Şimdi Ara

Asus x550jk alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır 1500-1600 bütçeyle 128 bit ekran kartlı notebook arıyordum Asusun bu modelini keşfetdim
    Sizce bu pc alınır mı ? En güvenilir site hangisi (Daha önce net ten hiçbirşey almadım)
    Cihazı oyun amaçlı kullanıcam genelde En uygun ve en güvenli nerden alırım ?
    Ayrıca 4 gb ram nasıl takviye edebilirim ? Kendim taksam garanti gider mi ? Uyumlu ram modeli hangisi ve nerden alabilirim ?

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM

• up

• Almanı Tavsiye Ederim Hocam , Bu fiyata bu bilgisayar f/p ürünü, Ayrıca ekran kartı 2300 tllik pclerde bile yok :)
  • Peki fiyatı ne kadara düşerse alayın 1500 liraya yokmu dur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 e düşerse banda haber ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vento Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı gddr5 mi ?

• Kesinlikle alinir Belegurth arkadasimin verdigi konuyu incele zira bf 3 bf 4 gibi oyunlari watch dogs u yuksek ayarlarda oynadim akici bir sekilde

Gtx850m ddr3 dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnsngr -- 10 Eylül 2014; 11:59:30 >
  • Oyle de bi alinir ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hangi siteden almalıyım ? Ne kadara alırsam uygun almış olurum ? RAM slotu 2 adet mi ? ve max kaç GB RAM takılıyor ? Rami kendim takarsam garanti gider mi ? Wifi çekim gücü nasldır ? Hangi marka ve model RAM alayım link verirseniz iyi olur teşekkürler
  • up
  • Şuan pcdepoda 1715 lira sizce nasıl ? site güvenlimi ?
  • hocam o fiyata daha iyisi yok kesinlikle alınır
  • Hocam fiyat düşer mi daha ? ayrıca pcdepo nasıl bir sitedir ?
  • Ben ebrarda 1678 e tek cekim aldim pc depo hakkinda sikayet cok geceleri fiyati düşürür bu firma alacaksaniz 11 ile1 arasi bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: cnsngr

Ben ebrarda 1678 e tek cekim aldim pc depo hakkinda sikayet cok geceleri fiyati düşürür bu firma alacaksaniz 11 ile1 arasi bakin

Ben nakit vericem kredi kartım yok ebrar daha mı güvenli diyorsunuz ? pcdepo da fiyat ucuz gibi
  • Ben alirken 60 lira fazla vereyim kafam rahat etsin dedim gittim tek çekim yaptirdim karta nakit alırlar mi bilmiyorum ama ebrar cok ilgili ve duzgun bir satis yapti memnun kaldim urunu gozumun onunde bantli kutudan acip getirdi bir iletisim kurun derim pcdepo ve sadecenetbook ofiste odeme almiyoruz dedi bana intwrnetten para odeyip gelip ofisten alabilir sin dediler bende ebrari tercih ettim zira mali gormeden para ödemem

• Sorduğunuz ve ileride soracağınız tüm soruların cevapları bu linklerde mevcut

Konu 1

Konu 2

Kullanıcı Kulübü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.