Şimdi Ara

ASUS VG275Q 27' Gaming Free-Sync 1920x1080 1ms 3YIL DSUB 2HDMI DP MONITOR - 971TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.350
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 75 hz imiş.
  • Dellin daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tukenmis kacirdim 1 haftadir arastirdigim monitordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Tukenmis kacirdim 1 haftadir arastirdigim monitordu

1106 TL HP 24.5" 144HZ Omen Z7Y57AA 1ms 2XHDMI DP LED Monitör

https://www.teknolojipazar.com/hp-245-omen-z7y57aa-1ms-gaming-144hz

1125 TL AOC 24" G2460PF DVI HDMI DisplayPort FullHD 144Hz Freesync Led Gaming Monitör

https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/aoc-24-g2460pf-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dvi-vga-freesync-oyuncu-m-P179448190

• neden nvdia gsyncler pahalı? öh kardeşim ya.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Bunlar 24 hocam.Daha iyi mi bilmiyorum anlamam pek ama 27` denemek istedim bu sefer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    suan var gozukuyor lazımsa haber veriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Bunlar 24 hocam.Daha iyi mi bilmiyorum anlamam pek ama 27` denemek istedim bu sefer

144Hz ama hocam kullanım amacınız oyun ağırlıklı mı?
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Oyun artik oynayamiyorum vaktim olmuyor dizi film video vs icin ips panel daha uygun olur diye dusundum ama sonra eger satmak istersem tn panel oyun amacli bisey alirsam daha kolay satabilirim diye dusunuyorum.

Bende 24 inch 144 hz bisey bakiyordum yeterli gelir diye ama ayni fiyatlara 27 inch asus falan gorunce onu arastiriyim dedim.Benim monitorun kondansatorleri bitmek uzere pirpir yapiyor eli kulaginda yani yakinda hic acilmayacak.Simdiden biseyler arasam iyi olur.1000 tl yi gecmeyen fiyat bu monitor icin iyi gibi tek cekincem 1080p nin 27 inch ekranda camur gibi olup olmayacagi.Onu da bugun vatana gidebilirsem orda bir test etmeye calisicam sanki 1080p 27` monitorlerde camurlasiyor biraz.27 icin 2k uygun dusebilir gidip bakmam lazim.Bulaniklik farkedersem 24 alip gecerim artik yapicak bisey yok
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Yok gozukuyor hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.