Şimdi Ara

ASUS ROG Pugio II 399₺ (Dip Fiyat) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
3
Favori
23.133
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    evet 2. kampanya linkinden başvurdum.

    1. linke girince asus vip hesaba giriş yap diyor. sağda claim var ordada application id istiyor bitmişmi o acaba.
    2. birde 20 dolar oyun kuponu vermiyor tükenmiştir diyor. 10 tl var sadece seçenek.
    3. kaç günde yatar peki. ben direk başvurduktan sonra ticket attım ordan onaylarmısınız diye bastırdım ilk günden :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 4 Şubat 2022; 23:20:46 >
  • apollonx kullanıcısına yanıt

    ben dün 4 ünde başvurdum. şimdi kampanya bitmiş. 5 şubatta sonmuş. ben 4. ünde başvurduğum için bana verecekler heralde. nasıl ben başvurunca 1 gün sonra bitiyor kampanya anlamadım ama :) şans mı.

  • Jayus kullanıcısına yanıt

    BIC no yu ne verdiniz hocam. benim onaylanmış. Ama mail geldi denedik ama gönderemedik başka banka hesabı istediler bu kez garanti hesabımı verdim.

    BIC olarak garanti swift kodu verdim. bakalım tekrar ddeneyecekler.


    direk dolar olarak gönderseler tl ye çeviririz de tl olarak uğraşıyorlar. BIC kodu tl hesaplarında yazmıyor. bankaya sordum usd için swift kodu banka için tek koddur bic swift aynı koddur dendi. ama gönderemediler. şimdi 2. bankayı denedim bakalım becerebilecekelrmi.


    bu arada 4 şubatta başvurdum 5 şubata kampanya bitti haberi geldi. ben son gün başvurmuşum kabul oldu. yada ben başvurunca akıllarına geldi sonlandırmak :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 10 Şubat 2022; 13:19:42 >
  • Bu şekilde gelir iade

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

    Ibanda şube koduna gerekte yok ama. Şube kodu hesap no falan mı gerekti acaba. enpara hesabıma gönderemedi. Neyse bir şekilde olacak. adamlar ödemeye çalışyor. usdt cüzdan kodu atıcam en son dicem crypto gönderin.


    bu banka sistemlerinin sonu geldiği belli gerçekten para transferlerinin zorluğu vs düşününce cryptonun bankaların yerini alması muhtemel.


    örneğin birisi benim mailimi banka hesabına eklemiş adamın ekstreleri bana geliyor. o bankayı aradım bu nedir. nasıl izin veriyorsunuz bu duruma dedim. bankamatikten eklemiştir dendi.


    normalde maile onay kodu gelir o kodla mail eklenir site. ama bankalar böyle işte rastgele mail sallasa herif ekliyor sisteme. sonra kredi çekiyor mailler bana geliyor kredinizin ödeme planı falan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 10 Şubat 2022; 13:35:42 >
  • İkinci 100 tl için geçen gün "ninepoint consulting GmbH size Wise ile 100 TRY gönderiyor." şeklinde bir mail geldi fakat bir kaç saat sonra transfer iptal edildi yazmaya başladı takip sayfasında. Benzer sorunu yaşayan oldu mu?

  • Fenriz F kullanıcısına yanıt

    bana öyle gelmedi ama yatırmaya çalıştık yatıramadık başka banka hesabı verin dendi verdim. sonra 12 gün içinde tekrar deneyeceğiz dendi.

    ne zormuş ibana para atmak BIC kodu yüzünden karmaşa çıkıyor. benimkiler onaylandı mecbur ödemesi gerekiyor öder ama biraz beceriksiz elemanları. ibanı bic i verdim 2. hesabı da verdimyine beceremezse dolar hesabımı vercem. tl hesabı istiyorlar ama yurt dışından tl olarak gönderdiklerini sanmıyorum

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.