Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah ve özellikle güneşte ekran gerçekten çok mu parlıyor ?
  • http://www.ultrabookreview.com/4551-asus-transformer-book-flip-tp500laln-review/

İngilizcesi olan bi baksın bence. Üründe bulunan ssd ile ilgili birtakım bilgiler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım
    Aynısını bende yapmak istiyorum, fakat Windows lisans problemini nasıl aştın, ve ikinci olarak Asus driverlarını tekrar nasıl yükledin... Son soru bu durumda garanti dışına çıkar mı ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • mssd olarak hdd yuvasının sağ tarafında gizli olduğunu söylemiş ilerde upgrade edilebilir fakat sökmek biraz uğraştırabilir demiş. bunun dışında normal hdd yi ssd ile değiştirmeyi anlatmış hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado147

quote:

Orijinalden alıntı: blnt66

Asus TP500LB-DN055H bilgisayardan bende aldım.
    Pc prize takınca (şarj'da iken) metal aksamında, ekranın arka yüzeyinde elimi gezdirdiğimde (özellikle elimin tersini) bir elektriklenme, hafif titreşim şeklinde bir şey hissediyorum(televizyonun ekranına elimizi yaklaştırdığımızda olur ya) bu durum sizin Pc'de de var mı kronik bir şeymi yoksa benim pc demi böyle bir durum var.
    Servise sordum görmeden bir şey söyleyemeyiz dediler.
    benim pcde varsa İade sürem dolmadan göndereyim.
    Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
    Hocam aynı problem benim bilgisayarımda da var.Bu elektriklenmeyi ben hissediyorum ancak bazı kişiler hissetmiyoruz bişi yok sende statik elektrik olabilir diyorlar :( Bu problemi yaşayan başka arkadaşlar da var mı?Servis falan bi çözüm sunuyor mu?Teşekkürler...

İnternetten araştırdım, bir kaç bilgisayarcı arkadaşa sordum cevap hep aynı
    Çelik kasa olan pc'lerde kronik olan bir durum olduğu, Asus servisinide aradım pc servise gelmeden bir şey diyemeyiz dedi. Arkadaşlardaki çeşitli marka çelik kasa olan pc'lerdede benzer durum var.

• Arkadaşlar bu makine oldukça hoşuma gitti fakat kullanan arkadaşlara bazı sorularım olacak bilgisayarın ssdsi anladığım kadarıyla normalden küçük gelecekte eğer ssdyi yükseltmek istersek hdd sökülüp onun yerinemi konulacak?

Batarya ömrü tam olarak nasıl? Ayrıca gömülü bataryada herhangi bir sorun olunca servis batarya değişimi yaparmı?

Tablet şekline getirince heralde klavye falan otomatik devre dışı kalıyormuş bunu etkin bırakmanın bir yolu varmıdır?

Özetle bu bilgisayar insancıl(?) kullanımda 3-4 sene götürebilir mi?

• ygtcnl Y kullanıcısına yanıt
    ben hdd sorunlu diye geri vermiştim. 3-4 sene zor diyebilirim. bence 2-3 yıl arası gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: format159

ben hdd sorunlu diye geri vermiştim. 3-4 sene zor diyebilirim. bence 2-3 yıl arası gider.

Sorunlu derken tam olarak neydi acaba? Ses falanmı? Birde iade ettikten sonra aynısını tekrar aldınızmı?

• ygtcnl Y kullanıcısına yanıt
    çok fazla bir tık tık sesi vardı. sonra lenovo z5070 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: format159

çok fazla bir tık tık sesi vardı. sonra lenovo z5070 aldım.

Hayırlı olsun diyeyim o zaman

• Arkadaşlar bilgisayardan memnun musunuz? Değerlendirmelerinizi alabilir miyim?

• Arkadaslar ssd ile alakali olarak net bir bilgi bulamadim ancak okuduklarimdan anladigim, 1tb hdd ve 24gb ssd tumlesik yani beraber diye dusundum. Peki anlamadigim dvd okuyucu koymamis benim aklima direk ayri bir bicimde 24 gb ssd koymustur diye dusunmustum. Oyle yapmadilar ise sacma geldi bu bana.

Yani arkadaslar sonuc olarak ben 1tb hdd yi sokmeden sadece 24gb ssd yi sokup onun yerine daha buyuk kapasiteli bir urun takamiyormuyum? Tesekkurler...

• Sorunlar : Klavyede " I " tuşu takılı kaldı.
    Bazı arkadaşların dediği gibi şarjdayken kapak kısmında elimi sürterken titreme oluyor ama tüğlerimde hareket olmuyor.

I tuşu yüzünden iadeye gönderdim. Aynı modeli tekrar sipariş edeceğim.

Güzel yanları : ilk olarak şunu söyleyeyim teknik özellikten pek anlamam ama benzer özelliklere göre tablet-loptop larda uygun fiyat.
    Dokunmatik ekran çok iyi
    Performans benim için güzel

• İkinci siparişim geldi. Bunda da AYNI ARIZA çıktı.

• Ürün yeni elime geçti.
    Güzel bir ürün.
    Ekranda titreme olayına denk gelmedim yada bariz birşey hissetmedim.

SSD'si Cache olarak veri giriş çıkışlarında (I/O) yaparken kullanıyor.
    Gerekli bilgilere Komut sistemi konsolunu açarak (cmd.exe) eccmd -info yazarak ulaşabilir kullanım verilerini inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 3 Ekim 2015; 10:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinerdal

İkinci siparişim geldi. Bunda da AYNI ARIZA çıktı.

Hocam ben de aynı sebepten dolayı ürünü iade edip ikinciyi sipariş ettim.Ama yine aynı problem var.Bütün seride olan bir problem mi acaba bu?Bir de sanki az da olsa bi ısınma var gibi.Abimde olan metal kasa asus laptop buz gibi benimki ısınıyor gibi biraz.Siz son olarak ne yaptınız?Bir daha iade etsem mi acaba?

• ekran kalitesi asusun X ve K serisinden daha iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YilmazHosting

Arkadaşlar ben urunu aldım gayet güzel dokunmatik harika elektrik kaçağı vb yok ancak 0 k L I harfleri takılı kaçıyor.geri gönderip yeniden sıarıs vereceğim.ekran sarıldığı hata değil fn ve c tuşuna basın ayar secın

Tuşa hafif müdahele edince bile çıkmıyor mu geri?
    Eğer tuşlar içeri kaçıyorsa büyük bir tasarım hatası mevcut demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Distortion

quote:

Orijinalden alıntı: tornado147

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa622

Bugün ürünü teslim aldım. Ürünü teslim aldığımda kutuda bant yırtıktı. İade bir ürünü mü gönderdiler şüphesi oluştu bende.

Bilgisayar prize takılıyken kasada ekranın arkasında bende de bir karıncalanma elektriklenme hissi oluşturuyor maalesef. Bunun dışında rahatsız edici bir parlaklık ve sarılık farketmedim.

Bu durumda sizce ürünü iade mi etmeliyim? Karıcalanma herkeste var mı? HB'den aldığım üründe kutudaki bantın açılmış olması normal mi?

Bende aynı sorun yüzünden iade etmiştim arkadaşım.Büyük ihtimalle iade edilenleri tekrardan satıyorlar.Seninde iade ettiğin iyi olmuş.Bilgisayardaki elektrik kaçağı yüzünden benim xperia z3 compact telefonumun bataryası gitti Daha hafta sonu birçok mağazada gördüğüm asus marka bilgisayarların çoğunda bu sorun var arkadaşlar dikkatli olun derim.Bilgisayarlar bariz elektrik kaçırıyor.Bence bu sorunda kullanmış oldukları adaptörün çok büyük etkisi var.Çok basit ve dandik, kullananlar fark etmiştir zaten. Size de geçmiş olsun mustafa bey

Hocam benim k555lb'de de parmağı gezdirince elektrik hissi geliyor. Bu, telefon piline nasıl zarar verdi anlamadım biraz açar mısın? Başka bir zararı olur mu ayrıca kullanana falan?

Hocam bu problem telefonuma nasıl zarar verdi bilmiyorum ama verdi.Telefon garantiye gitti ve batarya ile ekranı değişti.Sanırım bilgisayarı kullanırken telefonu sürekli bilgisayarın yanına koymam ile ilgili bişey, tam olarak bende bilmiyorum.

Soruna gelecek olursak arkadaşım ankara ve kayseri deki tüm mağazaları dolaştım.Durum şu:Asus'un metal kasalı notebookların tamamında aynı sorun var, sadece N Serisi notebooklar hariç.Biliyorsunuz N Serisi üst düzey bir cihaz.Gördüğüm N serisi cihazlarda bu sıkıntıya denk gelmedim, ama bunun dışındaki tüm cihazlarda aynı sorun vardı.Görevlilere bu soruyu sorduğumda aldığım cevaplarda ilginçti.Mesela bi bilgim yok abi diyenler oldu, bu notebookların kasası metal olduğu için normal diyenler de oldu ama onlara diğer marka notebooklarda sıkıntı olmadığını gösterdiğimde verecek cevap bulamadılar.Bende bu yüzden lenovo z5070 aldım.Kasası komple metal ancak böyle bi problem yok, elimde karıncalanma falan olmuyor yani :D

Ben asus'un bu modelini iki kez aldım ve hepsini de iade ettim.Diğer modellerini de teknosa,bimeks,vatan,media markt ve gold da gördüm.Sonuç hep aynı.Kullanıcıya zararı olur mu bilmiyorum ama ellerimde sürekli bir karıncalanma hissi oluyordu.Belki bu durum benimle alakalı olabilir çünkü bazı insanlar bu tip şeylere karşı fazla hassas olabiliyor.

Umarım tam olarak cevap verebilmişimdir.

• arkadaşlar merhaba.

dün itibariyle elime bu alet geldi. yükseltmesini vesaire yaptım. hiçbir sıkıntım yok. ancak siz bu aleti kullanan diğer arkadaşlardan bir ricam var. ben space tuşundan çok rahatsızım. tuş eğimli duruyor ekranın ters tarafında doğru. bununla birlikte tuşun üst köşelerinden basınca sıkıntı yaşamıyorum ama alt köşelerden basınca zorlanılıyor. sizde de bu tuş böyle mi? diğer tuşlarda da bi sıkıntım yok.

resimlerde de göstermeye çalıştım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.