Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.040
Cevap
230
Favori
712.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Suan 1720 tl indirime girdi yine 1670 i gordukten sonra bunu almak koyar, birdahaki indirimi bekliyim

yazdığın rakamdan anladığım havale ile alacaksın

bak burada zaten Havale: 1,695.85 TL neredeyse senin yazdığın fiyat

n11.com dan alınır mı acaba güvenilir midir bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3578804 -- 31 Mart 2015; 22:37:26 >

• 240 gb ssd onerirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu wifi baglantisinin kopmasinin tek cozumu win 7 yuklemek mi ? Internette birkac bisi vardi denedm ama olmadi.

• Beyler kadıkoy civarında asus servisi varmı?
  • darkwaters kullanıcısına yanıt
    Dedigini denedim isinma yok gercekten veritical acinca ama sunu sormak istiyorum isiniyor diyen fazla insan yok herkez veritical mi aciyor veritical kapatinca herkezde isi 90 dereceyi buluyormu egerki sorun benim bilgisayarda ise yeniden servise gondermeyi dusunuyorum bide yeni oyunlarda veritical acarsam kasma yaparmi

• quote:

Orijinalden alıntı: yenal5353

Dedigini denedim isinma yok gercekten veritical acinca ama sunu sormak istiyorum isiniyor diyen fazla insan yok herkez veritical mi aciyor veritical kapatinca herkezde isi 90 dereceyi buluyormu egerki sorun benim bilgisayarda ise yeniden servise gondermeyi dusunuyorum bide yeni oyunlarda veritical acarsam kasma yaparmi

Vertical ı kapatmak hiç bir işinize yaramaz, sadece zararı olur, verticalı sadece bir ekran kartı kaç fps verebiliyor diye test ederken kapatılır onun dışında kapatmak mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 31 Mart 2015; 23:16:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    ben sordum böyle böyle sorunlar yaşadım diyede sen demedin mi bence iade etme diye. iade edince artık karalabilir mi oldun.. senin söylediğin pc ler 2500 tl. o fiyatlara bende çıkabilirdim. sitede sadece sen ciddiye alıp mesajlarımı cevaplamıştın şimdide laptopu itin totosuna sokuyorsun.. fanboyluğun alasını yapma. objektif ol. ben hala memnun değilim öyle aman aman ama iade etseydim de senin bu yaptığın karaktersizliği yapmazdım. fiyatı uygun olsn diye alırsan bunları bekleyeceksin. 3 kuruşa 5 köfte yok. ekranda kör eder bilmem ne demişin. hangi ekran göze zararlı değil açıkla ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenal5353

Hocam bunu açmak hiç bi oyunda kasma yapmaz muhtemelen herkes bunu açık kullanıyordur.
    Benim işlemcim de bu ayar kapalıyken bazı oyunlarda 90 derecelere çıkmıştı yani gayet normal bi durum bu.
  • Ben sorunsuz bir şekilde win 8.1 kurdum hemde hayatımda ilk defa netten baka baka yaptım zor bişeyde değilmiş hani . Autecad de kullanmadım ama netcad kullandım bir sıkıntı çıkarmadı autocad de kullananlar vardı forumda bir sıkıntı çıkarmaz ya
  • Ben full ayarlarda cs go oynuyorum ve bimden aldığım 12 tllik soğutucum var bi gün test edeyim dedim max 55 derece falan oldu. Bu normal bi ısı mı, iyi mi, kötü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzozcuselim

Ben full ayarlarda cs go oynuyorum ve bimden aldığım 12 tllik soğutucum var bi gün test edeyim dedim max 55 derece falan oldu. Bu normal bi ısı mı, iyi mi, kötü mü?

Bu soğutucunun içinde klima mı var ? Ben 85 derece ile oynuyorum. Daha doğrusu oynuyordum. Pc'nin eline vermeden hemen önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Windows kurulumu yaparken bicimlendirmeyi,bolunlerdirmeyi dogru yaptiniz mi?

Hocam cihazı nova bilgisayardan almayı düşünüyorum ama bir sorunum var windows işini orjinal alsak ne kadara maal olur bize ve alana kadar cihazı kullanabilir miyiz ? Önerilerinizi almak isterim.
  • egzozcuselim kullanıcısına yanıt
    Hocam cs go da kaç fps alıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Hocam cihazı nova bilgisayardan almayı düşünüyorum ama bir sorunum var windows işini orjinal alsak ne kadara maal olur bize ve alana kadar cihazı kullanabilir miyiz ? Önerilerinizi almak isterim.

Bildiğim kadarıyla 200-300 bir fark oluyor ama çok emin değilim gardaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

quote:

quote:

Bildiğim kadarıyla 200-300 bir fark oluyor ama çok emin değilim gardaşım.

Teşekkür ederim hocam bir sorum daha var windows yüklemeden bilgisayarı kullanabilir miyiz ?

• pc yi satıyorum arkadaşlar nakit ihtiyacından dolayı

http://forum.donanimhaber.com/m_104346220/f_//tm.htm#104346220
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzozcuselim

Ben full ayarlarda cs go oynuyorum ve bimden aldığım 12 tllik soğutucum var bi gün test edeyim dedim max 55 derece falan oldu. Bu normal bi ısı mı, iyi mi, kötü mü?

Bu normal bi ısı değil gereğinden fazla düşük acaba oyun bittikten sonra mı bakıyorsun ısı değerine yoksa oyun esnasında da işlemcinin max çıktığı ısıyı ölçen ve kayıtlı tutan bi programla mı bakıyorsun keza oyun bittikten sonra bakıyorsan düşük çıkabilir.
    Hatta oyunun menüsündeyken ile oyunu oynarken arasında bile ısı farkı olur.
    Ben de full ayarlarda cs go oynuyorum bu kadar düşük değer hiç görmedim.
  • 3578804 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam pcdepo dan alin en guvenilir orasi. Hediyeleri de var.

• darkwaters kullanıcısına yanıt
    tmm tesekkur ederım o zman benım bılgısayarda problem yoktur yeni bişey daha öğrendim saolasın
  • quote:

quote:

Uni ogrencisi isen dreamspark diye birsey var, beles w8.1. Arastir.

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.