Şimdi Ara

Asus Rx 470 No Signal sorunu Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 2 ay önce rx 470 ekran kartından aldım hiçbir sorun yokken her oyunda aniden monitör gidiyor, oyun açtıktan sonra bazen hiç olmuyor, bazen uzun süre sonra oluyor, bazen de hemen oluyor yani belli değil ne zaman olduğu ve no signal diyor. Her şeyi denedim yeni kablolar aldım, driverların hepsini DDU ile silip temizden tekrar yükledim vbiosu güncelledim eski driverları denedim ama tam düzeldi sanıyorum aniden ilerki zamanlarda tekrar oluyor. Yabancı forumlardan da araştırdım bu ekran kartı sahibi olanlar herkes bu sorunu yaşıyormuş sanırım sizce ne yapmalıyım garantiye mi yollim yoksa iade mi edim ya da bir çözümü var mıdır? ısı dereceleride normal 50 derece falan oluyor yani sorun yok.
    Yeni güç kaynağıda aldım Corsair builder vs serisi 650w güç kaynağı. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardodiaz -- 12 Temmuz 2017; 20:38:7 >

• Aynı karttan ve aynı sorundan bendede vardı garantiye gönderdim ve iade çıktı sanırım bu Asus marka RX kartlarda fabrikasyon hatası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni sorun gigabyte 480 alan arkadasimda oldu.stok sorunu yoktu o zamanlar aynisi ile degistirmisti bu tip seyler olabiliyor.rx'lerde genel bi sorun olsa burasi sorun basliklariyla dolar tasardi.nadir gorulen bir durum demek ki yoksa asus diye asus 470 diye bi sorun degil.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Herkes mi yaşıyor bu problemi? çözen yok mu acaba ya da aynı karttan olup da problem yaşamayan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca hdmi kablosunu kontrol edin.

Bu ikisini kontrol ettikten sonra sorunum kalmadı.

Ayrica sin olarak olay görüntüleyiciden log kayitlarina bakın sorunu orada yazar kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricardodiaz -- 14 Temmuz 2017; 11:29:51 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.