Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 Lira altını ne zaman görecek şu 2K G-SYNC 144-165 Hz monitörler merak etmekteyim.
  • Yapılabilecek çok şey var basitçe şu adımları kontrol edebilirsiniz.

Son sürücüden bir öncekini yükleyerek deneyin.
    Farklı bir kablo ya da kablo türü ile de bağlanıp durumu kontrol edin.
    Uniformity testi yaptınız mı ? Fotoğraf ve video çekip bu testi paylaşmak daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Yapılabilecek çok şey var basitçe şu adımları kontrol edebilirsiniz.

Son sürücüden bir öncekini yükleyerek deneyin.
    Farklı bir kablo ya da kablo türü ile de bağlanıp durumu kontrol edin.
    Uniformity testi yaptınız mı ? Fotoğraf ve video çekip bu testi paylaşmak daha sağlıklı olur.

Hocam sürücüyü sildim display port takılıyken sorun ortadan kalktı sonr eksi bir sürücü yükledim 359 serisi yine aynı sorun oldu sonra elimde baska dp kablousu olmadığı için hdmi kablosu ile denedim ne sürücü yüklüyken nede silinik halde böyle bir sorunla karşılaşmadım bence sorun display kablosunda siz bu konularda benden daha çok bilgilisiniz sizcede sorun kabloda gözükmüyormu eğer aynı fikirdeysek iyi bir dp kablosu önerirmisiniz en ideal uzunlukta görüntüyü iyi vermesi açısından şimdiden teşekkürler

• Bildiğim kadarıyla gsync entegresi sadece display porta bağlı. HDMI portundan o hızda görüntü alınamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç uniformity test olduğu için panelde genel bir sıkıntı var mı yok mu ona bakılıyor önce bu yüzden kablo türü değişebilir.

Dp takılıyken yenileme hızını en alta çekin monitörü kapatıp a çın ve testi bir de böyle yapın. Sonra kademe kademe yukarı çıkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

Amaç uniformity test olduğu için panelde genel bir sıkıntı var mı yok mu ona bakılıyor önce bu yüzden kablo türü değişebilir.

Dp takılıyken yenileme hızını en alta çekin monitörü kapatıp a çın ve testi bir de böyle yapın. Sonra kademe kademe yukarı çıkın.

Hocam sorun sadece 120hz de 144hzde oluyor 100 dahil aşağısında böyle bir sorun yok monitörmü sorunlu yoksa kablomu inşallah monitör değildir bu sorun dışında gerçekten hiçbir sorunla karşılaşmadım :S resmi ekledim hocam
     ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 10 Şubat 2016; 22:13:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

2000 Lira altını ne zaman görecek şu 2K G-SYNC 144-165 Hz monitörler merak etmekteyim.

Sana şöyle diyeyim ilk çıktığı zamandan buyana Asus rig Swift in fiyati Avrupa da bile sadece 20 euro düştü. Ki ilk çıktığında alternatifi yoktu ama şimdi onlarca var ama yeni çıkanlardan fiyatta maşallah çok cömert davrandıkları için fiyatlar uzun bir süre oynamayacak gibi gorunuyor.

• Şu resimleri 60hz ve yukarısından itibaren alıp atar mısın teker teker aynı açıdan ve monitörün tam ortasından hiza alarak yap bunu. Renk karşıtlığı yaratıp bakalım bu kademe kademe mi oluyor yoksa bir anda mı diye.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden büyük ihtimal sorunlu der cevabı gelir diye paketledim yarın iade etmek için ama sorduğunuz soruya cevap verebilirim 100hze kadar sıkıntı yok yukarısına çıkınca tam orantılı şekilde yukarıdan aşağıya 2 ye bölünmüş şekilde oluyor siyah ekranda sol siyah sağ koyu lacivert. Şimdi tekrar aç kapa yapmak da istemiyorum soğuttu bu olay beni zaten sizce panalde sorunmu var yoksa başka birşey demi cevabınız için şimdiden teşekkürler

• Net cevabı bulmak adına bunları denemek gerekiyor tek tek, karar sizin. Birkaç dakika daha ayırayım derseniz deneyin dediklerimi en azından kafanızda soru işareti kalmamış olur. Diğer türlü emin olmak yerine ihtimallere göre hareket etmiş oluruz ama muhtemelen panel 100 hz üzerinde sorun yaşıyor.
  • Nessarien kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ozaman hiç uğraşma yayım yarın iade için göndereyim. Pg278q alacağım tekrardan cevabınız için teşekkürler

• Geçmiş olsun, üzüldüm açıkcası. S2716DG'leri TR'ye getiren Dist. kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Geçmiş olsun, üzüldüm açıkcası. S2716DG'leri TR'ye getiren Dist. kim ?

Arena hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nedwish

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Geçmiş olsun, üzüldüm açıkcası. S2716DG'leri TR'ye getiren Dist. kim ?

Arena hocam

Teşekkürler. Acaba neden bu kadar az stokla girdiler piyasaya ! Arena ile görüşmek lazım ne zaman yüklü stok ile girecekler .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hiç bilgim yok hocam arayıp sormak lazım olsa bir kez daha şansımı denerdim ama bu sefer asus pg278q alacağım 2015 üretim olanlarda sıkıntı yokmuş
  • Gecmis olsun. Alinti yapmissiniz ama bildirim gelmedi. Tesaduf eseri yazinizi gordum.
    Her ne kadar is isten gecmis olsada cabuk pes etmissiniz. Yuksek hz deki sorununuz belki panel belki kablo idi. Tam anlayamadik. Boyle bir urunun sorunlu cikmasi hos olmadi. Bu olayi gordukten sonra arkadasla konustum herhangi bir hizda sorun yasamadigini soyledi.
    Sizin sansiniza hatali olani mi denk geldi yoksa biz mi yanlis yonlendirdik diye ikilemde kaldim simdi.

• Arkadaslar bu urun 1440p olup 165hz peki 1440p de bu degerleri yakalamak cok zor atiyorum gta 5 980 ti sli ile 1440p de 60fps civari geziyor.e durum boyle olunca bu 165hz nin ne esprisi kaliyor?

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Hocam hz den ziyade olay gsync de 60 hz bile olsa ekran kartınız ile monitörü senkronlaması daha akıcı bir görüntü elde etmenizi sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Arkadaslar bu urun 1440p olup 165hz peki 1440p de bu degerleri yakalamak cok zor atiyorum gta 5 980 ti sli ile 1440p de 60fps civari geziyor.e durum boyle olunca bu 165hz nin ne esprisi kaliyor?

İleriye dönük yatırım.Şuan için dediğiniz doğru ama yeni gelecek ekran kartı mimarileriyle bu sınırı aşacak sistemler çıkacaktır.Monitörler büyük ve hantal yapıları sebebiyle ve her şeyi upgrade etsen bile monitörü satamadığın sürece bozulmadan yenisini kolay kolay alamayacağın için, almışken iyi bir monitör alıp 5-10 yıl kullanmak daha mantıklı bence.
  • Selamlar arkadaşlar monitörü iade ettim ASUS PG279Q stokta yok olsada aynı sorunlar devam edecek december modellerinde bile sorun yaşayanlar yeni bir monitör araştırırken ASUS MG279Q gördüm fiyatıda güzel ips 144hz 2k tek farkı Gsync yok Freesync var genelde her türlü oyunu oynarım arada sırada canım fps türü çeker bu monitörü alsam diyorum 980ti var elimde G-sync özelliğinin eksikliğini hissedermiyim herzaman fps oyunu oynamıyorum haftada enfazla 5saat bu konuda düşünceleriniz nelerdir şimdiden hepinize teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.