Şimdi Ara

ASUS TELEFON VE TABLET ALMAYIN VE ALDIRMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm lar herkese, asus tf701t tablet ekranı çatlamıştı, ve dock kısmında kılcal bir ezilme vardı, üründe şarj yuvası, usb yuvası, dock ın temassızlığı,ısınma sorunları vardı, ürünü garantiye gönderdim,15 güne yakın bi süre sonra, asus tan aradılar, ürün ekran çatlaklığı ve dock kısmında ezilme kullanıcı hatası dediler, diğer hatalara bakmamız için bunları yaptırmanız lazım dediler, yoksa bakmayız dediler,1030 tl ekran ve dock parası istediler,ben müşteri hizmetlerine eğer notebook um olsaydı klavyede çizilme olsaydı, ses kartı ile probleme bakmıyacak mısınız diye sorduğumda,klavye değişmeden bakmıyacaklarını cevabını aldım, lafın özü asus müşteriyi kazıklamak için çalışan kalitesiz ürün üreten bir firma,ben yandım 1250 liram boşa gitti, ben yandım sizler yanmayın, okuyalım paylaşalım....

• Ekran nasıl çatladı?
  • arkadaslar canta icinde tasirken duvara carpti,ekran catladi,dockta ayni simetride ezilme oldu,musteri hizmetleri dockun bilerek kalitesiz yapildigini beyan etti, ekrani kirmasin diye,biz hem docktan hem ekrandan olduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • not olarak belirtmek isterim, bugune kadar hep nokia telefon kullandim, birinin ekrani yere firlatma sonucunda catladi, onun disinda hic bir telefonum o kadar yere dusmesine ragmen,ekrani catlamadi,nokianin kalitesi dell in yildirim carpmasi, sivi dokulmesine bile garantisi,iphone nun tus degisiminde bile garantisi varken,diger markalara yonelip macera aramamak lazim...

• olay şu ekra çatlakmış dediklerine bakmak için ekranın çıkarılması gerekebilir ve çatlak ekranı çıkarırlarsa kullanılmaz hale gelir o yüzden yapmalısınız diyor
  • Okudum

Edit:Der ve kaçar Tavşan :D

• asimor A kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sıkıntı benim başıma lenovoda notebook da geldi şaryeri kırıldı sadece jak için benden 206 tl istediler ve wifi ile menteşeye eger bu teklif adı altıdaki dayatmayı kabul etmezseniz diger arızalarıda yapmayız dediler şikayet vara ve thh şikayette bulundum ama thh den sonuç yok şikayet var kılasik cevap verdiler bende bir güzel relax oldum en azındaan rahatladım kendim yaptım yani bizim ülkemizdeki servisler ne yazıkki bu kadar adi ve ucuzlar herşeyleri para olmuş tabi arada tek tük iyileride var hakkıını yemeyelim herkesin süt meselesi işte
    sende hakkını ara thh ye şikayet et belki bir netice alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uslanmaz37 kullanıcısına yanıt
    kuralhep aynı garanti için önce yaptırmanız lazım..
  • Adam ekranı çıkartırken çatlak yerden kırılırsa ne olacak...Mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

kuralhep aynı garanti için önce yaptırmanız lazım..

aynen hocam mantik ayni önce öpücez diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok arkadaslar bu marka ve burdaki servisle alakali, asustan uzak durun hatta vatandan da uzak durun ,bu tableti geri veremedim sayelerinde..

• Vatandan ve asusdan süper memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat35 kullanicilari yanlis yonlendirme, herkes biliyor hangi markanin ne oldugunu,sadece insanlar biraz daha ucuz olsun diye boyle seyler aliyor, bazen ben gibi bazende sansi yaninda gidiyor..insanlari yanlis yonlendirip vebal alma,vatanda calistigin belli ...

• Teknik servis haklı.Sökerken çatlak yerden kırılırsa bu sefer de siz "ekranımı kırdılar" diyerek patırdamaya başlarsınız.Neden risk alsınlar?

• yok arkadaslar anlamadiniz olayi, ben ekrani tamam anladim, oyle dusunduler , dockta diyorum ,saglam 2 mm bi ezilme var, acamayiz diyolar,kendileride dock arizali diyor ama tamir etmiyolar, docka 200 tl gibi ucret istiyolar,nerden baksaniz bunlarin tutar bi taraflari yok...

• Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben burada servisin bir yanlışını görmedim kusura bakmayın.

• ben dockun ve ekranin resmini cekip koyacam arkadaslar, ondan sonra bana hak verirsinniz, simdi arkadaslar hic notebook servise vermemisler galiba, ben daha once verdim , icine sivi dokulmus adamlar, test ettiler icini actilar,maliyeti soylediler,arkadaslar urun calisiyor,serviste urune hicbir test YAPILMAMIS, acillmamis urun,bilmem anlatabildin mi, ve 20 gun sonra ariyolar,sira cokmus, o kadar arizali urun var ki....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.