Şimdi Ara

[ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
13
Favori
54.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarvelX

1800-2000 TL civarinda gelmesini bekliyorum

İNŞALLAH O FİYATLARA GELİR
  • ağustosun 2. haftası satışa çıkacakmış asus türkiye sitesinde gösteriliyor şuanda ayrıca amazon.co.uk de 15 ağustos için önsiparişte yaklaşık 730 sterline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safe-e -- 6 Ağustos 2014; 23:34:50 >
  • fiyatı 2.499 TL olarak gelecek arkadaşlar... Kimse aşağısını dolar kuru 2.15 iken beklemesin... Ben valla beklemeyemedim, daha doğrusu buna bu kadar para vermek istemediğimden dolayı 120 hz samsung s27950D aldım geçiçi olarak. Artık seneye bunu almayı düşünyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 10 Ağustos 2014; 1:57:12 >
  • Monitörü Türkiye'de tam ne zaman ve ne kadara çıkartacaklarına dair hiçbir bilgi halen yok. Artık bir şeyler netleşse de ona göre kararımızı verebilsek keşke...
  • Darth Crow kullanıcısına yanıt
    Gayri resmi duyumlara gore; monitorler gumrukte takildigi icin bu hafta ithalatci stoklarina giremedi
    Onumuzdeki hafta vitrindeki yerlerini alip 2500 lira son kullanici fiyati ile satisa sunulacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Gayri resmi duyumlara gore; monitorler gumrukte takildigi icin bu hafta ithalatci stoklarina giremedi
    Onumuzdeki hafta vitrindeki yerlerini alip 2500 lira son kullanici fiyati ile satisa sunulacak.

Bekleyişe devam ediyoruz o zaman :)
    Yani 2500 lira vermek icin bekliyorsaniz simdiden hayirli ugurlu olsun diyelim.

• quote:

Yani 2500 lira vermek icin bekliyorsaniz simdiden hayirli ugurlu olsun diyelim.

Fiyat kesin öyle mi gelecek diye görüp alternatiflere bakmak için desek daha doğru :)
    Temennimiz 1800-2000 bandinda gelmesi ama asus bu oyle bizim temennimizle is yapmaz.

• quote:

Temennimiz 1800-2000 bandinda gelmesi ama asus bu oyle bizim temennimizle is yapmaz.

Aynen o aralıkta olsa harika olur, pek ümit olmasa da...
  • Bu ayin 15 i gibi satisa cikmasini bekliyorum fiyat 2500-2800 arasi olucak sanirim :(
  • Ürünün devasa bir kutusu var akşam deneyeceğim
     [ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiuf

Ürünün devasa bir kutusu var akşam deneyeceğim

Hayirli olsun .... urunu nerden temin ettiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

quote:

Ürünün devasa bir kutusu var akşam deneyeceğim

Hayirli olsun .... urunu nerden temin ettiniz acaba ?

Aynen öncelikle hayırlı olsun, sonra nereden ve ne kadara aldınız acaba? :)

• shiuf S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Nerden ve ne kadara temin ettiginizi ogrenebilirmiyiz.

• Aboooooovvv. Allah cezanı verecek kardeş. Hayırlı uğurlu olsun aç aç aç kutuyu :) incelene istiyoruz

• Ürün çok şık ve kurulum gerektirmiyor PC'ye bağladım ve tüm ayarları Nvidia sürücüleri hazır hale getirmişti
    monitörü sağa sola çevirmek aşırı basit 2K çözünürlüğü var ve görüntü mükemmel derecede değişmiş durumda. Monitör alacak arkadaşlar bu ürünü beklesin derim.
     [ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap [ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap [ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap [ASUS ROG Swift PG278Q] Kişisel İnceleme/Deneyim - Sorun/Cevap

• shiuf S kullanıcısına yanıt
    Tam beklediğimiz cevap olmadı ama :)
  • varsa sorunuz cevaplayayım arkadaşlar bu arada monitörlerde kullanıcıları sinir eden parlaklık renk ayarlar menüsü bu monitörde çok kullanışlı olmuş tek çubukla istediğiniz ayarı yapıyorsunuz. benden detaylı inceleme beklemeyin dostlar inceleme yapacak zamanım maalesef yok sadece oyunumu oynayacağım o kadar ilk izlenimim bunları dışarı çıkmam lazım sorunuz varsa yazabilirsiniz. bu arada monitör 144Hz başlığı açan değiştirebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shiuf -- 11 Ağustos 2014; 20:38:22 >
  • quote:

varsa sorunuz cevaplayayım arkadaşlar bu arada monitörlerde kullanıcıları sinir eden parlaklık renk ayarlar menüsü bu monitörde çok kullanışlı olmuş tek çubukla istediğiniz ayarı yapıyorsunuz. benden detaylı inceleme beklemeyin dostlar inceleme yapacak zamanım maalesef yok sadece oyunumu oynayacağım o kadar ilk izlenimim bunları dışarı çıkmam lazım sorunuz varsa yazabilirsiniz. bu arada monitör 144Hz başlığı açan değiştirebilir mi

Nerden aldın diye sormuşlar bende merak ediyorum ve kaça aldınız açıklarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.