Şimdi Ara

Asus TP500LB-DN055H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
13
Favori
30.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• muadillerine göre fiyatı çok iyi sitede. Bir sürü de artısı var; dokunmatik full hd, 5.nesil işlemci, 24gb msata, gt940m ekran kartı. Sonicmaster mış bir de. Harbi güzelmiş.
  • bende bu bilgisayara bakıyorum ama kullanan bir arakadaş veya bilen biri yorumlasa cok sevinirim
  • Bataryası kardeşi tp300 gibi polimer batarya değil ve kapasitesi daha düşük. Eğer çıkarılamıyorsa iyon batarya uzun vadede sorun çıkarabilir. Yine de k555 modeline alternatif seçilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldık bakalım inşallah utandırmaz
  • Beyler alan ark varsa gerçekten müthiş bir sisteme benziyor yorumları bekliyorum
  • deaght kullanıcısına yanıt
    hocam yorumlarını bekliyoruz. ekran kalitesi, netliği nasıl ? 10 noktalı dokunmatik mi ? 15,6 olupta kaliteli net olan ekran gömedim. hp nin dokunmatik dandik ekranlarından mı ? bilgilendirirseniz seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus n55sf-s1278v
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuksel77 Y kullanıcısına yanıt
    Selam,

10 noktalı dokunmatik, en ufak bir problem dahi yaşamadım, dokunmatik ekran çok başarılı. Ekran gayet başarılı ama şu an kullandığım şirket bilgisayarım Hp probook onun yanında parlaklık çok az geldi bana. Gerçi Hp'nin parlaklığı çok fazla olduğundan olabilir beni rahatsız etmiyor.

Daha yeni geldiği için çok birşey yazamayacağım ama şu an için gayet başarılı geldi bana.
  • Merhaba,
    Cihaz sanırım piyasaya yeni giren bir cihaz pek inceleme yazısı bulamadım, acaba siz hazırlayabilirmisiniz?
    Cidden fiyat çok uygun, bu mobilite olabilirliği acaba sağlamlık açısından sorun yaratırmı?
    Profesyonel iş yapma (grafik değil, yazılım) amacıyla acaba nasıl tatminkar bir sonuç verebilirmi?
    Temmuz ve sonrasında win10 lu aletler çıkacak ve böyle bir alet satın alabilirim.
    Cihazınızı iyi günlerde kullanın.
  • shener kullanıcısına yanıt
    Maalesef böyle bir şey için ne bilgim var ne de zamanım ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Sağlamlık açısından bir şey söyleyemiyorum zamanla ortaya çıkar. Mutlaka daha bilgili birileri alıp size yardımcı olacaktır.
  • Arkadaşlar bende dün sipariş verdim. Bugn elime geçicek . size ilk izlenimlerimi aktarırm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü ben de birkaç gündür inceliyorum. Elimde kardeşi TP300LD mevcut. Ondan genel olarak memnunuz fakat bu model kardeşine kıyasla daha renk ve parlaklık açısından daha cansız bir ekrana sahip olduğuna dair yorumlar var. Bir de dokunmatik ekranı pek iyi değilmiş. Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

1. Ekrandaki parlaklık oranı tatmin edici mi? Değerleri düşükse dışarda kullanmak zor olacaktır.

2. Renklerde bir sıkıntı gördünüz mü? Mesela solgun ve cansız mı çıkıyor resimler?

3. Ekrana farklı açılardan bakılınca görüntüde kayıp oluyor değil mi? Sonuçta maalesef IPS ekran tercih edilmemiş.

Şimdilik bu kadar
  • ürünü almak istiyorum.. tavsiye edermisiniz?
  • Kullanan arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: deaght

aldık bakalım inşallah utandırmaz

Memnun musunuz? Bizi bilgilendirirseniz memnun olurum.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

quote:

Orijinalden alıntı: deaght

aldık bakalım inşallah utandırmaz

Memnun musunuz? Bizi bilgilendirirseniz memnun olurum.Teşekkürler.

Bilgisayarı cok kullanma şansım olmadı. Ama soyle bi iki sey soyleyim kasasının sekli ve kalitesi oldukça hoşuma gitti normal laptopa gore biraz daha ince. Dokunmatik özelliği oldukça hos ve kullanışlı. Performans olarak hic denemedim. Bence parasına gore alınabilecek bir bilgisayar. Ekran biraz mat gibi ama kullanılan ekranın özelliğinden olabilir bilmiyorum. ben rahatsız olmadım. Oyun icin filan belki düşük özellikte kalabilir. Ben tez yazımında ve gunluk kullanım icin aldım. SSD olması epey avantaj benim icin. Açıkcası iyiki almisim dedim. Herkesin alma ihtiyacı farklı benim icin ideal oldu.

Benim de ihtiyacımı görecektir. Yarın sipariş vereceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Son bir şey sormak istiyorum. İşletim sistemi Windows 8 64 bit mi yoksa 32 bit mi? Site de bir açıklama yok bununla ilgili. Teşekkür ederim tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: themahzen

Son bir şey sormak istiyorum. İşletim sistemi Windows 8 64 bit mi yoksa 32 bit mi? Site de bir açıklama yok bununla ilgili. Teşekkür ederim tekrardan.

64 diye hatırlıyorum. pek yardımcı olamadım galiba bilg ile cok zaman gecirmedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.