Şimdi Ara

ASUS ROG Pugio II 399₺ (Dip Fiyat) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
3
Favori
23.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • takılma yapıyor kablosuzda.bluetooth'ta yavaş oyun için.büyük her hafta şarj derdi var.küçük hafif kaliteli sensörlü tek pille aylarca giden g305'in semtinden bile geçmez bu alet.sırf yeni aldığım asus scope rx klavyenin yanında asus olsun diye kullanıyorum.diğer iki makinemde g305 var hiç şikayetim olmadı yazılımı da dandik değil armory crate midir nedir iki makineme de kuramadım.armouryII kurdum o da eski olunca yeni çıkan asus klavyeyi görmedi.ekran kartı ve monitörden daha önce iade aldığım için şakk şeklinde yaptım ama yorumu yapmayacam 100 küsür yorum olmuş şimdiden.yazacak ne bulacaz adamlar onaylamak zorunda değil ki herkes aynı şeyleri yazarsa.geri iadede mecburlar ikisi aynı şey değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 23 Ağustos 2021; 13:44:56 >
  • İlk kullandığımda takılma yaptı, usb 3.1 ile değişince sorun çözüldü şimdilik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

    akşam deneyecem çünkü kasanın önündeki 3 usb'den birine takmıştım gözü.2.0'dı tabi ama 3.0 da var değiştirelim deneyelim.benim gözlemim makineyi zorlarsanız takılıyor yoksa nette gezin müzik dinleyin sessiz sakin siz takılırken o kesinlikle takılmaz.ben dün 100gb bişi kopyalarken başka işler de yapınca tak gitti mouse ki netekim sürekli başka iş yaparsanız o kopyaladığınız şey de hata veriyor.

  • bende hiç takılma olmadı bu zamana kadar.


    diğer kampanya da onaylandı, mail geldi şimdi.


    "Değerli katılımcı,

    Bu promosyona katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Başvurunuzun onaylandığını size bildirmekten mutluluk duyarız.

    Nakit geri ödemenizin hesabınıza yatırılması ya da Gamesplanet kuponunuzun gönderilmesi genellikle başvurunuzun onaylanmasından sonraki 30 iş günü içinde gerçekleşir. Ancak Hüküm ve Koşullar'da belirtildiği üzere bu süre 90 iş gününe kadar uzayabilir.

    İşlemlerin en hızlı şekilde tamamlanması için çalıştığımızı belirtir, olası gecikmeler için anlayışınızı rica ederiz."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Ağustos 2021; 14:19:54 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    3 ay sonra asus mağdurları diye toplanirmiyiz :D

  • Benim yorum yaparak kazandığım Gamesplanet 20 dolarlık kodum geldi şimdi.


    Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jayus

    İlk kullandığımda takılma yaptı, usb 3.1 ile değişince sorun çözüldü şimdilik.

    bu dediğinde baya bir haklılık payı var usb3.0 dedim ama 3.1miş kasanın önündeki.nette gezmedim bench falan açtım sorun yok yani nereye taktığına göre olayın rengi değişiyor.kasa önü kablo ile anakarta bağlanıyor benim klavyede de var 3.1 giriş ama o da kablo ile bağlanıyor.en güzeli kasa arkasında direkt anakart 3.1'e takmak ama bakalım bu da kurtarıyorsa sıkıntı yok.

  • Arkadaşlar bugün alsam kampanyaya yetişir mi? E-fatura 1 hafta sürebiliyor bazen mail adresine gelmesi. Ürün gelmeden yorum yapabiliyor muyuz?

  • mailime gelen cevap bu şekilde ,yeni yorum açık ama itopya onaylar mı acaba


    Değerli katılımcı,

    Promosyona katıldığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuz, Hüküm ve Koşullar kapsamında belirtilen aşağıdaki yorum kurallarına uygun olmadığı için maalesef olumsuz olarak değerlendirilmiştir.

    Yapılan yorumun aşağıdaki kurallara uygun olması gereklidir:


    o İnceleme beş cümleden uzun olmalıdır.

    o İncelemede ürünün tanımı olmalı ve kullanım deneyiminden bahsedilmelidir.

    o İnceleme anlaşılır bir şekilde yazılmış olmalı ve ilgilenen müşteriler için yararlı olmalıdır.

  • Jayus kullanıcısına yanıt

    illa aldıgınz yerden yorum yap diye şart yok başka birinin yorumunu kopyala 2-3 kelime değiştir başka firmadan yayınlat . ben amazondan yaptıgım yorumu gonderdım kabul edildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 23 Ağustos 2021; 20:30:48 >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Amazon dan yorum yapmak için , alışveriş yapmak gerekmiyor mu.

    edit; teşekkürler hocam amazon üzerinden yorum yazdım, umarım onaylanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 23 Ağustos 2021; 20:44:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

    listedeki siteleeri de dene hangisi önce onaylarsa artık :D incehesap bi tık hızlı sanırım ama alışveriş yapman gerekiyormu bilmiyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    takılma yapıyor kablosuzda.bluetooth'ta yavaş oyun için.büyük her hafta şarj derdi var.küçük hafif kaliteli sensörlü tek pille aylarca giden g305'in semtinden bile geçmez bu alet.sırf yeni aldığım asus scope rx klavyenin yanında asus olsun diye kullanıyorum.diğer iki makinemde g305 var hiç şikayetim olmadı yazılımı da dandik değil armory crate midir nedir iki makineme de kuramadım.armouryII kurdum o da eski olunca yeni çıkan asus klavyeyi görmedi.ekran kartı ve monitörden daha önce iade aldığım için şakk şeklinde yaptım ama yorumu yapmayacam 100 küsür yorum olmuş şimdiden.yazacak ne bulacaz adamlar onaylamak zorunda değil ki herkes aynı şeyleri yazarsa.geri iadede mecburlar ikisi aynı şey değil.

    Ben de salladım bir şeyler, onaylandı rate your gear kampanyası. 30-90 gün içinde hesabınıza yatıracağız gibi bir şey dendi. Diğerini hala bekliyorum.





  • Methionine kullanıcısına yanıt

    ilginç esas diğerini beklememen lazım.yorum işini sallabaş yapıyorlar demek ki var mı var ne demişsin önemli değil.maytap olsun diye yerin dibine sokasım geldi şimdi ama itopya yayınlamaz.o yorum kampanyasının mantığı değişik sitelerde 3 5 yazan olsun hani anlarım teşvik ama 400 liraya satılan ürüne aynı sitede 300 tane yoruma gerek yok ki.ciddi ciddi 3 bin euro vereceklerse bu adamlarda hiç kafa kalmamış.diğer sitelerde daha pahalı satılıyor yorum yok ne anladım ben bu kampanyadan?ürünün satıldığı herhangi bir siteden yorum deseler o zaman tamam ben de derdim yazılımınızın taaaa diye beş cümle olacak şekilde.asus aynı amd gibi yazılım işini beceremiyor bi corsair'den fason firmadan örnek alamadılar.daha beteri intel adamların 10 bin tane yazılım mühendisi varmış yaptıkları yazılımlara bak neymiş 10. seriye oc yapıyormuş.  bir ram ayarlayan programı yok.elin ukraynalısı yazmış ryzen dram calculator diye kral mesela.





  • İnşallah UPS ay bitmeden kargoyu teslim eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni teslim aldım beklediğimden iri bir mouse. Henüz denemedim. Kutu üstündeki poşet açıktı ancak kutu bandı yerindeydi. Kamera kaydı ile açtım. Bir sorun göremedim. Kısmet bakalım şarj konusunda bilmiyorum diğer oyuncu fareleri de aynı mı ama süre gerçekten kısa tabi ofis için kullanılanlara kıyasla.

  • 100₺ için mouse hakkında yalan yanlış yorumlarla dolacak ortalık. Artık ürün alırken yorumlara da güvenemeyeceğiz. 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ürünü dün akşam satın aldım sabah mail attım teslim edildikten 7 iş günü sonra fatura geliyor diyor müşteri hizmetleri. Eğer kampanyaya yetişmezse iade ederim muhtemelen umarım bugün kargoya verirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 24 Ağustos 2021; 12:52:46 >
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    İtopya , 1 den fazla Yoruma izin veriyor, sorun yaşayanlar düzenleyebilir iadeyi aldıktan sonra. Ama ben kendi adıma memnun kaldım sorun yok şu an, ayrıca Denizbank ile kargo ücretine almış oldum daha ne isteyeyim:))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu bic koduna ne girdiniz ben bulamadığımdan 0 dedim umarım sorun olmaz :D

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.