Şimdi Ara

Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı amazondan aldım. Toplam 1200 TL'ye mal oldu. 24 temmuz sabah karşı satın aldım. 1 ağustos günü TR gümrüğündeydi. Ertesi gün bizim evdeydi. Yaklaşık 8-10 gün arasında geldi. Çok hızlı geldii Bu benim ilk üst seviye pc toplayışım oldu. Önceden HD 7770 li bir bilgisayar toplamıştım babama, ondan takılıyordum ve laptopum vardı. Sonunda yani bu sene başı topladım ve ekran kartınıda bu zamana almak nasip oldu. Bu resimde kartın teknik özelliklerini koyayım.

Yeni oyunların hepsine maalesef sahip değilim. Öğrenciyim çünkü Bilgisayar için baya çabaladım biriktirdiklerim ve aldığım bursu katttım ve pederden de cüzi bir miktar aldım. Elimdeki orjinal oyunlar.

CS:GO
    Don't Starve Together
    Garry's Mod
    GTA 4
    H1Z1
    Left 4 Dead 2
    PAYDAY 2
    Project Cars
    Battlefiled 3
    Nfs Most Wanted 2012

Bunların içinde isteğiniz üzere test edebilirim. Ayrıca yeni çıkan oyunları bana yazarsanız malum yerden gece indirip sabah test yapabilirim. Bu gün bunlara ek olarak birde GTA 5 koyabilirim. Siz istediğiniz oyunları ve benchmarkları bana iletirseniz konu içerisinden ben gün içinde test edebilrim

Tamam bu kadar bilgiden sonra kartın resimlerine geçelim. Kabul biraz amatör çektim ama napayım

Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME Asus Strix Gtx 1060 O.C İNCELEME

Kartın resimleri böyle. Kart cidden çok uzun. Kartı takmak için ana güç kablosunun yanındaki usb 3.0 kablosunu çıkarmak zorunda kaldım. Allahtan kasa büyük hiç kontrol etmemiştim. Anakarttan 5cm falan uzun olması lazım kartın.

Şimdi biraz kartın kasa içindeki çalışmasından bahsetmek istiyorum. Kart 60 dereceye kadar fan döndürmüyor. Süper cidden bu özellik. Kart cidden efsane bir soğutmaya sahip hiç bir oyunda 62 dereceyi geçmedi. Ayrıca %60 a kadar kafa tırmalayan fan sesi yok gayet sessiz. %100 e aldım oda sessizken maşallah diyip hemen otoya aldım Amerikadan alarak kumar oynadım ama şanslı taraf çıktım. Kartta gram coil whine ve sıkıntı yok. O ara menü geçişlerinde 3000 fps gördüm ekran da ama kasadan o cw sesine benzer gram ses gelmedi. Böyle işte arkadaşlar. Aldım kartımı şimdi kullanıyorum. Alacak aradaşlarada öneririm açık ara en iyi 1060 şuan. Oc moda aldım oyun oynarken 1878 mhz max kendi biosuna göre ama bu rivaturnerda 2025 mhz yazıyordu çok takılmadım. Şimdilik konuyu burda noktalıyorum isteklerinize göre benchmark ve oyun testlerini ekleyeceğim. Eğer amazondan alışveriş içinde bir sorunuz varsa sorabilirisiniz. Hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 6 Ağustos 2016; 19:08:12 >

• 1500 mü verdin şimdi buna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Kalın yapayımda belli olsun

edit: Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum. Şimdi kalın font ile yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 6 Ağustos 2016; 19:09:08 >
  • Hayırlı olsun bende aldım aynısından 1400 e fakat Türkiyeden aldım bakalım sistemi toplayacaklar perşembe günü elime geçecek inşallah
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın sizde
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın...
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam Işıklar falan nasıl baya görülüyor mu kasadan hangi renkler var merak ediyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi gtx 1080 mi msi gtx 1070 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Görülüyor hocam valla Republic of gamers yazısı ve logosunu bize gelceke şekilde yapmışlar süper duruyor. Az eğilirsende fanların kenarlarındakiler gözüküyor
    Hadi onlarda benden olsun,aura programı ile birçok opsiyonunuz oluyor renkldirme ve renk frekanslarında

PS: Şuan forumun sanırım resimlerle alakalı önbellek sıkıntısı var resimler ekli,güncellenince gözükür duruma gelecektir.

Hocam benim modeli sadece asus strix 1060 Rog değil fakat resimde kutunun üzerinde Republic of gamers yazıyor Rog mu oluyor böyle olunca ?
  • afkazankayaa kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam harika görünüyor şimdiden heyecanlandım perşembeye kadar nasıl bekleyeceğim ben
    Rog olanın kutusunda solda yada sağda ve en önde sağ altta büyük harfler ile oc yazıyor kutuyu catıya kaldırdığım için resim atamıyorum ancak arkadaşın ki rog değil normal strix
    11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız benim kutunun sağ tarafında açma kapağında OC edition yazıyor zaten Bu arada kartınız hayırlı olsun sizinde. İyi günlerde kullanın.
  • Öyleyse rogdur hocam ben alalı epey oldu konumada yazmıştınız zaten, siz güle güle kullanın =)
  • Kardeşim hayırlı olsun sağlam sistem kurmuşsun.

Fakat Nvidia serisinin öğrenci kartları olmadığı, özellikle 1060'ın geleceğe yönelik bir kart olmaktan ziyade Dx11'de iş yaptığı da bir gerçek. Asus bu tezimi bir nebze kapatacaktır nitekim.
    Sanırım benimki strix modeli :\ Dediğiniz özellikler yok mu yani led otomatik fan falan birde performans farkı oluyor mu ?
  • CS GO'da kaç fps aldığını yazar mısın rica etsem. Hayırlı olsun aynı kartı bende vatandan 1400 küsüre aldım
  • Thursy T kullanıcısına yanıt
    Hocam ne var ne yok hepsini açtım. 300 altına düşmedi sanırsam. Telefonla uğraşıyorum şuan. Birazdan video falan atarım.
    allah allah bende 80 90la takılıyor fullde. ayar falan mı var nası çözücez bunu
  • EmberTheLeader kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Çok baktım ama yanlış hatırlamıyorsam rx 480 hitman ve rise of tomb raider da 5-10 fps üstteydi. Diğerleri hep kafa kafaya veya gtx 1060 biraz daha önde. Aslında rx 480 alacaktım da çok bekledim hocam. Artık dayanamadım. Sağlık olsun pek dx12 oyun oynamıyorum ama şu 2 oyundaki 5-10 fps de çok üzmez beni.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.