Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
İLAN PASİFLEŞTİRİLDİ ASUS ROG Poseidon Platinum gtx 1080ti 11Gb.

-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takipte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel kart güzel fiyat hayırlı satışlar.
-
FİYAT REVİZE EDİLDİ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple59 -- 18 Eylül 2022; 14:29:39 >______________________________
-
mining varmı öncesi sonrası ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Kart hiç miningde kullanılmadı.Benden önceki sahibi oyun ve video içerik hazırlamada bense sadece oyun amaçlı kullandım.
Sizce markaların normal kartları dururken miningle para kazanmayı amaçlayan biri diğer kartlara göre en az 100-150 usd pahalıya satılan poseidon,lightning vs gibi extreme kartları alıp mining yaparmı?
Birde ilanın tamamını okuyupdamı bana özel mesaj attınız?
Çünkü ilanda //////Pazarlık düşünmüyorum.Lütfen pazarlık için mesaj yazmayınız bu tarz Pm leride cevaplamıyorum./////// yazıyorda.
Selamlar.
Kartta ben kullandığım süre içerisinde kesinlikle mining yapmadım. Sadece oyun amaçlı kullandım.
Ve 3000 serisine geçtiğim için satmıştım.
Kartı görünce gözüm yaşardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 9 Ekim 2022; 19:41:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler Sn.@OssiE.Eh artık sırada sizin için 4090 var inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apple59 -- 10 Ekim 2022; 15:34:14 >______________________________
-
Ben aynı karttan satmıştım bir şahısa o kişi mining için alıyorum demişti o yüzden sordum kimin ne yapacağı belli olmuyor yazınızı tam okuyamadım iş arası gördümde k.b
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 26 Ekim 2022; 14:27:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X