Şimdi Ara

Asus TA9A1 Kasa Resimli Kısa Yorumlar(Kendi Çekimim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
24.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecpresso

Arkadaşlar bende bu kasadan aldım fan gayet güzel ve sessiz çalışıyo bi tek arkaya koymuşlar fanı ön tarafta yok bende böyle idare ediyorum.Tek beğenmediğim yanı cd sürücüsünü yerleştirme yeri çok zor girdi ama görünüş olarak çok hoş bir kasa bu fiyata alınabilecek en iyi kasa bence

Alıntıları Göster
    ben ön tarafa bir tane 12 cm lik ffan daha taktım ama genel olarak bende biraz sesli çalışıyor.Bu sesi azaltmanın bir yolu var mı...Anakart 40 , ekran kartı 50 derece normal mi ?

• quote:

Arkadaşlar bende bu kasadan aldım fan gayet güzel ve sessiz çalışıyo bi tek arkaya koymuşlar fanı ön tarafta yok bende böyle idare ediyorum.Tek beğenmediğim yanı cd sürücüsünü yerleştirme yeri çok zor girdi ama görünüş olarak çok hoş bir kasa bu fiyata alınabilecek en iyi kasa bence

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dallas41

Hayırlı olsun, ön taraftaki yere zaten fan gelmiyor kasa ile birlikte sen oraya bir fan al keyfine bak, keza orası güzel bir yer fan için
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• quote:

Orijinalden alıntı: malki35

quote:

Orjinalden alıntı: cyrix120

bir arkadasimda gordum psu hosuma gitmedi cok isiniyor ve cikarip tartsan tuy gibidir kesin.asus psu isini bozmus.pasif pfc.. ne biliyim piyasada 20 liraya satilan psulara benziyor.ben buyuk hayal kirikligi yasadim, ben aldirtmistim cunku ta-250 tecrubeme dayanarak.

benzio die mi hayal kırıklıgı yaşadın cok komikmiş ya senin engin tecrübelerinden bizde yararlanmalıyız

Alıntıları Göster
    idare eder yine kasa vento kadar olmasada

• quote:

Orijinalden alıntı: mfeker89

idare eder yine kasa vento kadar olmasada

Alıntıları Göster
    1950pro ekran kartı war içine sıgrabilirmiyiz bunu dar gibi gördüm uzaktan da bi de psu olayı war tabi kaldırır mı acaba bu sistemi ?

SOKET AM2 AMD-ATHLON 64 X2 4400+ AM2
    SOKET AM2 MSI-K9N NEO-F V3
    DDR2 SDRAM VERITECH-1 GB DDR2 800 2 adet
    PCIE PALIT-8600GT SONIC+
    SATA2 SAMSUNG-320 GB SATA2 16 MB NCQ
    DVD YAZICILAR ASUS-1814BLT SATA
    KLAVYE-MOUSE SET A4TECH-KB2160
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold

1950pro ekran kartı war içine sıgrabilirmiyiz bunu dar gibi gördüm uzaktan da bi de psu olayı war tabi kaldırır mı acaba bu sistemi ?

PCIE PALIT-8600GT SONIC+

Alıntıları Göster
    Kasa bana pek ergonomik gelmedi.
    Ekran kartını taktıktan sonra haddiskleri takmak baya zor oluyor.
    Ayrıca ikinci ve üçüncü bir harddisk takıyım dersenez daha da zorlanıyorsunuz.
    Oraya buraya takılıyor.
    Zaten alt taraftaki kısım harddisk takmak için çok kötü tasarlanmış.
    PSU güncel donanımlar için çok yetersiz kalıyo.
    Ben tavsiye üzerine almıştım ama açıkçası memnun değilim.
    (harddisk takarken öyle zorlandım ki, anakartın üzerindeki kondansatörlerden birine baskı uygulamak zorunda kaldım ve şu anda o kondansatörü elimle kontrol ettiğimde sallanıyo. Ekran kartı takılıyken harddisk takmak bi ölüm bu kasada. Hele hele ikinci ve üçüncü harddiskleri takmak baya bi zor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: drisert

Kasa bana pek ergonomik gelmedi.
    Ekran kartını taktıktan sonra haddiskleri takmak baya zor oluyor.
    Ayrıca ikinci ve üçüncü bir harddisk takıyım dersenez daha da zorlanıyorsunuz.
    Oraya buraya takılıyor.
    Zaten alt taraftaki kısım harddisk takmak için çok kötü tasarlanmış.
    PSU güncel donanımlar için çok yetersiz kalıyo.
    Ben tavsiye üzerine almıştım ama açıkçası memnun değilim.
    (harddisk takarken öyle zorlandım ki, anakartın üzerindeki kondansatörlerden birine baskı uygulamak zorunda kaldım ve şu anda o kondansatörü elimle kontrol ettiğimde sallanıyo. Ekran kartı takılıyken harddisk takmak bi ölüm bu kasada. Hele hele ikinci ve üçüncü harddiskleri takmak baya bi zor.)

Alıntıları Göster
    bu kasaya micro atx boyutlu anakartlar uyarmı acaba?

ayrıca normal atx kasalara micro atx anakartlar olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 20 Eylül 2007; 12:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cold

PCIE PALIT-8600GT SONIC+

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cold

PCIE PALIT-8600GT SONIC+

350 watt psu var ve senin sisteme fazlasıyla yeter burdan da ölçebilirsin
    http://www.extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

• quote:

quote:

PCIE PALIT-8600GT SONIC+

Alıntıları Göster
    Bu teste bayıldım.....

quote:

quote:

PCIE PALIT-8600GT SONIC+

• quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Bu teste bayıldım.....

quote:

quote:

PCIE PALIT-8600GT SONIC+

Alıntıları Göster
    Asus kasanın aynısından bende de var; ama fan çok sesli çalışıyor? Sessiz çalışması için, bir çözüm var mı?

• içine hd2900xt sığarmı almayı düşünüyorumda cevaplara şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: AirDroid

içine hd2900xt sığarmı almayı düşünüyorumda cevaplara şimdiden teşekkürler
    aynı kasaya ben 1950xt ekran kart taktım hiçbir problem yok

Orijinalden alıntı: AirDroid

quote:

Orjinalden alıntı: fatihakca

kasa boyutları: 190(genişlik) x 427(yük.) x 488(derinlik)
    bir kere bu kasa 20cm'lik ortalama ATX kasalardan 1cm dar, ötesinde 25cm'lik bir 2900xt'yi taktığında ön tarafta max. 23cm yer kalıyor ki bunun içinde bir HDD (15 cm) , HDD fan arası boşluk (2cm), 12cmlik fan (3cm), şekilsiz ön panel (4cm) var.
    yani sözün özü sığmaz, HDD'lerinden feda edip sığdırsan bile o kadar ısınan bir kartı bu kadar dar bir kasada adam gibi soğutamazsın. cpu'dan fazla güç tüketen bir aletten bahsediyoruz burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: okean

quote:

Orjinalden alıntı: fatihakca

kasa boyutları: 190(genişlik) x 427(yük.) x 488(derinlik)
    bir kere bu kasa 20cm'lik ortalama ATX kasalardan 1cm dar, ötesinde 25cm'lik bir 2900xt'yi taktığında ön tarafta max. 23cm yer kalıyor ki bunun içinde bir HDD (15 cm) , HDD fan arası boşluk (2cm), 12cmlik fan (3cm), şekilsiz ön panel (4cm) var.
    yani sözün özü sığmaz, HDD'lerinden feda edip sığdırsan bile o kadar ısınan bir kartı bu kadar dar bir kasada adam gibi soğutamazsın. cpu'dan fazla güç tüketen bir aletten bahsediyoruz burada.

Alıntıları Göster
    Kaliteli 350W PSU. Aradığınız ucuz ve kaliteli bir kasa ve PSU ise bu tam size göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

Evet uyar,ben micro atx ile kullanıyorum. Diğer kasalar için hepsine uyar mı bilemiyorum,ama genellikle ürün özelliklerinde yazıyor hangi tip anakartları desteklediği.

Arkadaki fanın sesinden kurtulmak isteyenler için Glacialtech marka 12cm'lik fanlar ucuz yollu çözüm olabilir.5-6ytl'ye satılıyor piyasada. yaklaşık 1000rpm hızında dönüyor.Ama hava akışı ve dolayısıyla soğutması da daha kötü kasadaki orijinal fana göre.
    15ytl'ye satılan Coolermaster'lar da var 12cm'lik. Ama onları denemedim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

Evet uyar,ben micro atx ile kullanıyorum. Diğer kasalar için hepsine uyar mı bilemiyorum,ama genellikle ürün özelliklerinde yazıyor hangi tip anakartları desteklediği.

Arkadaki fanın sesinden kurtulmak isteyenler için Glacialtech marka 12cm'lik fanlar ucuz yollu çözüm olabilir.5-6ytl'ye satılıyor piyasada. yaklaşık 1000rpm hızında dönüyor.Ama hava akışı ve dolayısıyla soğutması da daha kötü kasadaki orijinal fana göre.
    15ytl'ye satılan Coolermaster'lar da var 12cm'lik. Ama onları denemedim daha.

Alıntıları Göster
    kasanın reset düğmesinin çok küçük olması bir dez avantaj yaratabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentozi1905gs

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

Bu kasayı almayı düşünenlerden biriyim. Fakat kasayı fotografları haricinde hiç görmediğim için reset tuşu benim de kafama takıldı. Açıkcası foroğraflarda ben reset tuşu gibi bişey göremiyorum. Bu kasanın ön panalinde gerçekten benim fotoğraflarda göremediğim bir reset tuşu var mı? Varsa bu tuşun kullanımı kolay mıdır? Bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca ön panelin ayrıntılı resmini çekip buraya ekleybilirse çok güzel olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kod10

Kaliteli 350W PSU. Aradığınız ucuz ve kaliteli bir kasa ve PSU ise bu tam size göre...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kod:44

bu kasa daki 350w psu ile overclock ne seviyede yapılır veya yapılamıyormu?
    MSI 970A G46 @Amd Fx6300 3.50 Ghz @ Gskill 4×2 1866 Mhz DDR3 @ Powercolor R9 270 2 Gb GDDR5 (256 Bit)Ekran Kartı @ Hitachi 320 gb vs Seagate 1Tb @ Lg Dvdrw @ Card Reader @ Creative Sound Blaster Z Ses Kartı @ Skyvision Dijital Tv kartı @ Creative Gigaworks G500 5.1 Ses Sistemi @ Asus Vento Ta915 kasa @ OCZ ZS 650 Watt 80+ Plus Psu @ACER X233H (23)LCD Full HD
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol28

quote:

Orjinalden alıntı: Kod:44

bu kasa daki 350w psu ile overclock ne seviyede yapılır veya yapılamıyormu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bendede bu kasadan var.Memnunum.Ancak Asus anakartla kullandığımdanmıdır neden bilemiyorum.Ön taraftaki kasa ses girişlerini ana karta takınca arka taraftaki Hoperlör ve Mic girişi kullanılamıyor.Bazı arkadaşlar ana karta giren kablonun bir damarını kes demiş ama o durumda sadece ön ve arka mic çalıştı hoperlörler çalışmadı.
    Anakartım ASUS M2NPV-MX AM2 940

• quote:

Orijinalden alıntı: ıskra

Arkadaşlar bendede bu kasadan var.Memnunum.Ancak Asus anakartla kullandığımdanmıdır neden bilemiyorum.Ön taraftaki kasa ses girişlerini ana karta takınca arka taraftaki Hoperlör ve Mic girişi kullanılamıyor.Bazı arkadaşlar ana karta giren kablonun bir damarını kes demiş ama o durumda sadece ön ve arka mic çalıştı hoperlörler çalışmadı.
    Anakartım ASUS M2NPV-MX AM2 940

Alıntıları Göster
    bende de bu kasadan var.biraz ses cıkarıyor ama gayet güzel bir kasa.ekran kartı olarka x1950 xt kullanıyorum ve gayet güzel bir şekilde sıgdı kasaya(sıgamadı diyenler denesin ) hdd önündeki bosluktan nasıl anlamadm ama elimi dısardan tuttugumdan içeri sanki bi fan üflüomus gibi oluyo
    hdd ısınma sorunu yok ancak ekran kartı bayagı ısınıyor.ve pc yi ilk actıgımda oyuna girerken (cod2,cod4) pc res atıyor.bu yüzden ekran kartını garantiye yollayıp 8800 gt almayı düşünüyorum bir miktar ücret ekleyip...neyse konumuza geri dönelim.kasanın altında kablolar güzel durmuyor yalan söylemiyim.kalın oldukları için olabilir.hdd de ısınma sorunu hiç yaşamadım ön panelde direk hdd yi sogutuyor zaten.ekran kartı için yan kapaga fan alsam mı diye düşünüyorum hemde kart deişcek mi die almak ta istemiyorum dogrusu.Psu 350w.fanlar ilk pc yı acınca bi yüksek ses oluyor ama sonra üfleme gibi azıcık cıkıyoöne 12 cm lik fan alıcam artık kadıköye gidince.ordn ekran kartı deişimi iş bitmiştir. :) bluetooth calısmadıgı için resim koyamıyorum resim isteyen arkadaslar için.önde usb girislerin yanında restart tusu var.igne deligi gibi.ben kulaklıgın girisini söküp res atiyorum .dvd rw'yi o kapaklı yerden söktüm.igrenc duruyodu.alttaki bosluga taktm gayet güzel oldu.siyah rengide.

2013 Astra J Sport / 34 UV 0537

2010 Otokar M2010 / 34 M 0537

YILDIZ 24

• quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

bende de bu kasadan var.biraz ses cıkarıyor ama gayet güzel bir kasa.ekran kartı olarka x1950 xt kullanıyorum ve gayet güzel bir şekilde sıgdı kasaya(sıgamadı diyenler denesin ) hdd önündeki bosluktan nasıl anlamadm ama elimi dısardan tuttugumdan içeri sanki bi fan üflüomus gibi oluyo
    hdd ısınma sorunu yok ancak ekran kartı bayagı ısınıyor.ve pc yi ilk actıgımda oyuna girerken (cod2,cod4) pc res atıyor.bu yüzden ekran kartını garantiye yollayıp 8800 gt almayı düşünüyorum bir miktar ücret ekleyip...neyse konumuza geri dönelim.kasanın altında kablolar güzel durmuyor yalan söylemiyim.kalın oldukları için olabilir.hdd de ısınma sorunu hiç yaşamadım ön panelde direk hdd yi sogutuyor zaten.ekran kartı için yan kapaga fan alsam mı diye düşünüyorum hemde kart deişcek mi die almak ta istemiyorum dogrusu.Psu 350w.fanlar ilk pc yı acınca bi yüksek ses oluyor ama sonra üfleme gibi azıcık cıkıyoöne 12 cm lik fan alıcam artık kadıköye gidince.ordn ekran kartı deişimi iş bitmiştir. :) bluetooth calısmadıgı için resim koyamıyorum resim isteyen arkadaslar için.önde usb girislerin yanında restart tusu var.igne deligi gibi.ben kulaklıgın girisini söküp res atiyorum .dvd rw'yi o kapaklı yerden söktüm.igrenc duruyodu.alttaki bosluga taktm gayet güzel oldu.siyah rengide.

Alıntıları Göster
    aynı kasa bende de var. aldığıma pişmanım doğrusu. satıyorum arkadaşlar 40 lira. şaka biryana

psu dan kokular geliyo. yanık kokusu gibi. belki hdd soğutucudan geliyordur. ama arkadasından kontrol ettim. arkadan psu dan geliyor koku. bakalım ne kadar dayanabilecek. palit 8600 gt sonic + çok rahat sığıyor. ama ekran kartı en üstteki pci boşluğuna denk geldiği için sorun oluşturuyor. airduck amd sistemlerde işlemci fanının tam merkezine denk gelmiyor. biraz aşağıda kalıyo. arkadaki 12 cm fan yüksek devirli çalışıyor. ama çok ses çıkarıyor. öndeki fan takılan yerdeki delikler yeterli genişlikte olmadığı için 3000 rpm ve altı 12 cm fanlarda hava akımını engelliyor. öndeki dvd takılacak media kapağı çok zor takılıyor dvd rw ya cd rom taktıktan sonra. benim psu dan zır zır ses de geliyor. korkmaya başladım ama napim. yanarsa bilgisayarcımı suçlarım. o tavsiye etti çünkü.

uzun lafın kısası. bu fiyata aopen in başka modellerde kasalarına bakabilirsiniz. aslında size tavsiyem psu olmayan bir kasa alıp, psu seçiminizi de fsp den yana kullanmanızdır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.