Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.040
Cevap
230
Favori
712.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Windows kurulumu yaparken bicimlendirmeyi,bolunlerdirmeyi dogru yaptiniz mi?

Hocam cihazı nova bilgisayardan almayı düşünüyorum ama bir sorunum var windows işini orjinal alsak ne kadara maal olur bize ve alana kadar cihazı kullanabilir miyiz ? Önerilerinizi almak isterim.

Uni ogrencisi isen dreamspark diye birsey var, beles w8.1. Arastir.

Teşekkür ederim hocam windowsu bilgisayara indirip next next yaparak mı kuruyoruz buradan indirdiğimizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Beyler benim asus x55jk laptopun ekranında yukardan aşağıya dik çizgi oluştu.Bu garanti kapsamındamıdır?
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu

Dun intel hd ve nvidia ekran kartını tekrar kurdum.Sabah bilgisayarı açınca o çizgi ortadan kalktı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam cihazı nova bilgisayardan almayı düşünüyorum ama bir sorunum var windows işini orjinal alsak ne kadara maal olur bize ve alana kadar cihazı kullanabilir miyiz ? Önerilerinizi almak isterim.

Teşekkür ederim hocam windowsu bilgisayara indirip next next yaparak mı kuruyoruz buradan indirdiğimizde

Forumda konulari var, yoldayim anlatamam uzun uzun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Forumda konulari var, yoldayim anlatamam uzun uzun.

Konusu varsa bulurum hocam bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

• metinsemer kullanıcısına yanıt
    Hocam bende sizinle ayni durumdayim. Arastiriyorum, birlikte bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Hocam bende sizinle ayni durumdayim. Arastiriyorum, birlikte bakalim

Hocam bir blog sitesinde buldum isterseniz link atayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

quote:

Orijinalden alıntı: chips

quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

quote:

Orijinalden alıntı: chips

Daha önce çok defa ekranda yaşadığım görüntü sorununu yazdım ancak sorun ya arada kaynadı ya da baska bişey oldu, konu unutuldu gitti.
    Bugünlerde bu topik açıldığından beri günümüze kadarki yazışmaları biraz okudum ve gördüm ki o sorun birçok kişide var ama farkında degil. Ya kronik ya da birçok cihazda var.
    Ancak kullanıcılar bunu solukluk olarak görüyor. Bahsettiğim doku, görüntüde renklerin de cansız olmasına neden oluyor.
    Cihaz işlemcisi olsun, ekran kartı olsun, bu fiyatlarda rakipsiz. Ancak diğer elemanlar için aynı durum sözkonusu değil. Ekran makul fiyatlara sonrada servis veya kendimiz tarafından değiştirilebilir ise, mükemmel olur. Ekran değiştirme konusunda araştırması olan var mı?

Ne gibi bir sorun tam oalrak açıklarsan kendi laptopumda kontrol edebilirim

Hocam sorun şu: ekranda hareket olduğu anda ince bi tül dokusu gibi bi kumlama vari görüntü oluyor. Renklerde sanirim bu nedenle çok soluk, yani kırmızı kırmızı değil mavi de mavi değil. Video da izlesem, ekranda bir pencereyi de hareket ettirsem o doku oluşuyor. Hassas gözler bunu farkediyor.
    Bir de klavyrnin ortası diğer sag ve soldan daha yüksek.

Valla bunu farkedebileceğim bir video veya başka bişey varsa soylersen kontrol edebilrim yoksa farketmedim birde bn ıntel lin renk ayarlarını hiç ellemedim çünkü buradaki o ayar renkleri çok berbat ediyor bnce denetim masasında görüntü ayarlarında renk i ayarla butonu var oradan çok da güzel bir şekilde ayarladım çok memnunum

Demekki bendeki pc de kusur vardı. Zaten aynı paneli kullanan k555ln ve x555ln yi inceledim, o bozulma yoktu, renkler de daha iyiydi (çok iyi değil ama iyi) bendekinde mavi adeta yok gibiydi, gri gibi oluyordu.

• quote:

Hocam ekran uzun sure bakinca gözü kurutuyor mu? Agri ve parcalanma hissi yaratiyor mu? Benim eski laptopum casper di, onun ekranina bakmaktan göz kurulugu basladi. Gozumu cok yipratiyordu ekrani. Tek endiselendigim nokta o.

Öyle birşey yaşamadım. Ama hareket ile birlikte kumlama gibi bişey oluşuyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla 200-300 bir fark oluyor ama çok emin değilim gardaşım.

Teşekkür ederim hocam bir sorum daha var windows yüklemeden bilgisayarı kullanabilir miyiz ?

Şaka mı bu ? Tabi ki hayır. İçinde dos var. Dos sadece windowsu yükleyebilmeni sağlar. Yani hayır, kullanamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyalci52

Arkadaslar bu wifi baglantisinin kopmasinin tek cozumu win 7 yuklemek mi ? Internette birkac bisi vardi denedm ama olmadi.

8.1 kullanıyorum pc nin yanında gelen dvd den kurdum sürücüleri hiç kopma yaşamadım eğer denemediysen oradan kur wi-fi sürücüsünü

• Geçen gittigidiyor kampanya yapmıştı..
    Kampanya yapılınca ebrarda fiyatı dusurmustu

Suan n11 de kampanya var insallah bir firma indirim yaparda firsat bekleyen arkadaslar 1500-1600 civarina alirlar.

• metinsemer kullanıcısına yanıt
    İyi olur hocam verin bakiyim ordan laptop geldiginde direk kurarim

• quote:

İyi olur hocam verin bakiyim ordan laptop geldiginde direk kurarim

http://hakankaplanoglu.com.tr/windows-8-1-lisans-bedava/
    Burdan buldum hocam

• Arkadaşlar 2 sorum olacak,

1- 23" full hd samsung monitörü bağlayarak 1920x1080 çözünürlükte oyun oynarken herhangi bir takılma veya fps sorunu yaşamıyorum ancak televizyona bağladığımda ciddi takılmalar oluyor. bunun bir çözümü var mıdır?

2- oyundayken hangi ekran kartını kullandığını nasıl anlayabilirim ?

cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden sağolun.
  • Oyun tavsiye :

Cities Skylines ,türü :Şehir kurma simülasyon ,rts.

İlk başlarda kesin sıkıcı,bayıktır önyargısıyla başlıyorsunuz ,ama işleri yavaş yavaş kavrayınca tutku haline dönüşüyor , işten eve dönerken şehire şunu da yapmalıyım bunu da eklesem iyi olur demeye başlıyorsunuz,enfes yapmışlar .Türden hoşlananlar için şiddetle tavsiye ederim.

Oyunu 2 gündür oynuyorum ,olmaz böyle bir şey! Harika, simcity unlimited 3000'den sonra hiç şehir kurma oynamamıştım.
    Detaylı fakat detaylarla sıkmayan ,arayüzü kolay kullanılabilen,Kasaba ölçeğinden dev bir şehri adım adım inşaa ediyorsunuz , almayanlara öneririm ,parasını defalarca hakediyor.Grafikleri de oldukça doyurucu ve esnek.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenesto

Arkadaşlar 2 sorum olacak,

1- 23" full hd samsung monitörü bağlayarak 1920x1080 çözünürlükte oyun oynarken herhangi bir takılma veya fps sorunu yaşamıyorum ancak televizyona bağladığımda ciddi takılmalar oluyor. bunun bir çözümü var mıdır?

TV'ye taktıktan sonra hertz ayarını 60 yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu sorun Asus'a özgü değil , win8.1 yüklü tüm laptoplara ait genel bir sorundur....

Kimi arkadaşlar (bende dahildim ) wifi nin olur olmaz kopmasından muzdaripti.

%100 ,ksein ,net bir çözüm için halen gözlemi sürdürmekteyim (senaryoları teker teker test ediyorum ) Fakat daha evvelden yine bu konuda paylaştığım çözüm şu andaki tek çözüm olarak gözükmekte.

wifi bağlantısı aktif browser bağlantısı olmadığında kopmakta ,windows pilde çalışırken güç tasarrıfı yapmak içinbağlantıyı kesiyordur diye yorumlamaktayım.

Bunu ,aygıt yöneticisinden ,ağ bağdaştırıcılarının ikisininde özelliklerinden "güç yönetimi" sekmesinde "güç kazanmak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" kutusundaki tik'i kaldırın.Her iki bağdaştırıcı için de yapın.
    Böylelikle modem bağlantısı daha güçlü olacak ve olur olmaz kopmayacak.

Dediğim gibi ,kendi yorumumdur ,ancak şu ana kadar bulabildiğim izahat budur, yanlış yorumluyor olabilirim ,ama işe yarıyor mu ,evet yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: erenesto

Arkadaşlar 2 sorum olacak,

TV'ye taktıktan sonra hertz ayarını 60 yap.

cevap için teşekkürler ama zaten 60 hertzde çalışıyor.
  • Arkadaslar bugun bu modeli alıcam n11 de indirim var (111 TL) alayim mı ? yoksa pcdepodon 50 lira fark oluyo gece ordan mı alayim fark edermi sizce.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    siz bilirsiniz, gerçi benim durumumla sizinki biraz farklı. ben satıcıya da ayar olduğum için değişim amacıyla göndermiştim o arızayı gösterip, klavyeyi değiştirip geri yolladılar. satıcı garanti belgesini kaşelememiş ve imzalamamış diye. ha birde ben bilgisayar müh. öğrencisiyim, dolayısıyla klavyede kod yazma vs çok uzun süre kullanıyorum klavyeyi. benim için şart gibi bir şeydi.
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.