Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: görkemöztürk

Alıntı yapmamışsınız hocam yeni fark etim kusura bakmayın. Evet hocam aktif yeşil tikli.

Alıntıları Göster
    ozaman g sync devrededir.modul calısıyordur. sebebi baska bi yerde aramalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

oyun sırasında alt tab yapıp nvidia nın settings ayarlarına baktıgınızda g sync bolumunde aktifleştirildi yazısı yeşil tiklimi hocam?

size tavsiyem bu işi deneme yanılma yontemiyle cözüceksiniz.yazılımı tamamen silin ama komple pc den nvidia temizleyin.sonra yeniden kurun.kurarken hızlı degilde ozel i secin.bütün herşeyi kurun. hatta bu işi format atmaya kadar denemeniz lazımki sorunu bulasınız. ama dedigim gibi g sync acıkken alt tab yapıp aktif olup olmadıgına bakın oncelikle.
    Dediklerinizi deniyorum hocam.
  • quote:

ozaman g sync devrededir.modul calısıyordur. sebebi baska bi yerde aramalısınız.

Alıntıları Göster
    Hocam komple driverı nvidia programı komple silip özel kurulum yaptım power ışığı kırmızı yanmaya başladı. Oyuna girip denedim yırtılma da olmadı.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
  • quote:

Hocam komple driverı nvidia programı komple silip özel kurulum yaptım power ışığı kırmızı yanmaya başladı. Oyuna girip denedim yırtılma da olmadı.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Alıntıları Göster
    rica ederim.size tavsiyem nvidia kurulumunu temiz kurulum yapın. ve mumkunse 6 ay da bir formatlayin pc yi.yazılımlar üst üste update alınca programlar şişiyor. ve düzgün calışmıyor.
  • quote:

rica ederim.size tavsiyem nvidia kurulumunu temiz kurulum yapın. ve mumkunse 6 ay da bir formatlayin pc yi.yazılımlar üst üste update alınca programlar şişiyor. ve düzgün calışmıyor.

Alıntıları Göster
    Valla hocam 1.5 sene olmuştur format atmayalı. Dediğiniz gibi porgramlar saçmayılor arada. Bu akşam yedeklerimi alıp format atıcam.
  • quote:

Valla hocam 1.5 sene olmuştur format atmayalı. Dediğiniz gibi porgramlar saçmayılor arada. Bu akşam yedeklerimi alıp format atıcam.

Alıntıları Göster
    inanın pc nizde hızlanıcaktır.format atmak ilk basta cok yorucu gibi gozuksede cok kısa suren ve pc nizin daha stabil calıstıgını gorunce icinizde rahatlıycak.
  • quote:

inanın pc nizde hızlanıcaktır.format atmak ilk basta cok yorucu gibi gozuksede cok kısa suren ve pc nizin daha stabil calıstıgını gorunce icinizde rahatlıycak.

Alıntıları Göster
    Bu akşam atıcam hocam. Tekrar teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.