gaming.gen.tr ASUS ROG Strix Impact II Aura Sync RGB Gaming Mouse (90MP01E0-B0UA00) - Gaming.Gen.TR https://www.gaming.gen.tr/urun/3534/asus-rog-strix-impact-ii-aura-sync-rgb-gaming-mouse/https://www.asus.com/events/promotions/tr/rate-your-gear-tr bu kampanyayla beraber 139 tl ye geliyor. edit: Asus kampanyasında 100tl yerine 20 dolar gamesplanet kodu da alabiliyorsunuz. Güncel kurla 270 tl yapar ama steam fiyatlarına bakıp ona göre karar vermek daha mantıklı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 20 Ocak 2022; 18:31:14 > |
ASUS ROG Strix Impact II 239 TL (ASUS 100 TL iade kampanyası ile 139 TL'ye geliyor)
-
-
ASUS-HQ - ASUS Gaming Weeks Q2 2021 geri ödeme halen yatmadı ama keyi çabuk hallediyorlar
-
Güzel fiyat 259 dan ince hesaptan almıştım -
Asusun kampanyası her üründe geçerli değil diye gördüm kendi orijinal sitesinde baktığımda belirli ve pahada ağır ürünlerdi hep
-
Bu üründe geçerli -
Almayın içlerinde patlasın , zararına satıyorlar aklım almıyor yersen.Şrfsz frmlr... -
Zararına olduğunu sanmıyorum zaten bu ürünün ortalama fiyatı 280 lerde stok fazla olduğu için indirim uygulamışlardır eritmek için
-
Zaten bu ürünün olması gereken fiyat bu. Sensoru alt seviye LOD 2.4, plastik kablo. İndirimlerde aynı fiyata G102 Lightsync düşüyor onu alın en azından LOD 1.2, aiminizi bozmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Ocak 2022; 21:33:43 > -
birtek adı rog strix işte satılsın diye
-
Zaten ironi yaptım üstad , maalesef atılan kazığın haddi hesabı hesap soranı yok.
-
mouse küçük eli büyük olanlar bulaşmasın bile baya baya küçük çünkü
-
küçük dediğin mouse 39,5 x 62,5 x 120 mm
-
bu fiyata kablosuz mouse satsınlar asus 921 tl den 239 tl ye düşürmüşler
örnek
CORSAIR KATAR PRO Kablosuz mouse 660 tl den 200tl ye düşürün de alalım
31 Aralık 2021 Dolar 13,11 119 / 13,11 = 9 dolar
20 Ocak 2022 Dolar 13,4 13,4 x 9 = 121tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ocak 2022; 22:19:14 > -
Logitech g102 den daha büyük -
adam cepci
-
Bu 199 du hocam turuncu bilgisayar satıcısı trendyol hepsiburada da. Kupon vs daha da düşürülebilir dide -
Yararlandim, teşekkürler -
Mesajına 7 kez cevap yazdım gitmiyor hocam.
Turuncu bilgisayar satış fiyatları
Trendyol 199
Hepsiburada 209
Böyledi 20 25 gün önce -
Ben o kampanya için destek maili attım. Ona cevap bile gelmedi :)
MSI bu konuda çok iyi. İade kampanyalarında hızlı bir şekilde promosyon iadesi geliyor.
Asus gördüğüm kadarıyla kampanya açısından kara delik.
Benzer içerikler
- msi shout out
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- piranha 7656
- ofis koltuğu önerisi
- cyber monday
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X