Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.040
Cevap
230
Favori
712.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soru cahilceyse cevaplama sana zorla cevapla diyen mi var. Çok bilmiş ukala şey her forumda senin gibi çok bilmişler olmak zorunda mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM'dan değil kardeşim bende de 4 GB olan modeli var yüksek ayarlarda gayet iyi performans alıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_104234874/tm.htm
    Burdan bakabilirsin. Isı değerlerine baktın mı? Bazıları HDD'den olabilir diyor fakat bence yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmnCLK

RAM'dan değil kardeşim bende de 4 GB olan modeli var yüksek ayarlarda gayet iyi performans alıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_104234874/tm.htm
    Burdan bakabilirsin. Isı değerlerine baktın mı? Bazıları HDD'den olabilir diyor fakat bence yanlış.

Vallahi anlamadım gitti ya.. Kafayı yedircek bana en sonunda. Norton 360 yüklü o mu yapıyor diye düşünüyorum şimdi ama o da imkansız. PC'de bir gariplik var. Oyuna rahat 2-3 dakika sonra girebiliyorum, oyun kapandıktan sonra da 2-3 dakika sonra kendine geliyor.. Format atıp yeniden deneyesim var ama ona da gözüm yemiyor.. Nvidia experience oyunu optimize edemiyor. Yani PC'de bir gariplik var ama çözemiyorum malesef

• Sniper 3 ve l4d 2 performansları nasıl oyanayan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ouz77

Arkadaş kafayı yemek üzereyim. 4GB olan modeli kullanıyorum geri sayfalarda da yazdım cevap gelmedi. win 8.1 ile kullanıyorum. BF4 aldım kurdum ayarlarını Medium'a getirdim ama halen oyun başladıktan 5 dakika sonra aşırı ısınma ve donma oluyor. Nvidia ekran kartını seçtim otomatik kullanmıyorum artık. Ona rağmen böyle.. Nvidia experience ile performans için optimize ettim yine aynı.. Bir ayarı mı var bu zıkkımın yoksa 4 gb ram olduğu için mi böyle oyun yüklü olan varsa yardım etsin yahu

Bende de 4 gb ama bf4 te öyle bir sorunum yok hatta full hd ekranda high ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum.
  • quote:

quote:

RAM'dan değil kardeşim bende de 4 GB olan modeli var yüksek ayarlarda gayet iyi performans alıyorum.http://forum.donanimhaber.com/m_104234874/tm.htm

Vallahi anlamadım gitti ya.. Kafayı yedircek bana en sonunda. Norton 360 yüklü o mu yapıyor diye düşünüyorum şimdi ama o da imkansız. PC'de bir gariplik var. Oyuna rahat 2-3 dakika sonra girebiliyorum, oyun kapandıktan sonra da 2-3 dakika sonra kendine geliyor.. Format atıp yeniden deneyesim var ama ona da gözüm yemiyor.. Nvidia experience oyunu optimize edemiyor. Yani PC'de bir gariplik var ama çözemiyorum malesef

Kasma esnasında disk kullanımı, cpu ve ram kullanımları nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Sniper 3 ve l4d 2 performansları nasıl oyanayan var mı ?

Sniper Elite 3 full hd de high ultra akıcı oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snorlanx

Sen nasıl bi trolsun ya ben ekran kartı ne işe yarar mı diye sordum kardeş ? hayal mi goruyon şizofren misin ?.

• Arkadaşlar Windows 7 64bit için Conexant Audio Driver çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

quote:

Nasıl bakıyoruz ona acaba ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

quote:

Nasıl bakıyoruz ona acaba ?

oyun acıkken kasma esnasında ctrl alt del tusuna bas oradan gorev yonetıcısını calıstır bak bakalım değerler nasıl...

• arkadaşlar bilgisayarını pc depodan alıpta hdd sinde cızırtı olan varmı ? benim cihazım 2 günlük hddsinde cızırtılar var. pcdepo ya mail attım iadesini veya değişim talep ediyorum diye. olmadı doa raporu felan alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

arkadaşlar bilgisayarını pc depodan alıpta hdd sinde cızırtı olan varmı ? benim cihazım 2 günlük hddsinde cızırtılar var. pcdepo ya mail attım iadesini veya değişim talep ediyorum diye. olmadı doa raporu felan alırım.

W7 kur düzelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Bende win7 starter var. Eski laptopun lisansli dvd si. Onu kursam aldigim zaman laptop u isimi gorur mu?

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    cidden win 7 ile alakalı mı ?
  • quote:

cidden win 7 ile alakalı mı ?

ses sorunu yaşayanların %95 i windows 8.1 kullanan kesim, geri kalanınında hdd si arızalı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Bende win7 starter var. Eski laptopun lisansli dvd si. Onu kursam aldigim zaman laptop u isimi gorur mu?

şimdiye kadar hiç eski bilgisayarın lisansını yenisine girmeyi denemedim açıkçası ama olur muhtemelen, ben windows7 ultimate kurdum kütür kütür çalışıyor, ssd de takcam ama hdd caddy yi 1 aydır bekliyorum, gelince crucial m550 takıcam ondan sonra deme keyfime. bence şimdiden ucuz windows 7 edinmekte fayda var, windows 10 çıkınca ücretsiz geçer kullanırsınız, windows 8.1 alıp çok para vermeyin bu devirde, ikiside windows 10 olcak neticesinde
    NOT: isteyene windows 7 yide windows 8.1 ide çok ucuza temin edebilirim. PM atmanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 29 Mart 2015; 13:28:11 >
  • quote:

arkadaşlar bilgisayarını pc depodan alıpta hdd sinde cızırtı olan varmı ? benim cihazım 2 günlük hddsinde cızırtılar var. pcdepo ya mail attım iadesini veya değişim talep ediyorum diye. olmadı doa raporu felan alırım.

Pc depodan zor alırsın paranı

• arkadaşlar merhaba,

bu modeli ebrar bilgisayardan aldım. dün ulaştı 2 gündür kullanıyorum. win 8.1 uefi kurulumu yaptım bahsedilen HDD'ten ses gelme veya sesle ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. HDD'ten ses geliyor ama kulağınızı makineye yapıştırmanız lazım. bu da doğal işlem sesleri o kadar olması normal geliyor. bilgi olması açısından yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenesto -- 29 Mart 2015; 15:18:10 >
  • Arkadaşlar bilgisayarı son birkaç haftadır kötüleyen zihinlere ithafen birkaç şey yazma ihtiyacı hissettim. Öncelikle bu şahsiyetlerin kesinlikle Asus X550JK kullanıcısı olduğunu düşünmüyorum. Bence bu arkadaşlar 2500 - 3500 tl aralığında GTX850M veya GTX860M ekran kartlı ve bizim işlemci muadili olan cihazlar almış kişiler. Asusun fiyatının makul olmasını hazmedemeyip verdikleri paralara yanan ve aleti kötülemeye çalışan birkaç kişi bunlar. Ben Asus tan son derece memnunum ilk bundan önceki Asusumu 8 yıl kullandım ufak bir tamirat yaptım ve hala çalışıyor. Ben X550JK yı 1500 e mal ettim + 180 tl 8 Gb Ram + 170 tl 750 Gb 7200 RPM HDD = 1850 tl. Üründe şu anda ne ısınma, ne kasma, ne HDD sesi nede herhangi bir problem var. İş yerimdeki 5000 tl lik work stationlara yakın performans alıyorum. Lütfen bu ürünü kötüleyen arkadaşlar 1850 - 2000 tl ye bana bu özelliklerde bir alternatif göstersinler. Gösteremiyorlarsa kafa şişirmesinler, konuyuda kirletmesinler. Millete kazık yemişsiniz demeyi bırakıp kendi yedikleri kazığa yansınlar. Saygılar..

• 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.