Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (9 Mobil) - 3 Masaüstü9 Mobil
5 sn
21.037
Cevap
230
Favori
728.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten öyle bi fark yok bende usb'den atacaktım. 8.1'i usbye yükledim Usb'yi taktım fakat Boot Device menüsünde sadece Hdd ve dvd vardı, daha sonra security kısmına girdim usbyi görmesi için ayar sebebiyle çıktığımda boot option priorities kısmı bomboştu hdd ve dvd boot listesinden kalktı. Şimdi bilgisayarı açtığımda direk biosa giriyor servis kaydı oluşturdum.

Endişe etmeyin bu benim genel bahtsızlığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastJedi9 -- 21 Ocak 2015; 18:17:45 >

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101808012&p=1#101808012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Martin Skrtel

Zaten öyle bi fark yok bende usb'den atacaktım. 8.1'i usbye yükledim Usb'yi taktım fakat Boot Device menüsünde sadece Hdd ve dvd vardı, daha sonra security kısmına girdim usbyi görmesi için ayar sebebiyle çıktığımda boot option priorities kısmı bomboştu hdd ve dvd boot listesinden kalktı. Şimdi bilgisayarı açtığımda direk biosa giriyor servis kaydı oluşturdum.

Endişe etmeyin bu benim genel bahtsızlığım

aynı bende de var ,

2 defa usb den windows kurdum , ancak ta başından beridir bios boot menu de usb ye hiç rastlamamıştım...Usb den windows yükleyeyim diye girdiğim biosta usb boot seçmeden (öyle bir opsiyon yok boot menude ) çıktıgımda 2 seferınde de usb den boot edip win kuruldu...

Zaten satılan cihazların tahmin edemediğim bir kısmı refurbished ((( bazen refurbishedler sıfırlardan daha iyi oluyor(olsaı arızalarında önüne geçmek için tam tamir etmekteler..ya da parça değiştiriyorlar ,refurbished kötü değildir diyebiliriz...)))) bu sebeple tedirgindim , şimdi iyice sinirlerim bozuldu...

Servis yolu gözüktü....

• Hocam ilk formatı DVD ile atın sonrasında istediğiniz gibi atabiliyorsunuz. Sanırım Freedos yüklüyken sıkıntı oluyor USB.
  • Sevinçten kafam tavana çarpacak yaptım sorun çözüldü

http://forum.donanimhaber.com/m_70031951/tm.htm

Şu sayfada teknik servisle görüştüğünü söyleyen arkadaşın yazdıklarını birebir uyguladım açıldı sorun çözüldü şimdi w8.1'i yüklüyorum

Orijinalden alıntı: Martin Skrtel

Sevinçten kafam tavana çarpacak yaptım sorun çözüldü

http://forum.donanimhaber.com/m_70031951/tm.htm

Şu sayfada teknik servisle görüştüğünü söyleyen arkadaşın yazdıklarını birebir uyguladım açıldı sorun çözüldü şimdi w8.1'i yüklüyorum

Hocam cok sevindim

• aygıt yöneticisinde pci basit iletişim denetleyicisi de uyarı var cd den driverları yükledim neyden kaynaklanıyo win 8.1 yüklü

15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | Windows 8.1 Pro
  • sinyalci52 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk formatı USB ile yapamamıştım fazla kurcalamadan DVD takıp kurulum yapmıştım.

Hadi ya..
    Öyleyse
    www.storagereview.com
    Samsung Spinpoint M9T Hard Drive Review | StorageReview.com - Storage Reviews
    http://www.storagereview.com/samsung_spinpoint_m9t_hard_drive_review
    takma ihtimalim nedir
    15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU |Kingston 120Gb Hyperx 3K SSD| 2TB 5400 RPM HDD | 12 GB 1600 MHz DDR3L RAM |WİNDOWS 8.1 PRO

• Klavye kalitesi nasıldır ?

• Arkadaşlar uefi ile format atmak istiyorsanız flash belleğinizi uefi format biçiminde işletim sistemini yükleyin bios penceresi var onu bulup flashı seçin sonra yükleme işlemini yapın yüklemek istediğiniz harddisk görününcede komple silip iki ayrı bölüm oluşturup bölümleri biçimlendirin sonrada işletim sistemini kurmak istediğiniz bölümü seçip işletim sistemini kurun
    Anakart: Gigabyte AORUS Elite RGB B450M 3200 MHZ DDR4 - Ekran Kartı: MSI RX 5700 8GB GAMING X 256 Bit GDDR6 - İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X 4.35 GHZ 20MB Cache Soket AM4 - HDD: WD Caviar Green 2 TB Sata - M2SSD: Adata XPG 512 GB SX82oo Pro M.2 Sata - Ram: Corsair Vengeance RGB 8x2 16GB 3200MHz DDR4 - M2SSD: WD 240 GB Green M.2 Sata - Kasa: Dark N10 Pro 3x12cm, 5 Adet led fanlı ve fan kontrolcülü, Cam yan paneli. - Monitör: AOCQ3279VWF 32 inch 75 HZ QHD 2K
  • Ultra ayarda fps sabit 60 iken nadir 58-60 olmasi problem mi ?

Orijinalden alıntı: batturay

aygıt yöneticisinde pci basit iletişim denetleyicisi de uyarı var cd den driverları yükledim neyden kaynaklanıyo win 8.1 yüklü

Beyler aygıt yöneticisine bakar mısınız sadece bende mi öle

1 ay sonra yurtdışına çıkıcam orada uygun fiyatlar, şimdi alsam bunları eklesem veya bir şekilde ekletsem, garanti bozulur mu? daha 1 sene 8 ay garanti var.

ya da alsam asus servis takar mı garanti bozulmaması için? ne yapabilirim yani garanti bitene kadar bu eklemeleri yapamayacak mıyım?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.