyıp kapattırıyorum forumu.sokaktaki dayılar ne güne duruyor!

şaka bir yana sokaktan geçen insanların %99unun herhangi bir bilgisayar bileşeniyle ilgili bir bilgisi olduğunu sanmıyorum.ancak çocuklar ve gençlerin bir kısmı ekran kartı, işlemci gibi şeyleri bilir.doğrudan bu konuyu araştırmamış birinin de gtx850m gibi bir kartın varlığından bile haberdar olduğunu sanmıyorum.kavun aldırsan anlarım adam koklar veya güvendiği manav vardır ona yönlendirir.

hatta örnek bir video koyayım hayal etmen kolay olsun.burdaki dayı benden sana gelsin:

Hocam beni güldürdün gece gece :)) Güzel cevap

• Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    öyle ortaya böyle gol atarım

ama cidden çok güldüm o mesaja hala da gülüyom
  • ben sana marka bilgileri ile ilgili insanların algısının ne yönde olacağı hakkında bir yorum yaptım. o yoldan geçen dayının bile benzer ya da yakın bileşenlerle tabiki asusu tercih edeceği yönünde. ama andavallı tavrınla lafı tabiki kalçaların tarafından anlama yolunu seçtin.

konu kirliliği yapıp şuradaki insanların göz zevkini kaçırmanın gereksizce forumu kirletmenin mantığını da çok merak ediyorum madem almışsın cihazını daha amacı ne.

ayrıca victor ne ya, forumda 3-5 tane adam kiralanmış böyle bir markanın varlığı hakkında algı yaratıyor bu tarz onlarca fason firma var onlar da bu siteye bu şekilde adam pompalayarak algı yaratabilir. ne idüğü belirsiz firmalara böyle paralar vermeyin arkadaşlar. yarın birgün pılını pırtını toplar giderler kalırsınız ortada. şu forumda o yazı yazan bikaç adamı da çıkarın forum dışında kim biliyor bu markayı.

para verseler şu saatte iş yapmam.fason firma falan derken siz bilmediğiniz için önyargıyla yaklaşıyorsunuz.önyargılarınızdan kurtulduğunuz bir zaman bunu başka bir ortamda konuşabiliriz.sadece firmanın diğer tarafını az birşey araştırsanız kaçıp gitme vaktinin geçmiş olduğunu anlardınız.

açıkçası sokaktaki adama dh yi sorsan öncekinden farklı tepki vermez.olayı kişiselleştirmeyin. siz de dışardan bakıldığında o mesajın ne kadar gülünç olduğunu farkedebilirsiniz.

ben niye burda bunları anlatıyorum.birşeyi satın alıp memnun kalırsanız tabii ki arkadaşlarınıza önerirsiniz.bundan da fazlası olarak 1-2 kişi benim kullandığım ürün hakkında atıp tutuyor onlara kıllık olsun diye yapıyorum.son olarak işim gücüm yok bari millete yararım dokunsun diyorum insanlarla bilgimi paylaşıyorum.

insan algılarına bakan bir insan değilim ve nefret ederim açıkçası.diğer insanların ne düşündüğü çok da problem değil benim için.aslında biraz farklı cümleler kuracaktım da yazıp sildim, yanlış anlaşılacağım diye.profilim de açık ilk mesajımdan bu güne kadar bulabilirsiniz.yine önyargınızla yargılamış olsanız bile cezayı kesmeden önce küçük bir araştırma yapabilirdiniz.

gecenin 2:45inde kime laf anlatıyorum bilmiyorum ama umarım mesajı verebilmişimdir.verememişsem de yapacak birşey yok

edit: galiba biraz asabilik var.üstteki mesaj boşuna yazdığımı söylüyor onca yazıyı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 3 Kasım 2014; 2:47:39 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.