Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nete değilde asus arayüzü acıldı 2. resette ona Seri noyu kayıt edince aktifleşti, fiyat konusundada aynen artıyor yılbasından sonraya bırakmayın bende 2300 ken aldım.
  • deaght kullanıcısına yanıt
    64 bit kardeş
  • themahzen kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar naptıysam ne ettiysem nvidia yı aktifleştiremedim pes13 seviyorum bide empire total war ikisinde de aktif olmadı en kötü ayarlarda oynattı zaten masaüstünde baska programlara girdiğimdede bulanık bir görüntü cıkıyor sürekli nvidia ayarlarından aktifleştiriyorum falan fistan nette denemediğim şey kalmadı ama çözemedim . oyun oynayan arkadaşlar bir yardım edin.
  • cy67fb kullanıcısına yanıt
    Nvidia driverini kurduysan sag altta simgesi olur. Ordan denetim masasina girip 3d ayarlarina gel. Sonra program ayarlarindan oyunlarin exelerini teker teker arat. Asagida tercih edilecek grafik islemci diye bi yer var orayi nvidia yap. Nvidianin kendi sitesinden indirdiysen ve bunlari yaptigin halde olmadiysa bide asusun sitesinde olan driverlari kurmayi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim malesef düzelmedi acaba win 8 demi bi sıkıntı var siz win 10 mu kullanıyorsunuz ?
    Evet win 10 ama ben sadece hearthstone oynadim onda da zaten intel de olsa fark etmez. Belki de bende de nvidiaya gecmiyor ama ben anlamiyorum denemem lazim agir bir oyun kurup.

Edit: Evet nvidia'ya geçiyor sanırım. Denetim masasında "masaüstü" diye bir menü var, ordan bildirim alanında gpu etkinliği simgesi görüntüleyi aktif hale getirdim. Normalde gpu etkinliği yok yazarken, hearthstone'a girince simge hareket edip 1 program yazmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 31 Ekim 2015; 2:33:11 >
  • Pes 2013 kurabilirmisin kardeşim pc ye settings.exe açınca belli olur bende sıkıntı oluyor empire total warda da sıkıntı oluyo hatta bazı programlarda bulaknık açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cy67fb

Pes 2013 kurabilirmisin kardeşim pc ye settings.exe açınca belli olur bende sıkıntı oluyor empire total warda da sıkıntı oluyo hatta bazı programlarda bulaknık açılıyor

Bazı programların bulanık açılması windowsun problemi. Ekran çözünürlüğü yüksek olduğundan windows scaling bazı programlarda düzgün çalışmıyor ve görüntü bulanık çıkıyor.

• Öncelikle cevabın için teşekkürler ,O aslında cok önemli değil ben oyunlarda Nvidia yı kullanamıyorum bilgisayarla haşır neşirde biriyim ne denediysem olmadı merak ettiğim başka bu pc yi kullanan arkadaşlardan oyun oynayanlardaki durum ne acaba ?
  • zeynelsenol1910 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben bir türlü Ekran kartını ayarlayamadım oyunları açmadan önce herhangi bir işlem yaptınmı acaba ?
    nvidia denetim masasına girin .3d ayarlarının yönetilmesine tıklayın . kullanmak istediğim 3d ayarlarından program ayarlarına girin . özelleştirlcek programı seçin bölümünden oyun exesini gösterin . sorun çözülcektir .
  • zeynelsenol1910 kullanıcısına yanıt
    Onları çoktan denemiştim genede sağol,

Yeni oyunlarda 2gb ekran kartını direk görüyor ama pes2013 gibi eski oyunlarda sıkıntı var,

Bios ayarlarından ram den 512 mb yer verdim ekran kartına bu şekilde eski oyunları açabiliyorum ama 6 gb olan ram'im 5.44 gb kullanılabilir olarak gözüküyor.

2.5 biosa güncelleyip ayarlardan yapabilirsiniz sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa.

Laptobu iade edecektim ama düzelttim akşamada gta 5 i deneyecem fps izleyebileceğim bir program varmıdır acaba ?
    Ben Call öf Duty Modern Warfare'i denedim problemsiz şekilde açıldı ancak bende de şöyle bir sorun var bilgisayarın .dll dosyaları eksik. Yukledigim her oyundan sonra dll dosyası indirmek zorunda kalıyorum.

• Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Bende bir deneyeyim COD u peki ultra ayarlarda donma ısınma oluyor mu acaba ?

Ha bu arada .dll eksiklikleri Directx eksikliğinden kaynaklanıyor directx12 i bul yükle hallolacaktır :)
  • quote:

Bende bir deneyeyim COD u peki ultra ayarlarda donma ısınma oluyor mu acaba ?

Ha bu arada .dll eksiklikleri Directx eksikliğinden kaynaklanıyor directx12 i bul yükle hallolacaktır :)

Hocam uzun süreli oynamadım ancak 2007 oyunu olduğu için sıkıntı yaratmayacaktır diye düşünüyorum..

dxdiag.exe'den baktığımda Directx12 gözüküyordu ancak yeniden yüklemem gerekiyorsa nereden bulabilirim ?
  • Asus küresel sitesinde windows10 Home bizde 8.1 :(
    https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS_Transformer_Book_Flip_TP500LB/specifications/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım sağlam bir oyun deneyebildiniz mi acaba ?

DirectX 12 Win10 ile geliyor eğer 8.1 kullanıyorsan DirectX 11 'i internette bulabilirsin en basitinden Pes13 indirdiğimde içinden bile çıkmıştı veyahttps://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cy67fb -- 2 Kasım 2015; 21:31:39 >
  • quote:

Anladım sağlam bir oyun deneyebildiniz mi acaba ?

DirectX 12 Win10 ile geliyor eğer 8.1 kullanıyorsan DirectX 11 'i internette bulabilirsin en basitinden Pes13 indirdiğimde içinden bile çıkmıştı veyahttps://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17431.

Windows 10 kullanıyorum ama dll dosyaları eksik :(

Mostwanted 2 var hocam ama bu eksik dosyalar yüzünden açamıyorum.

Anladım herhangi bir directx 'i indir ve yükle tahminimce eksik dll dosyalarını tamamlayacaktır.
  • O değilde önceki bir mesajımda ekran sarılığını inkar etsem de hakikaten bazı sitelerde gezerken çok göze batıyor. Bu konuda takıntılı biriyseniz iyi düşünün alacaklar. Asusun ekran yazılımından renk sıcaklık ayarını mavinin taa en sonuna kadar çektim de anca rahat ettim. Şimdi bu haldeyken birden normale alınca iğrenç oluyor, üstelik 1 seviye daha sarısı var.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.