Şimdi Ara

Asus X550JK-XO012D vs Victor VIC-G451K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam victor satmak için yapmadığı şaklabanlık yok bunlara inanıp güvenmeyin ilerde pişman olursunuz bunlar cebini düşünüyor kullanıcı umrunda değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın söyleyeceklerimi yanlış anlamayın ama şu yaptığınıza fan boyluk deniyor. Son mesajlarınıza baktım asus x550jk sahibimişsiniz ve hdd sesi sorunu yaşıyormuşsunuz. Hatta hdd yi çıkarıp takmışsınız falan. E bu kadar güveniyorsunuz bu firmaya madem göndersenize servisine. Hem tavsiye ederken de niye böyle böyle bir sorunu var diye eklemiyorsunuz. İlla benim aldığım iyi ben en iyisini bilirim tavırlarınız var.
    Diğer yandan asus övmenize,güvenmenize bir şey diyemem ama victor û da bilmeden yerin dibine sokmanız çok saçma.

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Adam victor satmak için yapmadığı şaklabanlık yok bunlara inanıp güvenmeyin ilerde pişman olursunuz bunlar cebini düşünüyor kullanıcı umrunda değil

aynen qnq aslında asus x550jk dan yazıyom ama victor u övüyorum sırf inselbergin cebine para girsin diye.sonra bölüşüyoz parayı.bu sayede zengin oldum.villadan yazıyom. peki sen kimle anlaşmalısın? koskoca asus seni tutmuş olamaz?

istanbuldaysan(ki profilin öyle söylüyor) gel bir gün oturup konuşalım.ben victoru alayım sen asusunu al gel.2 çay içer muhabbet ederiz. salıdan sonra işim gücüm de yok.birkaç saatini bana ayırırsın olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 3 Kasım 2014; 12:34:49 >
  • Size bu kadar sorun çıkarsn böyle bir ürünü neden hâlâ öneriyorsunuz anlamıyorum daha 2 gün öncesine kadar sırf harddisk sorunu yüzünden çözüm yolları arıyorken bugün gelip başkalarına sorunlarını anlatmadan tavsiye varıyorsunuz gerçekten nickinizin hakkını vermiyorsunuz.

PSN: Gkhan93
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim onu alma kanaatindeyim zaten bu arada benim alacağım bileşenlerin içinde mSATA yok normalde mSATA slotu bulunuyor sonradan ekleyebiliyorsun :)
    Evet kardeşim onu bende araştırırken gördüm fakat söyle bir sey var ürün freedos geliyor ve windows kurulumunu kendiniz yapıyorsunuz.orada yazan arkadaş forumdada birkaç konus açmıs ve video dair cekmiş fakat söyle bir sey varki bu durum tamamen arkadaşın hatasından dolayı Barış abiye sorduğumda "Malesef ürünler işletim sistemi ile satın alınmak yerine kendi işletim sistemlerini kurmayı tercih eden ve bu konuda çok tecrübeli olmayan kullanıcılar tarafından alındığından yanlış kurumlar yada güncellemeler sırasında fanın devreye girmesini yanlış algılayan kullanıcılar tarafından yapılmış videolar olabiliyor ama biz de dikkat edersen sadece 1 kullanıcı tarafından yapılmış 1 video var ve o kullanıcıda güncellemeler sırasında fanın devreye girmesini panik yaparak ve hata görerek bu tip bir video çekti. Sonrasında zaten ürününü özel olarak teknik servise alarak inceledik ve herhangi bir hatada yoktu üründe." mesajını iletti şuan o arkadaşta sorunsuz bir şekilde kullanıyormus..Ariyetten ilk kurdugu cd'deki w8 için driver sürücüsü ve ethernet driveri yüklü değil içinde diğer cd w7 oldugundan sorunsuz bir sekilde yüklemiştir..

• Aynen hocam :D Yahu bizim kuzen 10.sınıfa gidiyor bilişim öğrencisi sıfında note 2 ,note 3 ,s3,s4 kullananların haddi hesabı yokmuş daha telefonlarının AMOLED mi LCD mi ekrana sahip oldugunu bilmiyorlar bırak bilgisayarı yahu bilişim okuyorlar teknik derslerinde köyden gelmiş gibi bakıyorlarmış yani bu zamanda meraklı kişilerden başka ilgilenen yok adamlar nasıl olsa yenisi cıkıcak düşüncesiyle aldıgından özelliklerine fazla aldırmıyorlar :) işte bizimde bu kasap arkadaşımız taslaksız söylemler yapıyor asus'u kötülemiyorum fakat inceleme konusunda bile hdd'den ses cıktıgını söylüyorlar bu yüzden victora yönelmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VagabondLAD -- 4 Kasım 2014; 19:00:46 >
  • Kardeşim sen bilirsin ben olsam Asusu alırdım bunun ileriside var dostum Bu merdiven altı firmanın ne yapacağı belli olmaz
  • Kardeşim general mobile'de 2 sene öncesinde bilinmiyordu televizyonlarda cıkıyordu çin malı telefon gibi :D fakat şimdi yerini aldı ve saglam telefonları var her ne kadar önünde daha iyi firmalar olsa bile yani bir firmanın genişlemesi için önce sen adım atmalısınki oda genişlesin ona bakılır kalırsa monsterde zamanında böyleydi adını duyuran güvenilir diye bişey yok.aslında söyle bişey var kardeşim daha cok ünlü firmalar en fazla sikayet alınan firmalardır çünkü zaten belirli bir kitlesi var o yüzden baştan sağma yapıyorlar benim 3 sene önce aldıgım hp pavillion marka ürün var pcyi garantiye götürdüğümde 20 küsür gün beklediğimi bilirim 2 3 saatlik işi 20 günde yapıyorlar üstelik kendin değiştirsen garanti bozuluyor böyle durumlar her firmada mevcut markanın tanınmış veya tanınmamış olması söz konusu değil :)
  • VagabondLAD V kullanıcısına yanıt
    Bende Türk malı ürünleri destekliyorum, yanlış anlaşılmasın. İçimde yatan bir "Apple fanboy"luk dışında tüm alışverişlerimde TR odaklı olmaya çalışırım.

Yalnız burada Monster da Victorda ( 1 kez ) gördüm, dokundum. Kesinlikle F/P ürünü cihazlar, güzel güzel oynarsınızda. Ama estetik ve malzeme kalitesi olarak zayıf geliyor bana. Bu da bu fiyat çerçevesinde normal maliyetleri kısmak zorunda kalıyor firmalar rekabet için. fan sesi çıkması normaldir, oyun bilgisayarı tabii ki fanı çalışacak.

Fan Sesi seviyesini ise ben donanım ve mühendislik kalitesiyle orantılı olarak görüyorum.
    ilk nesilden bir MSIGE60'ım vardı, nasıl ısınıyordu fan kükrüyordu, aynı serinin GTlerine baktığımda ise ısınmadan ve daha az sesli çalışıyordu cihaz.
    Kısacası her kuruşun karşılığı oluyor.

kısıtlı bütçeler için Victor, Monster tercih edilebilir, edilmelidir de. Bu fiyata daha iyi donanım bulamazsınız.
    Victor markasının imajını artırması zamanla olacak, insanlar doğal olarak ön yargılılar, özellikle Türkiye gibi ithal marka özentisi bir toplumda TR markalarının isim yapması daha da zorlaşıyor. Bizim insanımız afedersiniz "öpülmeyi " çok sever ithal olsun da sorun değil 2 ay evden çıkmam, yemeyi içmeyi keserim öderim.

tabii burada Türk markalarının da suçu var, kaliteyi, işçiliği düşük tutuyorlar maliyetleri kısmat için, bu da müşteri kalitesini ve zaten halihazırda bulunan ön yargıyı tetikliyor iyicene.

• quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

servis, ürün kalitesi ve marka güvenirliliği açısından Asus daha mantıklı.

bencede özellikle şu model

https://www.notebookadresi.com/arama?filter_name=XO012D
  • Aeheheheheheh aynen kardeşim.Bende ilk başta asus'u tercih ediyordum.Fakat araştırdığımda ki farkları zaten belli victorun önde olduğu kanaatini gözlemledim. Asusta iyi bir makina fakat Victor'un kaçırılmaması gereken bu ürünü karşısında biraz düşük kalıyor. Tabi bunu anlayabilene :)
  • ya arkadaşlar herke aldığı laptopu hayırlsı ile kullansın ya asus da victorda f/p laptoplar eksileride artılarıda var yani fanboyluk yapmaya gerek yok şu şu dersiniz herkes kafasına yatanı alır kimseninde hiç bir firmayı kötüleme hakkına sahip değildir ben asus kullanıyorum ama victoru da alıp kullanmak isterim açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.