Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.042
Cevap
230
Favori
712.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ssd konusunda kararsiz kalan arkadaslar size tek lafim eger gucunuz yetiyorsa herseye ragmen ssd alin. Ama sunuda gozonunde bulundurun, kesinlikle aldiktan sonra birdaha hdd kullanmak istemeyeceksiniz. Ssd candir can

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Lcd çalişmıyor

Ama buyuk ekranda ets2 oynamayi kafaya taktim, direksiyon alıp

http://www.bekoyetkilisatici.com/Beko-B50-LEL-2B-Led-Tv_2519.html#0

Evde bu tvden var bu rahat oynatirmi euro trucku?

Up

48' Led tv'de sorunsuz oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jose Mari

Ssd konusunda kararsiz kalan arkadaslar size tek lafim eger gucunuz yetiyorsa herseye ragmen ssd alin. Ama sunuda gozonunde bulundurun, kesinlikle aldiktan sonra birdaha hdd kullanmak istemeyeceksiniz. Ssd candir can

çok iddialısın peki ssd hız dışında performansıda etkiliyo mu mesela mimarlık öğrencisiyim render süresini hddli bir x550jk ya göre bayağı bir hızlandırır mı ? şuan hp dv6 var bende 6-7 saat tek bir renderı beklediğimi biliyorum gına geldi artık. X550jk yı da aldıkda kullanmak nasip olmadı daha.

• severin S kullanıcısına yanıt
    Hocam 8gb ram i nerden siparis verdiniz bende almak istiyorum.

• merhaba bir sorum olacak,

Asus sitesinden modelle ilgili ne varsa kurdum. Asus'un ya da kart üreticilerinin wireless ve bluetooth yönetimini yapmamız için bir programı var mı yoksa ben mi tam kuramadım anlayamadım. Genelde çoğu notebookta oluyor bu tip programlar. Aynı şekilde kamera için de ayar yapılmasını sağlayacak bir program bulamadım. Son olarak benim fn+f2 tuşları uçak modunu kapatıp açıyor. bunu sadece wireless ı açıp kapayacak şekilde nasıl ayarlayabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenesto

merhaba bir sorum olacak,

Asus sitesinden modelle ilgili ne varsa kurdum. Asus'un ya da kart üreticilerinin wireless ve bluetooth yönetimini yapmamız için bir programı var mı yoksa ben mi tam kuramadım anlayamadım. Genelde çoğu notebookta oluyor bu tip programlar. Aynı şekilde kamera için de ayar yapılmasını sağlayacak bir program bulamadım. Son olarak benim fn+f2 tuşları uçak modunu kapatıp açıyor. bunu sadece wireless ı açıp kapayacak şekilde nasıl ayarlayabilirim ?

driver booster 2 yi kurup taratın.
  • driver anlamında sıkıntım yok hocam. programlarla ilgili sormuştum ama çokta önemli değil.

bir de şöyle bir sorun yaşıyorum son 1 saattir. 2 gün önce makineyi aldığımda win 8.1 uefi kurulumu yaptım. elimdeki oyunlardan fifa 15 ve cod advanced warfare yükleyerek denedim ve sorunsuz şekilde oynadım. bugün sabah windows güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarda genel olarak az hissedilen ama oyunlarda ciddi şekilde hissedilen takılmalar meydana geldi. bununla ilgili bir öneriniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

beyler bf hardline yi deneyen oldumu ben almayi düşünüyorumda oyunu sıkıntı cıkarır diye korkuyorum ?

Hic oynayan yokmu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: erenesto

driver anlamında sıkıntım yok hocam. programlarla ilgili sormuştum ama çokta önemli değil.

bir de şöyle bir sorun yaşıyorum son 1 saattir. 2 gün önce makineyi aldığımda win 8.1 uefi kurulumu yaptım. elimdeki oyunlardan fifa 15 ve cod advanced warfare yükleyerek denedim ve sorunsuz şekilde oynadım. bugün sabah windows güncellemesi yaptıktan sonra bilgisayarda genel olarak az hissedilen ama oyunlarda ciddi şekilde hissedilen takılmalar meydana geldi. bununla ilgili bir öneriniz var mıdır?

güncelleme sonrası bir süre böyle sorunlar olabilir. indirilen güncellemeler doğrulanırken pc haliyle yavaşlar. 1 günlük çalışma süresi sonunda değişmezse o zaman sorun vardır demektir.
  • peki bekleyelim o zaman. teşekkürler.
  • arkadaşlar selamlar

bundan 5-10 sene önce pc özellikleri ıvır zıvır anlardım ama şimdi kör cahil konumundayım sanırım :)

evde hala xp kullanıyorum o derece :P

bu bilgisizlikle az çok araştırmalarım sonucu maksimum 1800-1900 tl ye alınabilecek en iyi pc bu imiş sanırım.

şuan piyasada olan hemen hemen her oyun oynanabiliyormuş.

bu pc nin tek eksiği ssd olmaması ve ramının 4 gb olması. fakat bu ikisi de sonradan takılabilen arttırılabilen parçalar.

uzun lafın kısası ben bu pc i almaya karar verdim.

şuan piyasads 1750 tl ilr 2050 tl arasında gidip geliyor.

sormak istediğim şu bu pc i 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum acaba bu pc 1 ay içerisinde doların düşmesiyle falan ucuzlar mı? yada herhangi bir site kampanya vebenzeri bir şey yapar mı?

sormak istediğim budur arkadaşlar. ayrıca söylemek istediğiniz bir şey olursa dinlerim elbette.

şimdiden teşekkürler.

• 3578804 3 kullanıcısına yanıt
    Pcdepo yu takipte kal. fiyatlar bir tavan yapıyor ardından da 1650 tl lere kadar düşebiliyor. Ben kendim de bu siteden 1700 tl ye aldım. Fırsatı yakaladığın anda almaya bak.

Akşam 10-11 gibi pcdepoya bak o saatlerde ucuzluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Akşam 10-11 gibi pcdepoya bak o saatlerde ucuzluyor

quote:

Orijinalden alıntı: Dash1905

Pcdepo yu takipte kal. fiyatlar bir tavan yapıyor ardından da 1650 tl lere kadar düşebiliyor. Ben kendim de bu siteden 1700 tl ye aldım. Fırsatı yakaladığın anda almaya bak.

şu anda pcdepoda

İndirimli Fiyat 1,917.97 TL
    Kredi Kartı Tek Çekim Ödeme 1,898.79 TL
    Banka Havalesi ile Ödeme 1,726.17 TL

şeklinde

ben kredi kartı taksitiyle alacağım için 1917 tl yani

acaba bu fiyattan mı 1650 lere düşüyor?

şu anda başka bir sitede kredi kartı taksitli fiyatı 1.819,01 TL

acaba nette ithalatçı garantili olarak mı satılır yoksa direkt asus garantili mi?

• Arkadaşlar bilgisayar yavaş ya. Geçen Cuma günü elime geçti win 8.1 kurdum ama uzun zamandır kullanılmış gibi yavaş. Mesela nvidia denetim masasına tıklayımca 40 sn civarı sonra açılıyor.sizlerde durum nedir ?
  • Kardeşim ben BF4 denedim ve sonuç gayet iyi ama BF Hardline ile aralarında nasıl bir fark var bilmiyorum şimdi de Thief alacağım :)
  • halithalit kullanıcısına yanıt
    Benim sadece nvidia denetim masası ve büyük oyunlarda açılırken yavaş bunun da hard diskten kaynaklandığı kanaatindeyim hem 5400rpm hem de diğer 500GB 5400rpm olan hard disklere göre aşırı hantal HITACHI imiş galiba markası çok dandik açıkçası :) Yeni HDD veya SSD şart 7200rpm 320 GB en az çok sağlam olur :)
    evet o fiyatlardan 1650-1700 gibi fiyatlara düşüyor arada,istersen n11 den de bakabilirsin indirim kuponu falan olabiliyor. ithalatçı garantili satıldığını görmedim ben, asus garantili diye biliyorum hepsi. tabi arada çıkabilir ithalatçı garantili ona dikkat et.
  • oyunlarda makinanın ısısı kaç oluyor beyler bende 90 buluyor sızdede aynı sorun varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenal5353

oyunlarda makinanın ısısı kaç oluyor beyler bende 90 buluyor sızdede aynı sorun varmı

Oyunlarda dikey senkronizasyon ayarı açık mı 90 derece biraz fazla .
  • 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.